icon

Môže byť Ranená breza vhodná na Hviezdoslavov Kubín?

23. jan 2025

Zdravím mamičky, pani učiteľka kázala deťom učiť sa na Hviezdoslavov Kubín prózu alebo poéziu. Moja otázka znie môže sa syn naučiť aj ranenu brezu? 2.rocnik
Ďakujem

simona20201309
23. jan 2025

Otrepané, ale prečo by nemohol?

autor
23. jan 2025

@simona20201309 otrepané? Prečo, je to jedna krásna báseň, ale aj tak ďakujem 🙈

slavomira236
23. jan 2025

Ka som ju recitovala ako prvacka
Pamatam a to mam 47

katkatonkova
23. jan 2025

Nádherná báseň..... kľudne môže byť.....

zuzitko74
23. jan 2025

Ak ju vie dobre interpretovať, tak prečo nie? Väčšina druhákov ju však ešte nevie dobre precítiť.

anushik
23. jan 2025

Ja by som išla do niečoho sucasnejsieho...ja si pamätám že mne učiteľka na ZŠ stále vyberala niečo sucasnejsie, nie takú klasiku...

lenka2710
24. jan 2025

Moja sa v druhom ročníku učila z čítanky Čin Čin od Podjavorinskej a kupodivu postúpila aj na školske kolo a tam 3.miesto 😂🙈
Ale tiež by som šla do niečoho súčasného, teraz hodne letí Janka Barillova a od nej básne, ak teraz malo veľa detí od nej

autor
24. jan 2025

Ďakujem baby, po porade s učiteľkou sme vybrali Marko a počítač (Jana Pavlíková) . Ranena Breza je moja srdcovka no bohužiaľ je vraj krátka.

3petka
24. jan 2025

Toto som riesila aj ja teraz a presne som chcela tuto báseň. A hneď mi ro učiteľka stopla že smutne staré a tak. Že mame niečo novšie vybrať. Ale ja som stará škola nič nové nepoznám ale našla som teda takú veselšie trosku.

janbari
6. feb 2025

Jej, ďakujem, že ste si na mňa spomenuli pri výbere básní na prednes. Viac mojich básničiek nájdete aj na www.janabarillova.sk. Držím palce 🙂