icon

Mám prispieť na koncoročný dar pre učiteľky v škôlke?

13. jún 2025

Prispieť na dar pre učiteľky v škôlke ak dieťa pokračuje ako predškolák?

Ahojte, synovi dávame odklad do školy, ale neviem či sa v takom prípade mám pridať do zbierky na dary na rozlúčku pre p.učiteľky, upratovačky, kuchárky .. čo by ste robili?

bert22
13. jún 2025

Nie. My sme to mali tak, ze ked sa riesili koncorocne dary alebo program pre ucitelky tak ti co mali odklad sa do toho neratali.

zlatkab2
13. jún 2025

Tiež by som sa do toho nezapojila. Však vy tam nekončíte, syn neodchádza, tak prečo by mal lúčiť s nimi.

earlgrey
13. jún 2025

Dala by som a aj by som sa zúčastnila rozlúčky...tvoj syn tam nebude s tými istými deťmi a nebude mať ani tie isté pani učiteľky, keďže ho rovno dajú znova do predškolskej triedy....ale tak je to na tebe...mne by tých pár eur stálo za poďakovanie pani učiteľkam za celé tie roky a aj za to, aby sa moje dieťa rozlúčilo so spolužiakmi a kamarátmi.. ale to som ja...ty si urob tak ako chceš...

lenka2710
13. jún 2025

Ano, ostáva síce v školke, ale učiteľky bude mať zasa iné! Takže ja by som sa určite zapojila, keďže ho učili koľko?? 2-3 roky? Patrí im poďakovanie

layla
13. jún 2025

ano, prispela som. A potom som sa dozvedela, ze ucitelky jej ostanu :D nevadi... prispejem aj o rok 🙂 a este takto: vzdy ku koncu roka nosila kyticku a nejaku drobnost, tak mam to za jedno, ze ci by som kupila zvlast alebo takto spolu... skladali sme sa po 15€.

ivangeline
13. jún 2025

Nie, o rok.

simona92101
13. jún 2025

U nas taketo deti nie su zapojene do zbierky pre ucitelky.ani sa nezucastnia rozlucky ako predskolaci.s ucitelkami sa budu stretavat aj po odklade v dalsom roku.

elanor
13. jún 2025

Nie, neprispela by som. Resp., nie, neprispeli sme. A ani deti neboli na rozlucke.
Prispievali sme ucitelkam a boli na rozlucke, az ked naozaj koncili. Ucitelky mali tie iste.

ivanakal
13. jún 2025

Nie, nezapajala som sa, kedze nikam neisiel.

marth16
13. jún 2025

Ak tvoje dieťa učili celú dobu čo bolo v škôlke. A budúci rok bude mať iné tak by som prispela. Ak ich učia len tento rok a budú ich mať aj ďalší tak nie.

autor
13. jún 2025

Každý rok mal iné učiteľky a zároveň neviem, či ho budú opäť učiť tie isté učiteľky.. na rozlúčku zrejme nepôjdeme, nechcem aby by bol z toho smutný

lensii
13. jún 2025

Nieee Načo? Aby si budúci rok prispela zas ? A zas ďalšie 50€?

marth16
13. jún 2025

Tak Tom prípade by som neprispela,

nerko
15. jún 2025

My sme sa na dary neskladali, kto chcel niečo priniesol.