icon

Názor na nosenie rúšok detí v škole celý deň od 1.9.2020

janinuska
15. aug 2020
Strana
z4
jankapepe
15. aug 2020

@lauriinkaa ešte sa spýtam: info máš priamo od nich? Alebo od niekoho iného?

mirage
15. aug 2020

@marca12 mas statistiky, mkolko je pripadov, a odkial je choroba?

lulubinka
15. aug 2020

A čo bude keď pán Matovič príde 31.8. na to že Slováci chodia na dovolenku do zahraničia 12 mesiacov v roku a nie len posledné dva týždne v auguste.😂😂😂
Inak ak by boli povinné ruska aj pre prvý stupeň tak by som syna asi nedala do školy.

kinderzwillinge
15. aug 2020

Ako mate v plane ospravedlnit detom na druhom stupni dochadzku, ak ich tie prve dva tyzdne nedate do skoly? Pytam sa preto, ze moje deti maju neskutocne slabu imunitu, od skolky fungujeme tyzden v skole, tyzden doma, riesili sme aj imunologa.. tak sa dost bojim, co spravi tento rok nastup do skoly :-/

nig
15. aug 2020

Táto rada epidemiológov zrejme zabudla na deti s oslabenou imunitou, dýchacími problémami. Ako si to predstavujú tam poslať takéto deti, ktoré majú dosť problémov aj bez korony? My máme dokola laryngitídy s každou nádchou, neviem si to predstaviť... Nádchy každé tri týždne...

sara07
16. aug 2020

@lulubinka vieš slovak nemá čo chodit do zahraničia, ma sediet doma a platit ale politici náštevy, samity vkuse nejaký, však ked si chcu pokecat su videkonferencie atd
však ked teda nemáme cestovat nech idu prikladom , či ako na tych stretnutiach tam sa kolko ludi melie naraz preto lebo je to stretnutie

malary
16. aug 2020

@kinderzwillinge rúška imunitu ešte zhoršujú. Opýtaj sa imunologicky či ti nedá marodku, alebo povieš že ste boli v zahraničí a vyriešené

jankapepe
16. aug 2020

@kinderzwillinge stačí ak do prehlásenia napíšeš že bolo v zahraničí a ucastnilo sa aj hromadných akcií so zahraničnou účasťou 😁

kinderzwillinge
16. aug 2020

@malary @jankapepe Nezrusili povinnost byt 14 dni doma, ak by sme boli v zahranici??
Skusim este pockat, co vymyslia za tieto dva tyzdne do zaciatku skoly. Prvy tyzden predpokladam budu deti v skole len 4 max 5 hodin a dalsi tyzden uvidime, budeme riesit za pochodu.

malary
16. aug 2020

@kinderzwillinge ja vôbec nemám chuť dať deti 2 týždne do školy. Nie že rozmaznavam. Ale čo vláda nariaďuje to je bez rozumu. Nemôžu ani učitelia za to. Chcem školu, online bolo psycho. Ale už sa chcem postaviť tej diktature. Rúško v triede zabráni akurát kyslíku do mozgu.

makova333
16. aug 2020

@malary no zjavne sa niektori na cele tohoto statu narodili uz s ruskom🙈😂

kinderzwillinge
16. aug 2020

@malary Chapem, aj mne sa prieci, aby boli deti pol dna s ruskom na tvari, nie len moje, ale vsetky, je mi ich luto ☹
Do skoly sa nastupuje v stredu, to tam budu len chvilu, stvrtok a piatok odhadujem tie 4 hodiny a dalsi tyzden uvidime, ak budu mat 6hodin uz, ospravedlnim ja a necham ich doma.

