icon

Kedy sa vrátia deti konečne do škôl?

simoncik
27. jan 2021

Zaregiatrovali ste tu niektora, ci sa deti vratia konecne do skol, alebo nie? Mali nastupit k 1.februaru.jw tento datum platny? Manzel mi spominal, ze uz sa znovu bude o tom rozhodovat. Tak ako to je? Zajtra je stvrtok a mi rodicua sanozrejme nic nevieme. Rozhodnutie pride za 5 minut 12.ako vzdy

Strana
z3
lenka2710
28. jan 2021

@h2 no ja teda neviem co robí tvoj muž a ci si vydatá, ale napríklad švagor je bezne preč aj dva mesiace, švagriná je sama s deťmi, príde na 10-14, dní a zasa nazad! Veľa mužov chodí napríklad na 10-14 dňové turnusy, prídu na 4 dni a zas nazad! Môj síce chodí každý deň, ale čo z toho keď chodieva medzi 18 - 19 hodinou a v lete koľkokrát aj neskor, no čo mi už taký chlap pomôže??
Nie každa žena má muža o 15 doma 🤷‍♀️ takže toľko k tým chlapom som chcela

h2
28. jan 2021

@lenka2710 Ahoj, áno, potom som už čítala ďalej, že sa to týka hlavne žien, ktorých muži pracujú na turnusy a tak podobne. Ja som si skôr myslela, že sa to týka chlapov, čo sú večer doma, ale vyložia si nohy a majú na háku. (Lebo verím, že sú aj takí a nie je ich málo.)
Môj muž má za normálnych okolností časovo náročnú prácu, robieva po večeroch aj cez víkendy. Ale pracuje v odbore, ktorý momentálne vôbec nefunguje, takže s nejakými krátkymi prestávkami je v podstate od marca doma. ☹️ Ale vďaka tomu, že je on doma, nemusím byť so synom na OČR a môžem chodiť normálne do práce. Na muža sa môžem na 100% spoľahnúť, že sa o syna aj o domácnosť postará. Napriek tomu si nič neželám viac, než aby sme zase žili normálny život, aby išli deti do školy, na tréningy, na krúžky... a my všetci dospelí do práce. 🙏

lenka2710
28. jan 2021

@h2 ved mi, že ja si neželám nič iné a už teraz mi je zle pri predstave, ako to bude zasa od septembra! Mam predškoláčku, ktorá v septembri nastupuje do 1.rocnika a ak tu bude takáto situácia, už teraz ma mdloby berú a to k tomu ešte ročný chlapec 🤷‍♀️ je mi zle už len pre predstave

lenka2710
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
28. jan 2021

@makova333 zabudla si na dansku😉

letfenixa
28. jan 2021

@simoncik nuž, niekedy je to aj stratégia, že neuprac dobre, a mama to radšej bude robiť sama ;) ja dovolím prádlo vešať 4-rocnemu, nezehlim, takže nevadí, že je pokrčené, ak ho prevesim, tak tak, aby ma nevidel, nech ho do budúcnosti neodradim.

darkswan
29. jan 2021

a potom tu mame kategoriu matka samozivitelka, este nebodaj bez rodiny....tie to maju naozaj tazke

Strana
z3