icon

Koľko hodín majú vymeškaných vaši prváci na základnej škole?

27. jan 2024
mogaa
27. jan 2024

Prepáč ale uplne zbytočná otázka.....ak dieťa je dieťa zdravé, ide do školy a nemá vynechané hodiny....ak je choré, je normálne že ostane doma a učivo s ním musíš dobrať ty sama.....zase nenechávam dieťa doma lebo má soplík alebo občas zakašle, ale v prípade choroby je ostáva doma...

syslik81
27. jan 2024

moja ma takmer 10 rokov- neviem kolky rocnik by bola na sk .. ale este nevynechala ziadny den .. 3x ju poslali domov - ked jej nebolo dobre ale inak je tam nonstop 😀

bosorkabb
27. jan 2024

Moja je prvačka na ZŠ a vynechané má 4 dni od septembra.

matus7030
27. jan 2024

Netuším síce, prečo je pre vás tento údaj dôležitý. Ale akurát včera som uzatvárala dochádzku a v mojej triede (mám teraz prvákov). Žiaci majú vymeškaných 0- 128 ospravedlnených hodín.

sulavikova
27. jan 2024

Mám syna v 8. ročníku. V 1.triede bol 3 dni chorý, odvtedy nikdy. Vynecháva len keď sme na dovokenke.

diewcatqoo
27. jan 2024

Akurat vcera som to pozerala. Ma 73 hodin. Mal kiahne, aj chripku.

autor
27. jan 2024

Vďaka všetkým za odpovede. Chcela som vedieť ako sú natom ostatné deti, nakolko ešte rodičov ostatných žiakov v synovej triede nepoznám a nemám sa koho spýtať ako natom sú.
@matus7030 ďakujem pekne ,moj ma viac ako tých 128 😞 neuveriteľné 😞 ma síce imunodeficit ale dosť mam strach ze mu dajú robiť nejaké tie komisionalky alebo ako sa to vola. Ze proste trpí, je stále chorý a ešte kvôli tomu bude musieť robiť skúšky 😞 tešil sa do školy a je sklamaný, že je to takto. Inak doma doberáme všetko, je veľmi šikovný a múdri, sem tam škaredo píše, je ľavák. Ale aj tak mu to trávenie času v škole chyba, hlavne kolektív.

eeffka
27. jan 2024

Pozrela som si historiu a nula, 2. Rocnik 22hod,
V kazsom pripade ak mas dieta s imunodeficitom nemozes sa porovnavat s detmi co rozchodia vsetko

lucia147852
27. jan 2024

Moja má 68, a teraz mi príde že bola nadpriemerne chorá. Ale zvyčajne to boli len take jednodňové horúčky a sople. Takze vynechala napr 2-3 dni plus víkend a bola ok. Raz bola chorá dlhšie, to mala zápal usi. U nás sa vraj robia skúšky od 100 hodín. Ale teda neviem o nikomu, komu by ich reálne dali zatiaľ.

aaao
27. jan 2024

Krasnych 136 hodin 🤦‍♀️🤦‍♀️ zabijem sa ked je casto chory? Ucime sa doma a ucitelka povedala ze kym zvlada ucivo tak to nikto neriesi.

matus7030
27. jan 2024

Keď majú z čoho hodnotiť (má dosť známok/slovného hodnotenia) a výsledky má aspoň priemerné, nepredpokladam, že by dali prvákovi robiť komisionálne skúšky.

bebotka
27. jan 2024

Moja ma 82 hodín, ani sa mi nezdalo, že toľko veľa vymeskala. Pred dvomi týždňami mala zápal spojiviek, tak nebola celý týždeň a potom také dvoj troj dňové virozy a nazbieralo sa.

kvadrinkaaa
27. jan 2024

Moj ma 104 hodin. Co uz, nedam ho do školy vracajúceho alebo s horúčkou. Byva často chorí, vsetko sa nanho lepí. Najviac sa mu nazbieralo teraz. Bol doma 8 pracovných dni, mal chripku, vysoké horucky. 🫤🫤🫤
U nas v škole riešia chýbajúce hodiny nad 140, ale pokial zvláda učivo a nezaostáva, tak je to v poriadku. Moj je šikovný, vsetko vzdy doberáne, číta si aj sám od seba uz knižky a pyta sa sám robit úlohy ♥️

ema22270
27. jan 2024

Ma 51 hodin, ale to mal uraz hlavy, co sa mu stal v skole (3 dni), potom 3 dni crevna viroza a 3 dni sopel kasel... jeden den mal zhorsenu alergiu... a to je 51 hodin 🤷‍♀️. V podstate chory nebol vobec, ked to porovnam so skolkou.

angiela
27. jan 2024

Žiaľ kvôli chorobám 107 hodín, šarlach, moralexela, chrípka - týždeň horúčok, týždeň zápal stredného ucha 🫣

terry658
Autor odpoveď zmazal
zorkahorka
28. jan 2024

68, lebo len nedavno bol tyzden a pol doma kvoli prieduskam. Dovtedy mal 30 hodin, lebo bol par dni doma kvoli horucke, lekarovi, kde sme boli objednani, slabsiemu kaslu... mne sa to nezda vela. Prvaci su este dopoly akoby skolkari

conquestor
28. jan 2024

Aby ti bolo lepšie moja ma 176h🙈🙈🙈 a čo narobíme....riešime chronicky zápal dutín a imuno.....dlhá cesta

tana85
28. jan 2024

minuly rok bol strasny. dcera prvacka mala vynechanych cez 300 hodin. vies si predstavit nase zufalstvo, ze co s tym. ale s triednou sme vela komunikovali, doma sme sa ucili ked uz presiel ten akutny stav choroby, takze komisionalky neboli a riadne ukoncila rocnik. teraz je to leosie, ale aj tak ma cez 100 a teraz je zase chora.

janulik2008
28. jan 2024

Minulý rok mala mala v prvom polroku vymeškane 3 dní aj to kvôli tomu že sme cestovali 😁 a druhý polrok mala toho viac lebo dostala kiahne a potom aj priedušky mala chytene

autor
29. jan 2024

@matus7030 známok ma dosť, vždy keď je v škole tak ho pani učiteľka zo všetkého skúša aby mal znamky, má tam jednu dvojku z písania ostatné samé jednotky.

Ďakujem všetkým, dnes je vraj klasifikacna porada, takže dúfam ze to prejde, keď je ešte len ten pol rok.

hatsepset
30. jan 2024

Môj spolužiak z gymka vymeskaval polovicu roka zakaždým ( choroby, liečenia)nikdy komisionalky nerobil a zmaturoval na čisté 1 ;)

portret7
30. jan 2024

Zalezi, co mate uveden v skolskom poriadku. U nas sa robia komisionalky, pokial vymeska z daneho predmetu viac ako 30%. V prepocte sa zohladnuje, kolkokrat do tyzdna je dany predmet.

sashenocka007
31. jan 2024

neboj sa moj syn mal v prvej triede v prvom polroku 35 a 42 v druhom a teraz ma za prvý polrok 110 v druhej triede mal dohromady 277 a ziadne komisionalky nerobil ked ma dost znamok a ked chyba si to s nim doma doberies a učiteľ vie že to ovláda tak si myslim ze nebude problém. musia prihliadať na jeho zdravie.