Ľahká a kvalitná školská taška pre prváčika
Ahojte mamičky, prosím poraďte najlepšie s vlastnej skúsenosti ľahkú a kvalitnú školskú tašku pre budúceho prváčika. Staršej dcérke sme kupovali Topgal ale keďže bola nižšieho vzrastu bola jej dosť ťažká a nie raz ju po naplnení tašky prevrátilo.Teraz zháňame pre synčeka ten je kusok silnejší ale aj tak budem vďačná za vaše postrehy. 🙏
ahoj.. ja som kupovala topgal... museli sme vymenit za tasku na kolieskach. dcera mala ledva 20 kil a taska 13... kupovala som taku , co sa da aj na chrbat normalne dat kvoli schodom ... toto rozhodnutie bolo super... akurat riesim dilemu, lebo uz ide na druhy stupen a chce Vans ruksak - co je absolutne no- go... tak hladam nieco vacsie, batoh s polstrovanim a ide ma porazit, lebo uz sa citi ako velka zena a vymysla :D
z Temu objednám ...už mám aj nájdetu.ergonomicka aby mu chrbát nezatazovala.
Toto je super značka https://www.oxybag.sk/skolske-tasky-pre-prvakov/
Moja má od minulého roka a je veľmi spokojná. Kvalitné, ľahké a v dobrej cene.
Za mňa Frii Of norway. Ja osobne ju sem tam nosím synovi do školy 😅, veľmi pohodlná, praktická a nemá tisíc otvorov (ale len 3), takže sa aj ľahko v nej niečo hľadá. Ľahko nastaviteľná, zapínanie na hrudi aj na bedrách, aj integrovaná pláštenka (zo spodu tašky). Nemám jej za ten rok čo vytknúť stále vyzerá ako nová a to môj syn si na veci nedáva príliš pozor 🙂
Za mňa Beckmann. Môj bol teraz prvák, prvú dostal Topgal a veľmi rýchlo sme sa je zbavili, nesedla nám.
Beckmann je úplne super, ľahká, nepreletí mu cez hlavu, keď sa obúva ....
Moja mala ergobag,
ahoj.. ja som kupovala topgal... museli sme vymenit za tasku na kolieskach. dcera mala ledva 20 kil a taska 13... kupovala som taku , co sa da aj na chrbat normalne dat kvoli schodom ... toto rozhodnutie bolo super... akurat riesim dilemu, lebo uz ide na druhy stupen a chce Vans ruksak - co je absolutne no- go... tak hladam nieco vacsie, batoh s polstrovanim a ide ma porazit, lebo uz sa citi ako velka zena a vymysla :D
@krasneleto skus kipling skolske tasky
my sme kupovali az v septembri, lebo stale rastie, a teda z tychto klasickych mu boli vsetky velke alebo tazke alebo mohutne. u nas v skole nenosia bezne veci domov, takze stacila aj mensia, nakoniec sme pobehali turisticke obchody a kupili turisticky ruksak boll. este sa mi pacia frii of norway, tiez su lahke a mensie.
My sme mali Bagmaster. Pokukovala som po Beckmann, ale chcela som sadu a 300 eur mi prišlo dosť moc, na rozpočet.
Beckmann. Určite odporucam vyskusat rozne znacky a typy tasiek. Dcéra je vyssia a štíhla, iney co sme skusali, jej vobec nesedeli. Aj z Beckmann jej jeden typ nesedel, druhy bez problemov
Beckmann , ale vyskúšajte. Prázdna taška je ľahká, je prateľná, akurát vošli veľké dosky s učebnica mi a zošitmi, peračník a desiatový box s fľašou

Beckmann