Obedy zadarmo od mája
Neviete to sa bude vzťahovať aj ak má dieťa diétu napr celiakia, diabetikov atď? A v jedálni varia aj diéty
U nas si bezlepkovu muku a cestoviny nosime, cize u nas to platilo vtedy.
No uvidime. V 1.kole rodicia hromadne nosili potvrdenia od alergologa, ze dieta ma potravinivu alergiu aby dostali keš. Obvoddna lekarka to mala vyvesene na dverach, že toto potvrdenie nevydava. A maju sa obratit na alergologiu al. gastro. No hlavna vec, že poniektore deti chodili pred tym na obedy uplne v pohode. Ak bola dotacia- zrazu ma alergiu.🙃
@zuzinka888 čo???nemyslíš vážne.Tak moja má celiakiou s tým nie sú zarty
Tak urcite ju mas potvrdenu a dcera sa tak aj stravuje. Ale dozadovat sa potvrdenia lebo dieta ma ASI alergiu na strukoviny - lebo ju naduva a prdi- je trochu cez. Dokonca kolegyna mi tvrdi, ze dcera ma alergiu na bravcove maso. Ok. Moze byt. Ale preco potom bez problemov chodila na obed 7 rokov a zrazu nemoze- lebo chcela prispevok. A ked si sa jej opytal co dnes vari- tak pecenu krkovicku ..... - a ja- ved ma alergiu,nie? No .... to len ked zje vela.🤣🤣🤦♀️
@zuzinka888 ale je rozdiel alergia a poškodenie čriev! A potvrdenie len tak dr určite nedá mne neuznali od pediatra iba gastra!
To ano. Ale tu sa zhanali peciatky pre zdrave deti a to nemohla potvrdit.
Baby a to bude ako teraz že treba požiadať o obedy zadarmo? To bude na výber zase tak ze bud obedy alebo daňový bonus? Ci budu aj obedy aj daňový? Ďakujem

podla mna sa to vztahuje uplne na vsetko, je jedno, akymi intoleranciami kto trpi, riesili sa obedy vseobecne🙂