Má niekto takúto školskú tašku so psíkom?
Ahojte moja buduca prvacka by velmi chcela tuto tasku so psikom.zda sa mi mala a nejaka lacna nemate ju niekto?aspon na jeden rok keby vydrzi 😀
Dakujem

@jajka257 a skolske dosky velke v pohode sa daju a zapne sa?nemas foto nahodou?nasa je chuducka utla nechcem jej tiez nejake velke vreco kupit ale zas ani aby nemala problem to tam natlacit.ak by sa ti chcelo a mohla by si pridat fotku hlavne zvnutra aka je trebars aj s doskami.velka vdakaa
@veverka84 moja nemá takúto
ale chytila som sa toho, že tvoja malá je útla. to je aj moja, také drobátko. a mne teda na nej opticky a tak celkovo najviac sedela táto - ktorú si inak sama vybrala 😀
ja som mala iného favorita - tvarovo a typovo niečo, ako ty tu, ale nakoniec som musela uznať, že malá má vkus - normálne som sa do tej tašky zahľadela 😀 😉
inak je to Topgal
aj my mame tuto len obrázok planes....sme spokojný a máme ju už druhý rok a je stále ako nová...
@macamac aj topgal su v hre ale ona strasne chce taku kde je psik ako zivy ako vravi.z topgalu sa jej pacia tieto dve a uz bola vybrata lienkova lebo zrebovala listky meedzi dvoma topgalkami a vysla 2 x fialova. A potom ze nieee psikovu psikovu.syn mal tasku vybratu za 2 min toto je typicka zenska ani by ma.nenapadlo ze ake peripetie mozu nastat 🙂
A na chrbatiku malej slecny fotka by sa dala moooc dakujem
@veverka84 overena certifikovana znacka Emipo je pre utle deti a mas tam aj psikov. Moja sla do prvej triedy, ked nosila v.oblecenia 110/116 🙂 tato bola na nu fajn. Nosila ju 2 roky, este by vydrzala dalsie dva, ale potrebovala priestrannejsiu do tretej triedy.
@veverka84 my sice nemame tuto tasku, len som chcela na margo topgal tasiek, moja dcerka je utla, stihla a drobna a topgal-ky sme skusali, nesedeli dobre ani na chrbte, spodnu cast mala v polovici zadku a su velmi hlboke, nedaju sa stiahnut po bokoch, drobne dieta vyzera akoby vlieklo vrece, odporucam hlavne skusat tasku a vidiet ako sedi, tu je dobre video, ako by mala taska sediet
https://www.youtube.com/watch?v=zU6GoMSTHt4my sme kupili still-ku, ale nie som s nou velmi spokojna, je dost tazka a musim povedat, ze rano aj poobede ju radsej vleciem ja, zvazujem na buduci rok kupit lahky ruksak
Ano máme. Pre prváka to stači.
@simsalabim
@veverka84 mysli, ze najlepsie skusat, mne sa nepozdavala ani emipo 🙂 tiez dcera nastupovala s velkostou 110/116
@simsalabim toto mozem potvrdit, dcerka detto mini vydanie, oblecenie 110, empio bola tiez nasa volba a ozaj velka spokojnost
@veverka84 Nasa Nelka tiez chcela tasku s fotkou psika, tak sme kupili tuto - tiez je to Emipo. Boli sme s nou spokojni, nosila ju rok a pol a vyzerala stale ako nova, len jedno vrecko sa trochu zacalo parat, potom jej ju na vytvarnej ktosi polial farbou 😖 Vsetko sa tam pekne zmestilo a nebola prilis tazka.
ak chcete tašku so psom , pozrite značku Emipo family Pets. moje dcéry majú tašky z tejto značky - sú to tašky veľmi kvalitné.

My mame podobnu . Mali sme drahu, velku a neviem aku....Baska bola z nej nervozna. Tak som sa nastvala a kupila tuto. Sme spokojni, zmestim tam vsetko a lshko sa s nou manipuluje.