Lyžiarsky výcvik
Dobrý večer mamičky má niektorá z vás skúsenosti s lyžiarskym výcvikom. Lebo moja dcéra by chcela ísť ale keď nevieme koľko treba na výzbroj (keď nemáme žiadne lyžiarske veci), vreckové a tak. Vedeli by ste mi povedať
Vystroj zabezpecit v lyziarskej pozicovni - prilba, lyze, lyziarky, palice. S vyberom poradia, ceny byvaju rozne, vacsinou maju vyhodnejsie ceny pre lyziarske kurzy.
Co sa tyka oblecka, odporucam termopradlo - natelnik a spodky, dostat v Lidli cenovo prijatelne, i postacujuce. Tam kupujem i lyziarske podkolienky (aspon 2 pary). Navrch flisova bunda, vetrovka - moze byt lyziarska/ tiez Lidl ma v dobrej cenovej relacii i postacujuce na vycvik/ alebo normalna, ktoru bezne nosi, ak nie je nejako velmi elegantna alebo dlhsia. Na nohy oteplovaky alebo softshelove nohavice (odporucam jedny nahradne). Tenka ciapka (bavlnena)/ kukla pod prilbu - to je individualne, niekomu sa v prilbe poti hlava, inemu je zima. Rukavice prstove, tiez odporucam dvoje.
Potom klasika hygiena, nejake to spodne pradlo, domace oblecenie... Na vycviku maju stravu i pitny rezim zabezpeceny, takze vreckove podla uvazenia a moznosti, na nejake sladkosti, magnetky, vstupne (ak sa niekam bude dat ist). Urcite urazove poistenie, bud v skole budu robit, alebo ak uz mate uzavrete.
@lusinda1989 Ďakujem za odpoveď
@anonymgirl Ďakujem za odpoveď
@evelyn72 ak idú na lyžiarsky,plán už majú,skúste sa informovať priamo u triednej alebo u toho kto s nimi pôjde,my chodíme vždy na rovnaké miesto,rovnaký program atď možno vie škola vybaviť zľavu na výstroj,možno vám ju preplatia ,skúste sa spýtať na program kde budú ubytovaný a aké sú možnosti ,napr zbytočne veľké vreckové spôsobí že si deti kúpia blbosti a nebudú jesť čo majú, možno to ani nebudú mať kde minút a vy sa zbytočne vytrapite,bundu a oteplovaky podľa možnosti, ak nemáte aj bazarove,bundu dajte tu čo nosí bežne
@vulka organizuje napríklad naša.Dcera stvrtacka by mali ísť od 7.2. na lyžiarsky.Syn siedmak doniesol dnes zo školy prihlášku na lyžiarsky výcvik tuším prvý marcový týždeň.Akurat zajtra posielam zálohu.a autorka my síce výstroj máme , ale skús bazár ,alebo dáke kamošky v rovnakom veku dieťaťa či nepozicaju.Vceckove by som dala podľa veku ,ale stravu bude mať zabezpečenú.
Moja dcera sa vratila z lyžiarskeho pred tyždňom a chvalila si ho a lyžiarske funguju v režime OTP
@namornicka aj ja by som chcela syn nech ide už mali ísť minulý rok...ale škola ani obraz ani zvuk iba ich oberajú o detstvo 🥺
Ahoj lyze by som skúsila požičať aj po známosti, alebo športový bazár. My chodíme lyžovať, ale deťom kupujeme bazarové. Lyžiarsku bundu som kúpila perfisnu tu na MK. Oteplovacky, termopladlo, kukla, decatlon, rukavice v akcii v sportisime. Ale min rok oreplovacky lidl detské 164 al. 170 výborné.
Ale skus sa aj opýtať, ja som kamoške poziciavala pre dcéru do školy v prírode trekove nohavice a vetrovku napr.
Lyžiarsky mali pobytový, ale v tejto dobe lepšie asi s dennou dochadzkou. Naši sa napriek opatreniam nakazili cca 1/4 prišla chorá, pozitívna, museli skončiť skôr. Pre chorých museli dôjsť rodičia.

Naši idú (dúfam že pôjdu) v marci, my tiež nelyzujeme, tak sme jej požičali celú výstroj (lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare)