Nechať 11-ročnú dcéru samotnú doma?
Dcéra je choráa.11 rokov silnu nádchu a zvýšenú teplotu
37,4.Nechali by ste ju doma zajtra samu keď každé 2,5 hod prídem skontrolovať? Robím blízko a ona sa.unak cíti ok....neviem čo robiť
Áno, však má mobil, keby sa s tebou potrebovala spojiť
Nie je k.o. že cela horí
Nie , nenechala.
Uvidela by som ako sa ma rano a podla toho. Ale ak ste na telefone a je zodpovedna asi ano, pokial nebude mat vysoku teplotu do rana.
Je veľmi zodpovedná,ja sa skôr bojím veci úraz alebo sa bude dusiť .
Ale po škole je stále 2 hod sama a na obed pridem
Preco uraz?ved jej prikaz nech je len v postely, ak nekasle nema sa z coho dusit..priebezne si mozete pisat cez wa
Nechala bez problémov.
@1ivanka1 či kel nezabehme napr keď bude jesť jablko atd
Samozrejme,že nechala ..máš doma zodpovedne dievča ..aké dusenie prosím ťa ? To sa môže stať komukoľvek aj dospelému človeku .takže ak ráno bude len s mierne zvýšenou teplotou ,kľudne by som nechala.
Tak zrovna pri dusení nemusí pomôcť ani 10 ľudi okolo. Nepredstavuj si absurdné situácie. Normálne ju nechaj doma a kontroluj raz za dve hodiny cez mobil. Obed by som jej priniesla osobne.
Zabehnut jablko moze aj dospelemu
Pokiaľ si vie dieťa samé zapnúť mobil a prihlásiť sa na TikTok, tak zvládne byť aj doma samé so zvýšenou teplotou 😉
zvykne jej pri jedení zabehnúť?
Zabehnut jej môže aj v škole aj keď je poobede 2 hodiny sama doma nie?
Jasne ze nechala, 11 je uz v pohode vek.
Ďakujem krásne tieto slová som potrebovala pocut🥰
Jasné, že nechala však dám lieky ráno aj na teplotu aj ostatné a vydrží bude ležať alebo sa hrať na mobile je to veľké dieťa
Ano,nechala,je uz velka, zvladne byt tu chvilu doma sama😊🙂
moja ma 10 a u je sama doma .. cca 6 hodin kym som v praci ... kontrolujem ju co hodina plus je sused upovedomeny ak by daco ze moze za nim ...
Nenechala. Ale moj ak ma teplotu, vacsinou leti velmi rychlo vysoko a nereaguje na lieky, fungujeme casto na zabaloch.
samozrejme, 11 rokov je uz dost
Nechala, ale ja som do 20 minút doma, keby stúpala teplota.
Všeobecne sa OČR-ka, vypisuje do jedenasteho roku dieťaťa. Pri závažnych a nepriaznivych okolnostiach do osemnasteho.
@anna777115 na ocr mozes byt aj s 50- rocnym manzelom
Práve to doma riešime...11rocna, má zimnicu a bolesť svalov. Ostane sama doma. Ráno jej spravím raňajky a naberiem obed a dam do chladničky a pôjdem do práce.
@sella38 Ja, mám skusenost, že znamej pediater nechcel vypisat ocr, lebo dcera mala jedenast rokov.
Áno nechala, so mnou ako dieťaťom vždy boli rodičia doma prvé 2-3 najhoršie dni a zvyšok som sa vždy liečila takto sama. Mala som mobil tak som sa priebežne hlásila či je všetko ok, jedlo som mala nachystané, lieky mi vždy niekto prišiel dať a len som ležala na gauči a pozerala filmy.
Ja som ako dieťa bola chorá minimálne 1-2 krát do mesiace jasne že si nemohli dovoliť byť non-stop so mnou doma.
Teraz mám ešte malé dieťa ale keď bude v podobnom veku a budem vidieť že je zodpovedná tak to budem robiť rovnako.
Ano.

Áno, ak je v rodine vedená k samostatnosti, je prizorna, nemá vysokú teplotu, nechala