icon

Kedy robiť úlohy s prvákmi?

30. máj 2025

Ahojte, zaujima ma kedy si robite ulohy s prvakmi, prípadne detmi na prvom stupni. Hned po skole? Nie su moc unavené na učenie? Alebo máte nejaky cas na oddych a potom. Dakujem

magic08
30. máj 2025

čas na oddych a potom sme robili, no to bolo davno. O rok ma to čaka opat

barka1
30. máj 2025

Hned po škole boli v druzinea tam je zábava, nie ucenie. Takže okolo stvrtej.

viestta
30. máj 2025

po prichode pol hodinka, hodinka na olovrant a oddych a potom sa robili ulohy

kacena4
30. máj 2025

oddych maju v druzine takze ked prideme domov 30 min na adaptaciu moju a dietata a ucime sa

mimaapeto
30. máj 2025

mám aktuálne druháčku ale buď si urobí v družine alebo doma... keď nie som spokojná ako to napísala v družine píšem družinárke že budeme robiť doma... teraz robievame doma hneď po škole... potom je už hlavou úplne inde...

aalt
30. máj 2025

V druzine u nas nerobia, tam ma zabavu, cize ked pride domov, olovrant (ak ma chut alebo hlad) a ulohy. Ale robi si sama a niekedy jej to trva ...

tanyan
2. jún 2025

Záleží od typu dieťaťa, množstva úloh, krúžkov... Naša chodila aj v prvej triede spávať okolo desiatej a úlohy sme väčšinou robili okolo ôsmej. Aj ak sme začali skôr, tak to trvalo aspoň do deviatej. Po večeri bola efektívnejšia. Zohľadňovali sme aj to, že po škole a družine mala ešte krúžky (športové, jazyky) a potom sme ju nechali najskôr sa trochu pohrať alebo sme ešte išli von.

jana_eyre_2
2. jún 2025

Mňa tri deti a vždy som od nich vyžadovala a vyžadujem aby si úlohy urobili hneď ako prídu domov.. ak sme to nestihli vtedy a robili neskôr, tak to bolo vždy veľmi zle, nesústredili sa, už sa im nič nechcelo.. takto sa pripravia hneď a potom už majú zvyšok dňa pokoj.. cez víkend je to u nás tak - už v piatok nemusia robiť nič čo sa týka školy, sobotu majú úplne voľnú a doobeda v nedeľu si musia urobiť všetko do školy a potom už sa jej vôbec nevenujeme, alebo len výnimočne ak na niečo zabudli.. učia sa dobre, nedávam im nič navyše čo nevyžadoval vyučujúci, myslím že veľmi dôležitý je hlavne psychicky oddych.. lebo dnes už je tých informácií veľmi veľa a potom sa podceňuje voľný čas..

saxana000
2. jún 2025

Cca pol hodinu po prichode domov. Teda medzi 16-18 az potom cas na volnu zabavu. O 20.00 nekompromisne v posteli pocas tyzdna ak vstava na druhy den do skoly v lete aj v zime.