Môže byť Ranená breza vhodná na Hviezdoslavov Kubín?
Zdravím mamičky, pani učiteľka kázala deťom učiť sa na Hviezdoslavov Kubín prózu alebo poéziu. Moja otázka znie môže sa syn naučiť aj ranenu brezu? 2.rocnik
Ďakujem
@simona20201309 otrepané? Prečo, je to jedna krásna báseň, ale aj tak ďakujem 🙈
Ka som ju recitovala ako prvacka
Pamatam a to mam 47
Nádherná báseň..... kľudne môže byť.....
Ak ju vie dobre interpretovať, tak prečo nie? Väčšina druhákov ju však ešte nevie dobre precítiť.
Ja by som išla do niečoho sucasnejsieho...ja si pamätám že mne učiteľka na ZŠ stále vyberala niečo sucasnejsie, nie takú klasiku...
Moja sa v druhom ročníku učila z čítanky Čin Čin od Podjavorinskej a kupodivu postúpila aj na školske kolo a tam 3.miesto 😂🙈
Ale tiež by som šla do niečoho súčasného, teraz hodne letí Janka Barillova a od nej básne, ak teraz malo veľa detí od nej
Ďakujem baby, po porade s učiteľkou sme vybrali Marko a počítač (Jana Pavlíková) . Ranena Breza je moja srdcovka no bohužiaľ je vraj krátka.
Toto som riesila aj ja teraz a presne som chcela tuto báseň. A hneď mi ro učiteľka stopla že smutne staré a tak. Že mame niečo novšie vybrať. Ale ja som stará škola nič nové nepoznám ale našla som teda takú veselšie trosku.
Jej, ďakujem, že ste si na mňa spomenuli pri výbere básní na prednes. Viac mojich básničiek nájdete aj na www.janabarillova.sk. Držím palce 🙂

Otrepané, ale prečo by nemohol?