icon

Kto doučí matematiku siedmaka v Seredi?

secret
20. okt 2017

Ahojte maminky,potrebovala by som vzbudit zaujem u syna a doucit predmet matematika.Inak je velmi bystry a sikovny,idu mu hlavne jazyky ,ale na matemat.asi nejak nema velmi "bunky" asi po mame☺.Tiez mi nejak nesla a,nebavila ma,ale spoluziacky mi vzdy pomohli a doucili ma a ja zasa na oplatku ich iny predmet,ktory nesiel velmi im.My sme sjor take "umelecka creva v rodine"😂.Preto ochotne maminky,pripadne pani ucitelky na materskej,alebo aj Vase deticky kludne aj rovno sikovny siedmaci,kedze momentalnu ucebnu latku,maju priamo v" krvi" este😉prosiim ak by ste mohli a pomohli nam.( cez vikend,ci aj dlhodobo obcasne poobede),samozrejme tato pomoc by bola,zaplatena!..pisala som uz aj pred 2.tyzd.na tie rozne doucovacie fora,ale bohuzial zatial bez odozvy. Tak dufam,ze tato moja tema nie je proti pravidlam ,ak nahodou je nevhodna,tak aspon do ip.poprosim radu,kde takuto pomoc vyhladat.Dakujem pekne!

secret
autor
20. okt 2017

@novana dakujem pekne za radu..no nakoniec sa mi podarilo zohnat,doucovatelku a zaciname uz zajtra☺