icon

Má niekto takúto školskú tašku so psíkom?

veverka84
29. feb 2016

Ahojte moja buduca prvacka by velmi chcela tuto tasku so psikom.zda sa mi mala a nejaka lacna nemate ju niekto?aspon na jeden rok keby vydrzi 😀
Dakujem

Má niekto takúto školskú tašku so psíkom?
jajka257
29. feb 2016

My mame podobnu . Mali sme drahu, velku a neviem aku....Baska bola z nej nervozna. Tak som sa nastvala a kupila tuto. Sme spokojni, zmestim tam vsetko a lshko sa s nou manipuluje.

veverka84
autor
29. feb 2016

@jajka257 a skolske dosky velke v pohode sa daju a zapne sa?nemas foto nahodou?nasa je chuducka utla nechcem jej tiez nejake velke vreco kupit ale zas ani aby nemala problem to tam natlacit.ak by sa ti chcelo a mohla by si pridat fotku hlavne zvnutra aka je trebars aj s doskami.velka vdakaa

macamac
29. feb 2016

@veverka84 moja nemá takúto
ale chytila som sa toho, že tvoja malá je útla. to je aj moja, také drobátko. a mne teda na nej opticky a tak celkovo najviac sedela táto - ktorú si inak sama vybrala 😀
ja som mala iného favorita - tvarovo a typovo niečo, ako ty tu, ale nakoniec som musela uznať, že malá má vkus - normálne som sa do tej tašky zahľadela 😀 😉
inak je to Topgal

natinecka
29. feb 2016

aj my mame tuto len obrázok planes....sme spokojný a máme ju už druhý rok a je stále ako nová...

veverka84
autor
29. feb 2016

@macamac aj topgal su v hre ale ona strasne chce taku kde je psik ako zivy ako vravi.z topgalu sa jej pacia tieto dve a uz bola vybrata lienkova lebo zrebovala listky meedzi dvoma topgalkami a vysla 2 x fialova. A potom ze nieee psikovu psikovu.syn mal tasku vybratu za 2 min toto je typicka zenska ani by ma.nenapadlo ze ake peripetie mozu nastat 🙂

jajka257
29. feb 2016

@veverka84 skusim ti ju nafotit, ale zmesti do vnutra velke dosky,male dosky, pastelky. Vpredu ma desiatovy box, naboku flasu. A este aj dazdnik a svojho casu tam narvala aj plysaka. Je chuducka, vazi cca 20 kg aj s topankami....

veverka84
autor
29. feb 2016

@macamac vidim ze je tiez na fialovu ako nasa ninus 🙂 krasnu si vybrala

veverka84
autor
29. feb 2016

@jajka257 vyborne presne to by stacilo nasa ma 6 rokov a nema ani 20 asi ani s topankami 🙂 kde ste kupovali?este aby aj mali tento motiv lebo to je konecna ak nie 🙂 🙂 🙂 🙂

veverka84
autor
29. feb 2016

@natinecka a zatvaranie je na zips alebo ake?nevidim to z tej fotky.dakujem

jajka257
29. feb 2016

@veverka84 takto to vyzera, ked je plna. Pod tymi pastelkami su male dosky .

jajka257
29. feb 2016

@veverka84 kupili sme v draciku. A je na zips. A vzadu je take na chrbatik.

veverka84
autor
29. feb 2016

A na chrbatiku malej slecny fotka by sa dala moooc dakujem

jajka257
29. feb 2016

@veverka84 skusim rano, teraz ju uz nenazeniem pozovat s taskou🙂

simsalabim
29. feb 2016

@veverka84 overena certifikovana znacka Emipo je pre utle deti a mas tam aj psikov. Moja sla do prvej triedy, ked nosila v.oblecenia 110/116 🙂 tato bola na nu fajn. Nosila ju 2 roky, este by vydrzala dalsie dva, ale potrebovala priestrannejsiu do tretej triedy.

veverka84
autor
29. feb 2016

@jajka257 jasne ked budete mat obe naladu.ked aj nie vela si mi pomohla aj s tymto.dakujem

nufanek
29. feb 2016

@veverka84 my sice nemame tuto tasku, len som chcela na margo topgal tasiek, moja dcerka je utla, stihla a drobna a topgal-ky sme skusali, nesedeli dobre ani na chrbte, spodnu cast mala v polovici zadku a su velmi hlboke, nedaju sa stiahnut po bokoch, drobne dieta vyzera akoby vlieklo vrece, odporucam hlavne skusat tasku a vidiet ako sedi, tu je dobre video, ako by mala taska sediet

https://www.youtube.com/watch?v=zU6GoMSTHt4

my sme kupili still-ku, ale nie som s nou velmi spokojna, je dost tazka a musim povedat, ze rano aj poobede ju radsej vleciem ja, zvazujem na buduci rok kupit lahky ruksak

sobka65
29. feb 2016

Ano máme. Pre prváka to stači.

natinecka
29. feb 2016

@veverka84 zips

nufanek
29. feb 2016

@simsalabim
@veverka84 mysli, ze najlepsie skusat, mne sa nepozdavala ani emipo 🙂 tiez dcera nastupovala s velkostou 110/116

stepanka274
29. feb 2016

@simsalabim toto mozem potvrdit, dcerka detto mini vydanie, oblecenie 110, empio bola tiez nasa volba a ozaj velka spokojnost

nufanek
29. feb 2016

@veverka84 len pre porovnanie, prva emipo, druha still

masinka
29. feb 2016

@veverka84 Nasa Nelka tiez chcela tasku s fotkou psika, tak sme kupili tuto - tiez je to Emipo. Boli sme s nou spokojni, nosila ju rok a pol a vyzerala stale ako nova, len jedno vrecko sa trochu zacalo parat, potom jej ju na vytvarnej ktosi polial farbou 😖 Vsetko sa tam pekne zmestilo a nebola prilis tazka.

macamac
29. feb 2016

@nufanek ono záleží aj od výšky dieťaťa
my sme skúšali tiež všeličo, ale táto Topgal jej sadla, aj preto, že nie je tvarovo tá "krabica", ale je mäkšia a sadla jej lepšie 🙂

macamac
29. feb 2016

@veverka84 tá lienková je super 😵

veverka84
autor
29. feb 2016

@macamac to bol prvy favorit ale mame doma psika ako na taske a od vtedy uz vedie ta 🙂 🙂 🙂

bonaqa2013
29. feb 2016

ak chcete tašku so psom , pozrite značku Emipo family Pets. moje dcéry majú tašky z tejto značky - sú to tašky veľmi kvalitné.