katulienkax
16. aug 2020

@majamat možno sú tie testy podvod; vyvolávajú falošnú pozitivnost aby vyvolali strach, nepokoje postvali rodiny

jankapepe
17. aug 2020

@kinderzwillinge ak aktuálne prídeš z rizikovej krajiny mala by si byť v karanténe......čo ale nikto nevie odkiaľ si prišla 🙃 lebo aj tak poväčšinou posledné hranice ktoré prekrocis sú ok 🙃🙃😁🤔
Tak isto ako stačí ísť do aquaparku či Tatier a máš tam celý svet.
A dotazník do školy ak nič nezmenia je tiež na hlavu postavený....čo znamená,,bolo v zahraničí,, ? ,, Podujatia so zahraničnou účasťou,,? Kúpalisko? Tatry? Hotel? Tábor? Športové podujatie?
Tak isto ako ti dnes nikto nepovie ako budú riešiť deti čo na základe dotazníka jednoducho do školy nebudú môcť nastúpiť.

kinderzwillinge
17. aug 2020

@jankapepe mame sa na co tesit, toto nebude skolsky rok, ale cirkus ☹

terezka1947
17. aug 2020

Napr.teraz citam viac chorvatsku tlac a tam uvazuju,ze deti do 10r pojdu do skol,ostatni spustia on line vyucovanie...zatial.
Cize tuez zvazuju rozne moznosti.

terezka1947
17. aug 2020

@jankapepe no,bude to na cestnosti rodicov.

jankapepe
17. aug 2020

@kinderzwillinge tak veru 😕 ja som si už v marci apríli povedala že sa spolieham už len na seba a svoju rodinu a idem svojou cestou lebo tento ,, systém-nesystem,, je na hlavu a proti akejkoľvek logike a zdravému uvazovaniu.

jankapepe
17. aug 2020

@terezka1947 vieš mňa sa to netýka. Ale spoliehať sa na čestnosť rodičov????
Ti čo sú nútení ísť do práce deti do školy pošlú a do vyhlásenia napíšu čo im pasuje.
Ti čo chcú deti doma nechať ich jednoducho doma nechajú.

makova333
17. aug 2020

@kinderzwillinge so sasom len cirkus budeme mat, bohuzial ☹

dejka77
17. aug 2020

@katulienkax Testy nie su vobec spolahlive, ale to nikoho nezaujima. Ano korona tu je, ale vobec nie v takych cislach.

luba41
17. aug 2020

@dejka77 ak informovat verejnost, tak len počet ťažkých prípadov a max počet mrtvych..a úplne by stačilo raz za mesiac..počet testovaných vobec, počet pozitivnych len vrámci tabuliek RUVZ tiež raz za mesiac..tak ako pri iných infekčných chorobách sa to hlási..a hned by sa lepšie žilo- bez stresu, strachu atd.. a urobit normálne prednášky aj lekárom - od fundovaných epidemiologov , ktorí rozumejú situacii a virusu, - aby aj tí prestali strašit obyvatelstvo..zrušit nezmyselné papierovačky pred návšetvou lekarov, škol, pracovísk a pod....

terezka1947
17. aug 2020

@jankapepe ano,ale nic ine aj tak urobit nevedia. Bohuzial.

mechurik
17. aug 2020

To sa ani nenapiju?rusko aj tak daju dole na obede.pochybujem ze kazdy stol a stolicku dezinfikuje.cele ruska cele zle.a to tam neni klima.ja mam extra tenke rusko a po pol hodine obhliadky zamku mam plne zuby ruska

mechurik
17. aug 2020

Oddnes by nemali ist do rakuska ani na nakup.plati 2tyzdne pred skolou zakaz zahranicia🙂

mariannah82
Autor odpoveď zmazal
mariannah82
18. aug 2020

Suhlasim, nosenie rusok viac skodi ako ma uzitok. A v skole urcite nie, som proti. Moja ide do 1.rocnika, odmietam taky stresujuci zaciatok pre dieta. Nezmysel toto cele. Korona tu uz bude vzdy, stym sa treba naucit zit. Bohuzial su tu aj ine parazity, ktore su horsie ako korona

mechurik
28. aug 2020

Mna skor zaujima ako ucitelka prekrici cez rusko deti

jajka257
29. aug 2020

@mechurik a preco by mala kričať,??? Ja ndkricim

Strana
z4