Matematika 6 pracovný zošit - máte výsledky?
Prosím vás máte niekto výsledky z matematiky 6 ročník pracovný zošit libera terra
@janci05 slovenský jazyk potrebujem
Prosím vás, nemá niekto riešenie hravá matematika 5 ročník pracovný zošit? Niežeby som to nevedela vypočítať, ale potrebujem odkontrolovat hlavne postup. Ďakujem 😁
dievčatá, prešla som si všetky strany diskusie, ale nenašla som to, čo potrebujem. Vysledky na pracovný zošit 1 z matematiky pre 9.ročník od Zuzany a Petra Beha, nepomôžete mi prosím?
@marianeta ahoj , nemáš link na nový slovenský jazyk 6 Orbis pictus
@drengubakova žiaľ nie..
Môžete mi prosím poslať výsledky z PZ 1, 7. ročník
@julia_smith PZ Zuzana a Peter
Potrebujem hrozne rychlo
Potrebovala by som výsledky z matematiky 8.ročník liberaterra.
Dobrý deň,máte niekto link alebo zosit pomocnik NOVY z mate.atiky pre 6.ročník časť 2 Orbit Pictus? DAKUJEM ZA INFO
@qsookie prosím nový pomocník z matematiky odpovede 1 časť súrne prosím?
@sofiarizikyova39 Nový pomocník z matematiky jedine 5. ročník a 1. časť https://www.yumpu.com/xx/document/view/38887096...
Z ostatných ročníkov som nenašla.
@qsookie môžem vás porosim o vypracovaný pracovný zošit zo slj ..hrava slovenčina od taktiku ďakujem
@danulik003 do taktiku sa prihlas (registruj) a tam si to môžeš pozrieť/stiahnuť
Dobrý deň. Nemáte náhodu správne odpovede z pracovného z matematiky 2 libera zuzana a peter... taka modrá ???
@tutututula a pz 2 . Ďakujem
@saraxyz Ďakujem našla som to
@qsookie prosím vás 5.ročník nemáte 1 časť?
@stastna_zena V tom príspevku vyššie to nie je ono?
Mate prosim niekto libera terra 3. Rocnik PZ 1

@qsookie ako ste to našli ? Hľadám teraz slovenský jazyk pre 6.r. Orbis, mohli by ste zasa pomôcť, ďakujem