Ktorá taška pre prváka je kvalitná?
S ktorou ste boli spokojné? Ďakujem.
Topgal
Stil
Topgal
Oxybag
Still
https://www.mackoviahracky.sk/skolska-aktovka-c... staré dobré časy a stále top
Jednoznacne Topgal taška
Topgal
@regaskova_2020
@ivanakal
@zuzkaa1991
ak sa smiem spýtať, čo je na nich také výnimočné ?
okrem toho, že sú škaredé nevidim nic co by bolo ine..
@regaskova_2020
@ivanakal
@zuzkaa1991
@mirola ja som isla podla recenzii a neviem co je na topgal.skarede su rôzne druhy vzory ale my sme kupovali malej do 4rocnika( nie tu menšiu)
Podľa mna je jedno aka taška ak sa dieťaťu páči 😒... isla som podla kvality cene a aby bola ľahká keďže moja dcéra je malička a tenká
Staršia má 2 roky beckmann- to tam už vlacila aj kamene zo školského dvora- je v super stave - raz za polrok som vyprala a ako nová- kvalitná, pevná, nič sa netrhá a všetko drží ako má, mladšia chcela frii of norway- vyslovene dizajnovo sa jej páčila, tak tu budeme testovať od budúceho roku, ale na tú značku som uz počula rôzne názory.
@regaskova_2020
@ivanakal
@zuzkaa1991
@mirola tak teraz neviem. Nepacia sa ti Topgal, ani Oxybag? Lebo komentujes na aj aj. Nejaky konkretny vzor, lebo neviem co konkretne si googlila. Nevidim, ze by si aj ty nejaky tip napisala. Ja som za Oxybag, ako pisem. Je pevna, lahsia a velmi pekna.
Lego, vystuzene plastove dno, chrbat, termo vrecko na desiatu, pripinaci vak na tasku na telesnu, putka na kluce, plus je mala a lahka. Zvazovala som aj Beckman, lebo deti su utle, ale ta mi prisla taka, ze asi bude treba menit skor ako po 4.rocniku.
@regaskova_2020
@ivanakal
@zuzkaa1991
@mirola neviem prečo prvák má vláčiť také veľké tašky
my sme kupili beckmann, chcela som povodne topgal ale posledne roky uz nie su tie tasky ergonomicke, takze som hladala dalej. narazila som na clanok podla coho vyberat tasku, neslo tam ani tak o znacku ale o to aby bola velkostne aj vahovo vhodna pre dieta, aby ho nikde netlacila, neskriabala, dala sa dobre nastavovat. moj muz bol zufaly ked som mala cca 10 odporucanych znaciek co som planovala skusat. ano sam si tiez cosi nastudoval a zacali sme skusat najprv tie, ktore nasiel on sam. a potom to zbadal. ramenne popruhy priliz blizko nasite takze skriabali na krku, ina taska bola k postave dietata ozrutna, ina bola strasne tazka, a tak sme selektovali znacku za znackou. dohladavala som si rozmery aj vahu tasiek, aby som ten svoj zoznam skratila a zminimalizovala pocet skusani. ako uplne sialene obdobie. ale nakoniec sme nasli tasku, ktora synovi sadla. obaja sme mali hlavy v smutku ze prave ta najdrahsia mu sadla najlepsie ale ked som pozrela v akom stave je topgal po 1roku, a ako vyzera beckmann v bazari po roku, tak mi prisiel beckmann zachovalejsi. a realne ano, po roku pouzivania je stale ta taska pekna, drzi si tvar, ziadne poskodenia. a to nas svokra zdrbala ze sme kupili taku drahu, svagrina kupila topgal a teraz realne svokra sama vidi ten rozdiel
Topgal

Oxybag