icon

Netestovani rodiča a dieťa v domácej výučbe - aký je prístup školy?

dadula83
21. apr 2021

Ahojte, je tu niekto, kto nechodí na testy a ma dieťa na prvom stupni doma? Ak áno, ako s vami spolupracuje škola a triedna učiteľka? Akým spôsobom sú Vám zasielané úlohy? Robia Vám problémy, či nie? Vopred ďakujem za odpovede a poprosila by som zástancov testovania, aby sa zdržali nevhodných pripomienok. Ďakujem

Strana
z6
whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
22. apr 2021

@whitejasmin Pisala si to tu

nafka0483
22. apr 2021

@whitejasmin A ano chcem od teba info, lebo tvrdis, ze ockovane ucitelky su nejaka hrozba pre deti, chcem vediet aka. Sama som neozaockovana, chcem vediet akym sposobom som ohrozena. Napisala si, ze zdravotne, tak to je hadam dost zavazna vec. Ale ani za svet nepovies. Takze to vyzera ze si si to len vymyslela. Ak nieco tvrdim a stojim si za tym, tak nie je problem pridat nejake info na zaklade coho si to myslim - nehodnotim z akeho zdroja, ci takemu zdroju verim aj ja a pod. Ale uvediem aspon jeden jediny link na clanok, vyskum, video, cokolvek.

iinuska
22. apr 2021

@nafka0483 Myslím,že to je škoda energie s tou pani dokonalou odbornickou na všetko

whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
22. apr 2021

@whitejasmin Svojim sposobom si - v tom zmysle, ze ak napises nejaka tvrdenie, tak je ferove dat potom dalsie info. Inak to vyzera ako cista provokacie alebo vymysly.

Ale vies, najhorsie je, ze ja do teba nerypem, mam uprimny zaujem vediet o tom viac, je to nova informacia. No ale ma sk tomu taky pristup, ze tazko si viem urobit normalny nazor na to a vyzera to, ze to bol nejaky vykrik do tym, vymysel, ktory nie je cim podlozit. Tak neviem fakt teraz comu vlastne verit... A potom sa cuduj preco ti tu pisu take veci :-/

simca06022011
22. apr 2021

@nafka0483
@iinuska cista provokaterka... teraz je daaky trend hadzat nove pripady covidu na ockovanie, uz som sa s tym stretla.. vsetko je zle vo sa spravi, len neprisli tyto dokonali jedinci, ktori jedini do toho vidia, so ziadnym riesenim. Samozrejme mali by sme si covid prestat vymyslat :D Mali by sme tu virozku nechat prehrmiet a nic by sa nestalo.. to ze by nam mozno nacisto skolabovali nemocnice nevadi. Najradsej mam ked zacnu lamentacie,ako iba v SR sa robi toto a hento a pritom viem, ze nie len u nas :D ze su aj ine staty kde boli skoli zavrete dlho, kde sa testuje aj ked nie celoplostne, kde sa ockuje vo velkom, kde je vsetko zavrete... to je tiez blud pre niektorych ludi. A ked sa ich clovek poziada, nech su konkretni, poradia co a ako = koniec debaty...

luxus10
22. apr 2021

🔑

Strana
z6