Originálny darček pre pani učiteľku
Ahojte,
máte nápad na originál darček pre pani učiteľky v škole/škôlke ???
Ja som nedávala nikdy také darčeky ako kvety.
Ale napr. som vyrobila tastičku a tam už vybrala nejaké veci do toho - napr. sprchový gél, sviečka, čaj, káva,... proste niečo čo poteší a nedáva to každý.
Máte nejaké ďalšie tipy ???
zboznujem, ked si precitam- velmi sa jej to pacilo 😂😂😂 ked nieco dostanem, tiez negulam ocami, ale tvarim sa, ze vau 😂🤦♀️ dnes tu jedna zienka pisala, ze v robote pili zo salok s napisom najlepsia ucitelka, meno ucitelky, alebo deti…Mali ich tam asi 15 a priniesol ich muz ucitelky..Chapem, ze si mozno myslite, ze to vase dieta je to naj a ucitelka ine ani nevidi, ale vyserte sa uz na to..Kvet uplne staci..By ma slahlo, dostavat kazdy rok take chujoviny
@malazuzana85 ja vyrabam sviecky urcite by sa im pacili
@ada309 Dobrý deň prajem ,hľadám vhodný darček pre pani učiteľky a videla som váš nápad a rada by som sa vás chcela opýtať ,že kde ste takú drevenú Bonboniéru zohnali . Ďakujem krásne .
@belisima2482018
@iva1009 ospravedlňujem sa,ale už naozaj neviem na akej stránke som to objednávala, bolo to minulý rok .. skúsim pozrieť, možno to nájdem...
@malazuzana85 originalny darček je čaj káva a sprchovy?
@belisima2482018 podte sa pozriet na moj bazarik a sviecky ktore robim viem Vam dat do peknej krabicky a vieme sa dohodnut💕
@gaspvik ďakujem pozriem si .
@ada309 ďakujem
@gaspvik dobrý deň ďakujem a kde si ho prosím môžem pozrieť?
@belisima2482018 na mojom bazariku tu na koniku
@gaspvik ďakujem , pozriem v prípade záujmu sa ozvem prajem pekný večer
Poraďte darček pre učiteľku v hodnote cca 250-300€,,,,,,deviataci chcú niečo kúpiť pre svoju super učiteľku.Ziadne hrnčeky, sošky,drevené tabule.
dala som to do AI : Osobné a pamätné darčeky
Personalizovaný šperk (napr. strieborný alebo zlatý prívesok so symbolikou – srdce, strom života, gravírované venovanie, dátum, mená triedy) – cca 100–200 €
Fotoalbum / fotokniha s odkazmi žiakov – plná fotiek, vtipných aj dojímavých odkazov, kresieb, možno QR kódy na videá. Môžete ju vyrobiť sami alebo dať vytlačiť – cca 20–80 €
Obraz/maľba – napr. karikatúra učiteľky alebo symbolický obraz od niektorého žiaka alebo umelca (napr. učebňa, krieda, strom, „naša trieda 2025“) – cca 50–150 €
🎉 Zážitkové darčeky
Darčekový poukaz na wellness, víkendový pobyt, masáž, koncert, divadlo – záleží od záľub učiteľky, napr.:
Zľavomat, Pelikan, Gopass: víkend pre 1–2 osoby – 150–250 €
Daruj zážitok (napr. jazda na koni, keramický kurz, vinárstvo) – 50–150 €
Divadelné/darčekové poukazy (SND, Nová scéna, atď.) – 50–100 €
🖋️ Kvalitné praktické darčeky
Elegantné pero (Parker, Waterman) s gravírovaním – cca 50–120 €
Kožená kabelka alebo taška na dokumenty – praktická a štýlová vec, ktorú učiteľka ocení – cca 100–200 €
Kvalitný notebook/plánovač + pero + pečiatka + personalizovaný obal – štýlová súprava do školy – cca 50–100 €
🧡 Kombinovaný darček – osobné + praktické
Napr. krásny darčekový kôš s obľúbenými vecami (čaje, káva, čokolády, víno) + fotokniha + poukaz – komplet do 300 €.
🎓 Bonusový nápad:
Video od všetkých žiakov – zostrih ďakovných správ + odovzdanie darčeka počas slávnostného odovzdávania (maturitné/slávnostné rozlúčky). Nezabudnuteľné.
Ja som sa chcela vyhnúť lapacom prachu, a kadejakym príveskom, kľúčenkam,hrnčekom,sošky...atď a tak som vybrala takúto bonbonieru v peknej drevenej krabičke ,na každej pralinke je nápis ďakujem...vygravirovane venovanie.. + dám určite kyticu alebo uvažujem aj nad peknou orchideou..
@ada309 odkial prosim vas

@catherinah tak nejakých 10-15€ a prípadne si potom doplatí nejakú knižku ale je to aspoň podľa mňa využiteľné 😉