icon

Kde kúpiť školskú tašku pre prváčku?

mimusina
24. júl 2025

Ahojte,
je to až neuveriteľné no od septembra máme doma prváčku...
rada by som sa spýtala tie čo ste na tom podobne - už máte školsku tašku, ak áno kde ste prosím kupovali? prosím link...ako píšem vyššie máme dievčatko...
Ďakujem veľmi pekne.

patka06
24. júl 2025

Najlepšie je tašku vyskúšať v obchode, ktorá sadne, každému vyhovuje niečo iné a potom môžeš kúpiť aj cez net /zvyčajne bývajú lacnejšie ako v obchode/
Mám dobré skúsenosti so značkou Stil
napr. https://www.skolske-tasky.sk/aktovky-do-skoly/?...

danulienka78
24. júl 2025

@mimusina my máme topgal, objednávali sme z ich stránky

kvadrinkaaa
24. júl 2025

Topgal. Ide do tretieho ročníka a taška je v top stave. 🥰

19daniela90
24. júl 2025

Ja som kúpila Stil. Aj starší syn ju má a sme spokojní.

adka3321
25. júl 2025

@mimusina My budeme mat tiez prvacku a kupovali sme topgal , NMnV v Obuv Beno https://obuvbeno.sk/?gad_source=1&gad_campaigni... , velky vyber tasiek roznych druhov, skusali sme aka jej sadne.

tanyan
25. júl 2025

My sme kúpili aktovku v Tescu, lebo na nej boli Disney princezné. 😀
Dopredu aj tak nevieš akú veľkú bude potrebovať a či bude naozaj vyhovovať - objem, vnútorná organizácia, vrecká... Preto sme začali s tou, ktorá sa jej páčila a postupne sme podľa potrieb vymenili za školský batoh z Lidl a neskôr ruksak.
Ja to beriem tak, že školská taška je ako kabelka - musí spĺňať očakávania a potreby nositeľky a nie je to na celý život, resp. na celú školskú dochádzku. Niekedy sa zmenia potreby dlhodobo, niekedy treba príležitostne využiť iný typ.

pe_mi
25. júl 2025

@mimusina topgal
Tašku má syn aj s peračníkom
Ide do 6.ročnika a je v tiptop stave
Nedám dopustiť na túto značku
Kúpili sme aj dcére ,nastupuje do 1.ročnika

mimer
25. júl 2025

Pozri znacku frii. Je dost draha ale mna presvedcilo aj video ktore pridala majitelka jezkobezko.sk komplet cele o tej taske a tiez to ze som vychytala na nu 30per.zlavu 🙂

vista4
26. júl 2025
@mimer

Pozri znacku frii. Je dost draha ale mna presvedcilo aj video ktore pridala majitelka jezkobezko.sk komplet cele o tej taske a tiez to ze som vychytala na nu 30per.zlavu 🙂

@mimer na jezkobezko.sk mali takú zľavu?

mimer
27. júl 2025
@vista4

@mimer na jezkobezko.sk mali takú zľavu?

@vista4 nie

silvi70
29. júl 2025

dievčatá, ak to niekoho zaujíma, Topgal má zľavu 20% do zajtra (do stredy) na nákup na svojej stránke - kód DVATATOVE20SK