icon

Obedy zadarmo od mája

8. feb 2023

Neviete to sa bude vzťahovať aj ak má dieťa diétu napr celiakia, diabetikov atď? A v jedálni varia aj diéty

uhgara
8. feb 2023

podla mna sa to vztahuje uplne na vsetko, je jedno, akymi intoleranciami kto trpi, riesili sa obedy vseobecne🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
anjelok
8. feb 2023

U nas si bezlepkovu muku a cestoviny nosime, cize u nas to platilo vtedy.

zuzinka888
8. feb 2023

No uvidime. V 1.kole rodicia hromadne nosili potvrdenia od alergologa, ze dieta ma potravinivu alergiu aby dostali keš. Obvoddna lekarka to mala vyvesene na dverach, že toto potvrdenie nevydava. A maju sa obratit na alergologiu al. gastro. No hlavna vec, že poniektore deti chodili pred tym na obedy uplne v pohode. Ak bola dotacia- zrazu ma alergiu.🙃

autor
8. feb 2023

@zuzinka888 čo???nemyslíš vážne.Tak moja má celiakiou s tým nie sú zarty

zuzinka888
8. feb 2023

Tak urcite ju mas potvrdenu a dcera sa tak aj stravuje. Ale dozadovat sa potvrdenia lebo dieta ma ASI alergiu na strukoviny - lebo ju naduva a prdi- je trochu cez. Dokonca kolegyna mi tvrdi, ze dcera ma alergiu na bravcove maso. Ok. Moze byt. Ale preco potom bez problemov chodila na obed 7 rokov a zrazu nemoze- lebo chcela prispevok. A ked si sa jej opytal co dnes vari- tak pecenu krkovicku ..... - a ja- ved ma alergiu,nie? No .... to len ked zje vela.🤣🤣🤦‍♀️

autor
8. feb 2023

@zuzinka888 ale je rozdiel alergia a poškodenie čriev! A potvrdenie len tak dr určite nedá mne neuznali od pediatra iba gastra!

zuzinka888
8. feb 2023

To ano. Ale tu sa zhanali peciatky pre zdrave deti a to nemohla potvrdit.

lulu19
8. feb 2023

Baby a to bude ako teraz že treba požiadať o obedy zadarmo? To bude na výber zase tak ze bud obedy alebo daňový bonus? Ci budu aj obedy aj daňový? Ďakujem

lulistek
23. mar 2023

@lulu19 toto by aj mna zaujimalo

lulu19
24. mar 2023