Pero pre prváka
Dobrý deň, prosím Vás chcela by som opýtať aké značku pera ste kupovali pre vašich deti v prvom ročníku a boli ste s ním spokojne.
Za rady vopred ďakujem
My sme mali školou určené. Modré gumovacie pilot pero .
Zbytočne kupuješ,kúp neskôr
Zo začiatku píšu ceruzkou
Dobrý deň, na začiatku školského roku vám učiteľka odporučí pero, ktoré bude ona považovať za najlepšie pre prvákov. Skoro celý prvý polrok ale písali len ceruzou, takže myslím, že na nákup budete mať ešte čas. Môjmu synovi nakoniec aj tak vyhovovalo iné pero, ako mal odporúčané a zvykol si na Stabilo.
Zatial nekupuj. Cca pol roka pisu ceruzkou a su skoly/ucitelky, ktore akceptuju len konkretne pero. Prvy rocnik atramentove Tornado pero. Druhy rocnik uz mohli mat gumovacie, ale len prvouka, pripadne matika. Slovencina a pisomky zasadne atramentove pero.
U nas aj ucitelka vsetko nakupila, zosity, pravitko, pracovne zosity....
Ďakujem odpovede my už sme dostali zoznam na ktorou je odporúčané Schneider Zippi len som pozerala nejaké stránky a nenašla som o ňom nič. V papieroch sme mali že koncom septembra ho už mame mat kúpené. Preto si robím radšej prieskum už teraz.
V Sevte maju tieto pera, cena dobra, pise sa s nimi celkom OK, maju pevnejsiu spicku, tak deti co tlacia ich hned neohnu.
dcera mala kadejaké, aj to co máte odporucené vy. Mne sa páčilo, dcera nakoniec skoncila pri gumovacom. Nasej triednej to bolo jedno viac menej. A perom písala od oktobra. Takže ak máte odporúčanie kúpte to a budete vidieť.
Dcére sa najlepšie písalo obyčajným Tornádom.
Gumovacie mali zakázané a Stabilo = čistá katastrofa / to som premotivovane kúpila vopred/
Pero začínajú používať najskôr v novembri.
U nás tiež určili Tornádo, ale až pred Vianocami ich začali používať, bolo dovolené aj Stabilo, u nás ale katastrofa, nevedel mi stým písať, hoci to som mala tiež ako prvé kúpené, lebo mi ho každý ospevoval.
U nás tiež určili Tornádo, ale až pred Vianocami ich začali používať, bolo dovolené aj Stabilo, u nás ale katastrofa, nevedel mi stým písať, hoci to som mala tiež ako prvé kúpené, lebo mi ho každý ospevoval.
@suzitok mozem sa spytat ake tornado pero? Je tolko tupov, ze az...na bombicky, ovocne boom, cool...