icon

Ktorý batoh pre budúceho prváka je naj?

26. aug 2023

Ahojte, pozeráme Frii of norway, topgal a beckmann. Ktorý sadol vám? Syn je väčšieho vzrastu, nie utly.
A kolko litrov pozerať? 20L alebo 22L?

Strana
z2
lizwer
26. aug 2023

Odporúčam ti vybrať si z týchto. Sú naozaj skvelé, všetko vydržia
https://www.topgal.sk/c/skolske-tasky-do-1-3-tr...

zuzkacik4
26. aug 2023

No, idealne by bolo ist vyskusat..ja som dcerke chcela kupit topgal, bola som dost o tom presvedcena, no ked si ju vyskusala, vobec jej nesedela...skusali sme rozne a nakoniec ma beckmann ..a je 22L

mizu89
26. aug 2023

Syn má topgal.kupovala som pre 1-3 ročník a veru teraz ide do 3. ročníka a taška ako nová.

kaja0210
26. aug 2023

My sme kúpili free of Norway. Rozhodovala som sa medzi ňou a Beckmann. Vyhrala táto pretože je ľahšia a vyššia. Topgal je ťažšia od free a u prváka je ten rozdiel cítiť. 😉
Samozrejme predtým som čekla rôzne recenzie.

comika
26. aug 2023

Mame Topgal, uz 4 rok. A taska je stale ako nova. Dokonca ju bude dedit mladsi syn a starsi dostane ruksak

anonymous87
26. aug 2023

Mame tobgal, teraz ide syn do 4teho rocnika a taska je ako nova. Aj syn je spokojny…

anonymous87
26. aug 2023

@comika my planujeme rovnako 😃

comika
26. aug 2023

@anonymous87 oplati sa naozaj.

baboobchod
26. aug 2023

Určite topgal. Syn jeden nosil od tretej po deviatu ! triedu (síce mínus 2 roky covidu 🙂 ), keďže sme vybrali neutrálny, nie detský vzor.
Teraz na strednej má Bagmaster a po pol roku odišiel jeden zips 🤦🏼‍♀️

katkaazoran
26. aug 2023

Dcéra má batoh Stil, sadol jej najlepšie.

mizu89
26. aug 2023

@anonymous87 tašku používate od 1 ročníka?

sandri
26. aug 2023

Ak je syn vysoky a chudy, tak beckmann neodporucam, ta je skor na chudu postavu. Topgal je sirsia taska, skor vhodna na mohutnejsiu postavu. Pozri este Stil, aj ta by mohla sadnut.

anonymous87
26. aug 2023

@mizu89 ano od prveho 🙂

autor
26. aug 2023

@kaja0210 ved to, že frii je najľahšia s pomedzi všetkých a paci sa mi aj zapísanie. Nevieme sa rozhodnúť.

autor
26. aug 2023

@kaja ten frii ma vnútri iba jeden priečinok?

kaja0210
26. aug 2023

Moja je dcéra vysoká a štíhla. Preto sme Beckmann vylúčili. Boli sme aj skúšať. Free má Ergo systém skvelý spevnenie nie len krčnej ale celej chrbtice. To je dôležité,batoh má byť cez celý chrbát. Nemôže zaťažiť iba 3/4 chrbtice. Pretože spodná časť potom trpí.
Dá sa prať. Plus vrecko na fľašu bočné a pršiplášť a kľúče. Sedí nám skvelo.
Dcérka vie že tri roky s ňou musí vydržať. Tak uvidíme či nám taška prežije,ale podľa recenzií by mala 😃

kaja0210
26. aug 2023

Vnútri? Nie má 3. Dva veľké a jeden menší na peračník alebo desiatovnik

autor
26. aug 2023

@kaja0210 tu som našla jeden inzerát kde je foto zvnútra a nezdá sa mi, že ma 3. Ci len zle pozerám?

vso10
26. aug 2023

Tu máš fotku z frii of Norway. Toto je síce 30L, ale oni majú rovnaké vnutro.

bu1bu
26. aug 2023

Moja ma presne tuto, je tam jeden velky priecinok, potom tie 2 pri chrbte( dcera si tam dava zosity ( dosky sme kvoli vahe vyhodili, moja je mala, chuda, uplne tintitko ) a potom sietka na strane oproti, na kluce, penazenku, ci vreckovky. Zatial ju mala len jeden rok, vyprala som ju a je ako nova.

autor
26. aug 2023

@vso10 jej ďakujem

vso10
26. aug 2023

Je tam veľké hlavné vrecko, v ktorom je sieťované a dve menšie - sieťované napr na desiatu, dve úzke vrecká (menšie na tablet, a väčšie širšie pre veci veľkosti A4). Zvonku zboku je vrecko na fľašu a zároveň s karabinkou na kľúče.

vso10
26. aug 2023

Môj malý dosky nenosí, boli zbytočne ťažké a aj tak ohol rožky zošitov 😅

bu1bu
26. aug 2023

A este ma z boku priestor, je tam aj karabinka na kluce, ale my nevyuzivame, preto som zabudla na to. A zo spodu ma dalsi zips a mini priestor pre “ prsiplast” na tašku.

mizu89
26. aug 2023

@anonymous87 a všetky knihy vopchá do tašky?poprípade viete mi poslať link na tašku?lebo tiež máme topgal píšu od 1-3 ročníka no bojím sa že teraz v treťom už všetky knihy nevopcha do tašky

anonymous87
26. aug 2023

@mizu89 tuto ma a nikdy nebol problem tam vopchat knihy, peracnik a desiatovy box 🤷‍♀️
https://www.topgal.sk/p/skolska-taska-endy-18018-b

mizu89
26. aug 2023

@anonymous87 tak to má takú istú ako môj len iný obrázok tiež objem 21l .aspoň viem že ešte u nás pobudne do tej 4 triedy 😊

anonymous87
26. aug 2023

@mizu89 jasne, on tam normalne velke dosky, male dosky, peracnik a desiatovy box 🙂

evkamotka
26. aug 2023

Ja by som do tych modelov s odklapacim vrchom nesla. O dca roky bude draha taska ako nova a syn ti bude mrkotat, ze aktovky su pre babatka a on chce ruksak ako velky. Topgal ma aj pre prvakov zipsove modely.

A nekupuj tu najmensiu litraz, tu tasku nema na rok a v 3roc. sa mu tam uz potom nezmesti vsetko co ma nosit

mizu89
26. aug 2023

@anonymous87 tiež máme desiatovy box a teraz keď som videla od nás zo školy o rok staršie dieťa tak som si všimla že má topgal tašku ale už tu väčšiu.tak som bola trochu v šoku že to budeme musieť kúpiť zase väčšiu a zase 80€ v čudu a len na 2 roky?
Ale keď vravíte že syn popchal všetko do tašky tak snáď aj nášmu vydrží do 4 ročníka a hádam sa nerozpadne aby mohol dediť potom mladší keď pôjde do školy 😊

Strana
z2