Na čom fičia 9 ročné slečny?
Ahojte,
idem ku kamoske ma dcerku, co take jej doniest...? Nic financne narocne 🙂
Jasne mozem sa spytat jej co ma jej dcera rada, ale ona mi na to nic jej nenos... 🙂
Dakujem velmi pekne
Skús ísť cez sladkosti alebo ak chceš niečo hmotnejšie pozri sa na stránku martinus.sk, kde majú rôzne knižky, omalovávanky, pastelky, atď. za dobrú cenu. Ak by si sa rozhodla odtiaľ objednávať mám pre teba zľavu, ktorá ti ušetrí pár euráčov 🙂 http://www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/
moja dcéra sa v 9 rokoch ešte hrávala s Barbienami a Poly pocket bábikami, čítala veľa kníh (také o vílach, nie klasické rozprávky ... ak nevieš čo, kupila by som poukážku do Martinusu), mala rada rôzne kreatívne sady na výrobu náramkov a nálepiek, inteligenstná plastelína, hrnček alebo zdravá fľaša s menom. 9-ročná slečna by mohla dostať aj nejakú detskú voňavku (napr. Chupa Chups, alebo z AVONU), alebo inú dievčenskú kozmetiku, páčilo by sa jej niečo do vlasov, alebo bižutéria (ak nemá alergiu), značkové tričko, alebo také peračníky a kabelky, čo si može sama vymaľovať. Prípadne nejaké školské potreby s pekným motívom.
Dakujem velmi pekne dievcata 🙂
@sissy27
@sabinka852
@hettinka

@michaela.g a má dievča nejaký sviatok? Úplne stačí čokoláda alebo nejaká sladkosť, ak chceš zdravšie niečo tak sušené ovocie... Určite to nemusí byť vecný darček...