Organizácia školského roka 2022/23
Ahojte dámy,maminy, prosím Vás, vie mi niekto povedať, či tie "strašenia", že deti nebudú počas vykurovacieho obdobia chodiť v piatky do školy, MŠ a že sa vianočné prázdniny predĺžia o 2 týždne, zakladajú na pravde,alebo nie? Ak áno, prosím aj nejaký link, pripadne napísať zdroj. Ďakujem!
Hovorí sa o tom ale to je tak všetko. Žiadne také schválené nebolo.
ono sa asi este stale caka, co vymysli stat ....ako pomoze aj skolam s energiami
lebo napr. kde skola mesacne platila za energie vymyslim si napr. 1.000eur a teraz im chodia 5a viac nasobne faktury, tak tie riaditelky spolu so zriadovatelom musia nieco vymysliet
v niektorych skolach sa nahlas o tom hovori, v nasej napriklad je ticho
Mojim deťom by to vyhovovalo 😁
@andreakotesova ono by to vyhovovalo viacerym, aj ked u nas sa islo online krasne podla rozvrhu , decka mali toho dost, ale nemuseli skoro vstavat, menej stresu, rozptylovania. Ale su aj taki, kt radsej do skoly a online uz nie. Aj ja ako ucitelka nechcem online
@kikulienkadd taký článok som čítala ,a boli tam rôzne školy a záležalo ako kúrilo. Tie čo mali plyn tak ti neboli moc optimisticky ale písali že chcú urobiť všetko preto aby nemuseli zavrieť a boli tam aj také čo kúrilo tuhým palivom a tí boli v pohode, že majú zásoby a túto zimu prežijú. Cize napr u nás MS na dedine v pohode vraj bude fungovať
@anesim u nás tak isto. Makali online na 120% 😁
@kikulienkadd nam povedali ze budu vykurovat ma 17-18 stupnov a v telocvicni 15.Mame ratat aj s online vyucbou ale stale su to dohady.
@stankot ...je mi to naozaj ľúto. Len neviem,či je horší ten chladný odchov v škole alebo online vyučovanie.
U nás v škole je ticho. Vraj primátor mesta sľúbil, že ak bude znovu zvolený, školy sa nezatvoria 😁. To aby vedeli rodičia koho volit 🙃. Ale mali sme si všetci doma pozrieť, či nám funguje ms Teams, aby sme boli pripravený.
Moja dcéra by prijala online avšak krúžky, že sú super, lebo sa tam stretáva s kamarátmi.
ešte to nie je rozhodnuté, ale na našej škole dostala riaditeľka pokyn pripraviť sa aj na možnosť dištančného vzdelávania, čiže sa uvidí
Ďakujem všetkým za odpovede. Takže nič isté, čakáme, uvidíme ako bude. Prajem Vám všetkým pekný deň 🌞

Pokiaľ to nie je na stránke ministerstva školstva, tak nič.