Máte svoje dieťa v škole, v ktorej učíte?
Ahojte, chcem sa poradiť, ako vnímate ak máte svoje dieťa na škole, kde zároveň pracujete ako učiteľka. Je to dobre pre vás, pre dieťa?
Sme v situacii , že ak bude naše dieťa na škole, kde pracujem, bude so mnou ráno prichadzať a po mojej prac. dobe odchádzať, čiže hneď po mojej práci budem s dieťaťom bez trošky času pre seba, bývame ďalej, čiže cestujeme spolu. V mieste bydliska máme školu blízko, no vážne dosť za opicami so zlou klímou….zvažujem veľa vecí, ďakujem za radu.
V škole, do ktorej chodí dcéra je veľa uciteliek, ktoré tam majú svoje deti.
Ďalšie vec, čas pre seba... To ja vôbec nepoznám. Nepracujem síce v škole, ale kúsok od školy na úrade, kde sú tiež celý deň klienti. Tiež som unavená z nich a dcéru mam nonstop na starosti od 3 rokov, ako začala chodiť do škôlky. Cestujeme spolu autom 23 km do mesta ráno, poobede.
@sella38
@gabika99 dakujem za nazor, prave od zien uciteliek je pre mna takyto postreh dolezity…. ak my by sme museli dochadzat spolu rano a hned aj poobede, cize do “sluzby” mama, by som nastupila minutu po odchode z prace 🙂)) Ach, co je viac, vzdelanie a dobra ucka pre deti, alebo moja praca a priestor :-/ myslim, ze je to naozaj rovnako dolezite
Mamka aj tatko ucili na mojej skole a nie velmi oblubene predmety takze sme so sestrou byvali tercom pre horsich ziakov. Najma ked sme boli mladsie a nevedeli sa branit.
Toto by mi ani nenapadlo riesit alebo vidiet ako problem, ze si s dietatom hned po praci...a ani by mi to nenapadlo zvazovat ako dovod nedat ho do tej istej skoly...naozaj velmi cudne
@mimi3008 prepac, ale pracujes ako ucitelka? je to nesmierne narocne a som vystavena na totalku, preto hodina po tom, ako odovzdam cudzie deti je tak akurat, aby som sa naladila na tie svoje, a aby si neodniesli nejsku zlu vycerpanu energiu zo mna….Koncim v praci o 14.00, myslim, ze do vecera, aj ked uch vyzdvihnem o 15.00 mame na seba dost casu

Mam dve deti na skole,kde ucim. Starsi je na 2. stupni a je to na nervy. Vzdy,ked vidim kolegynu, tak trpnem, ci nejde zalovat (podotykam, ze syn je dobry, ale nie je premiant triedy...). Nehovoriac o tom, ze uz nie raz mi krutilo kutik pri praktikach kolegyne a clovek sa neozve, aj keby na decku drevo rubala, lebo sedis na stolicke ako rodic, aj ako kolegyna. Tiez striham meter, aby isiel na strednu. Co sa tyka spolutiakov, bikdy mu nedavali najavo,ze je decko ucitelky. Mozno aj preto,ze zcim na 1. stupni,kde to deti neriesia. Mladsi je na 1. stupni, plus je sikovnejsi v uceni, takze tam to zatial nevnimam.