Koľko mesačne budem platiť za obedy v základnej škole?
Koľko budem platiť mesačne za Príspevok na stravovanie na 1.stupni ZŠ ?
Prosím, neviem teraz na isto koľko budem mesačne platiť za obedy na 1.stupni ZŠ ?
1,90 x počet dní v mesiaci + 16 som pochopila.
Čo ale znamená tých 2,10€ ? To k tým 1,90 na deň ešte 2,10€ na deň ? Či ako je to myslené ?
Ďakujem Vám krásne 🙂.

Veď obedy sú ,,zadarmo"
@doriiis no určite nie, práve pozerám v spravach edupage.org nám prišla prihláška na obedy so sumou.
Hadam ti presnu sumu povedia pri nastupe do skoly,u nas sa to platilo vzdy v septembri a oktobri naraz,aby sme boli popredu.Teraz staci u nas zabezpeka 20eur,tak uvidis ked pojdete do skoly.Tam to v ten den vysvetlia,plus co vsetko treba kupit a co vsetko treba zaplatit teda prac.zosity a ine.
Mesačne je réžia 16 eur a píšu, že dotácia je 2,10 a obed stojí 1,90 z toho všetkého vyplýva, že plus mínus autobus do 15 euro mesačne vyjdú obedy
Škola si určuje podrobnejšie, ale rataj okolo 15 eur mesačne, dozvies sa presnú sumu od školy
obed na prvom stupni stoji 1,90, dotacia je 2,10, takze nic nedoplacas...mesacne budes platit len reziu 16 eur, kym funguju dotacie...u nas sa este plati vopred zaloha, z ktorej sa strhava suma za odobraty obed, na ktory sa neda uplatnit dotacia
Veď tam ti to píšu.....16 € za mesiac
Veď obedy sú ,,zadarmo"
@doriiis
aj ked máš dotáciu na "zadarmo" , ak máš vyššiu stravnu jednotku rozdiel doplacač + režijny poplatok ktory ma fascinuje neustále pretože tvrdili že musia nakupit viac riadu, priborov a neviem čoho , tak neviem čo vkuse kupuju
aj u nás je režia 10€ + dotacia "zadarmo" + doplatok a deti idu hladne domov aj tak o tretej
2.10€ prepláca mesačne štát, tak to sa mesačne 2,10€ odrátajú zo sumy na deň?
obed na prvom stupni stoji 1,90, dotacia je 2,10, takze nic nedoplacas...mesacne budes platit len reziu 16 eur, kym funguju dotacie...u nas sa este plati vopred zaloha, z ktorej sa strhava suma za odobraty obed, na ktory sa neda uplatnit dotacia
@krajinka tie obedy za 1,90 aj tak vyzeraju a chutia, ja chápem že z h... bič neupletieš , čo maju vôbec navarit z takej sumy
@doriiis
aj ked máš dotáciu na "zadarmo" , ak máš vyššiu stravnu jednotku rozdiel doplacač + režijny poplatok ktory ma fascinuje neustále pretože tvrdili že musia nakupit viac riadu, priborov a neviem čoho , tak neviem čo vkuse kupuju
aj u nás je režia 10€ + dotacia "zadarmo" + doplatok a deti idu hladne domov aj tak o tretej
@sara07 ..ja mám dve deti na ZŠ a platím raz v septembri ,,zálohu" 25 € za každého.Tak ako píše niekto vyššie,je to záloha z ktorej sa odratava,ak si dieťa obed nevyberie.Bohate to stačí na sk.rok.Inak neplatim mesačne nič
@sara07 ..ja mám dve deti na ZŠ a platím raz v septembri ,,zálohu" 25 € za každého.Tak ako píše niekto vyššie,je to záloha z ktorej sa odratava,ak si dieťa obed nevyberie.Bohate to stačí na sk.rok.Inak neplatim mesačne nič
@doriiis ano to je záloha raz ročne presne ako píšeš , to platíme aj ja, u nás je to 20€
@doriiis ale to máš tak že to prezentuju že obedy máš zadarmo, tak to berieš že už nebudeš nič platit , nieže budeš platit aj tak ešte niečo ine v suvislosti zo stravou
@sara07 ....tak to už je ale otázka na zriadovatela,že aké režijné naklady platíte každý mesiac.A za čo.U nás režijné naklady neplatime
@mariaola neplatím nič, obedy sú zadarmo
Je to 1,90 x 20 (počet dní sep.) + 16 = 54€ a mínus 2,10€ x 20 dní ? Čo by vyšlo 12€ mesačne uhradiť ?
Sorávne ratam ?
@jesenzima Je to 1,90 x 20 (počet dní sep.) + 16 = 54€ a mínus 2,10€ x 20 dní ? Čo by vyšlo 12€ mesačne uhradiť ?
Správne ratam ?
@mariaola ty si Slovenka?prepáč len sa pýtam, lebo naozaj nerozumiem čomu nerozumieš veď už viac po lopate to v tom edupage nemohli napísať a aj tu ženy.Naco to komplikujes takým výpočtom?
mesačne budeš platiť 16€
V MŠ som si presne takto komplikovane musela sama rátať. Nemusíte byť hneď nepríjemné podaktoré. Človek sa len pýta.
@luccija každý niečo iné pýše. Niekto nič neplatim…, druhý 10€, tretí 16€…
@mariaola dotácia je vyššia ako to čo reálne stojí obed.Rezia je 16 eur počkaj, keď ti príde presne koľko platiť.Vy platíte réžiu 16 čo ťa po tom, že inde platia 10 každý zriaďovateľ dá inú sumu.Myslela som, že si Ukrajinká podľa mena, lebo podľa mna to je zrozumiteľne napisane

Veď obedy sú ,,zadarmo"