Môže škola nechať dieťa bez dozoru?
Ahojte...potrebovala by som info ohľadom školských exkurzií a ,,voľných rozchodov,, v nákupných centrách....môže škola moje dieťa nechať bez dozoru v cudzom meste bez môjho súhlasu? Ďakujem krásne za odpovede....
13r sami v Anglicku chodili po dvojiciach z ubytka do skoly.
10r - to s 25ziakmi ma ucitélja chodit hromadne do obchodov?
tak ho nepusti nech ostane doma.
@pe_mi tak ale mama si asi syna pozná a vie prečo tak koná.. ja by som svoje deti pustila, ale zase poznám deti kde by som chápala, že rodičia s rozchodom nesúhlasia.. každé dieťa je iné a najlepšie ho poznaju jeho rodičia.. ostatným deťom treba vysvetliť že sa nemajú smiať..
@jana_eyre_2 plne súhlasím.len som zhodnotila,že dieťa by som radšej nechala doma,keď sa mu majú smiať za rozchod.
Nie však v každej triede sú takýto vysmievači.ale poväčšine v tomto veku.
Na našej škole musíme vždy podpísať súhlas. Aj teraz čo boli vo Viedni ako 12 ročná dcéra a musela som podpisat. V škole v prírode zas musíme podpisat take tie aktivity ako Tarzania, vodné aktivity a pod. Vsetko chcú mat podpísané.

Keď ideme s deťmi na výlet ( školská skupina deti 12- 15 r ) deti majú zakázané samé sa pohybovať po nákupnom centre - musia byť aspoň 2 spolu, majú čísla na pedagóga ( každé má mobil ) v prípade nejakej ťažkosti - náhly zhoršený stav, ohrozovanie niekým cudzím majú vybehnúť do najbližšej predajne a požiadať o pomoc