icon

Podložka do školy na zem do triedy

denkatn
9. feb 2023

neviete mi dat nejake tipy, na com by sa deti hrali v skolksom klube? totiz poobede je ich v tirede 28 a stoliciek 20 - su spojeni aj z inej triedy, takze ked nejdu von, ze je sychravo, sedia aj dlhsie na zemi. ( my rodicia to radsej nechceme vediet )
chcela som kupit koberec, ale ucitelka povedala, ze skola nema vysavac a ze upratovacka ledva umyje (sme v BA hlavnom meste, niet upratovaciek a pomocnych sil v kuchyni lebo ze malo platia) takze podla toho mame sa zariadit, chcela som kupit male koberceky chlpate, ktore sa daju raz za cas brat domov, tiez sa nestretlo s ohlasom. takze len tie puzzle penove, to sa mi zda pre tretiakov cudne, keby na tom bola ason mapa, ale su len cisla ako pre babatka.. aj tazko sa to bude skladat a rozkladat...
nenapadne vas nieco?

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
9. feb 2023

@denkatn A keby si dala svojmu dietatu taky podsedak (byvaju aj take vyssie, s hrubsou vyplnou)? Da sa vrchna vrstva vyprat, je to spratne.

viestta
9. feb 2023

Kúpte karimatky

dskjhfdlkdjhl
9. feb 2023

Toto som mala na mysli, aby bolo jasne😉

denkatn
autor
9. feb 2023

mojej dcere dam aj nieco ako podsedak, ale uz rodicia niektori povedali, kedze som to vymyslela, ze mam nieco kupit, co sa da umyvat a nie vysavat...

zuzahajdulka
9. feb 2023

@denkatn korkova podlaha? Umyva sa dobre a je trochu teplejsia nez linoleum

skolara
9. feb 2023
viestta
9. feb 2023

@denkatn z rovnakého materiálu ako sú penove puzzle sa predávajú aj štvorce 50x50 cm, dajú sa skladať ako puzzle a dajú sa umyvat

darnca
9. feb 2023
dusankomoj
9. feb 2023

@denkatn máš aj jednofarebné a puzzle sa dajú poskladať variabilnejšie,ako podložka.

annm81
9. feb 2023

Ak sa ostatní rodičia nechcú zapojiť, tak je možné kúpiť jednofarebné penové puzzle. Ak iným rodičom stačí sedenie na podlahe, môžeš niečo podobné penové vymyslieť len vlastnému dieťaťu. Môj syn nosieva na lesné dni v škôlke malú penovú podložku takej veľkosti, že sa to akurátne zmestí do batoha, je to ľahké, dobre izoluje a ľahko sa udržuje čisté. My sme to kupovali priamo s batohom, ale doma si vieš vyrezať vhodnú veľkosť z bežnej karimatky.

simca06022011
9. feb 2023

Naši majú tie podsedaky ktoré sú tu spomenuté už, od prvej triedy.

oslo1
9. feb 2023

Nech si dcera sadne na bundu, je to make a teple. Pokial to do toho pindaju dalsi rodicia, nech si kazdy riesi svoje dieta.

simca06022011
9. feb 2023

Existujú aj podložky penové veľké, jednofarebné, v športe majú... ale to ak zababru nevycistite len tak.

simca06022011
9. feb 2023

Inak zaujimavy prístup školy, naša trieda sa umýva každý deň, lavice tiež. Cez prázdniny idu zase dezinfekcia tried, skriniek. Ostatne plochy ani nehovorím. Mali aj malý koberec na prvom stupni, ved tie deti sa hrajú...

janula12345
9. feb 2023

@denkatn pozri na lalalukids.com - tam maju podlozky, ktore sa zroluju alebo poskladaju a daju do kuta a potom zas vystru - ak treba na zem.

denkatn
autor
9. feb 2023

@oslo1 bundy maju v satni a najnovsie nemozu samy behat po chodbe, ani za kamosmi do inej triedy. ale nechcem sa vela stazovat (len trochu!) lebo ja som extrem, ja by som dcere v skole zariadila druhu detsku izbu v tej triede, ved je tam skoro viac ako doma, ale niektori povedali, ze poslu nejake stare puzzle po babatkach, potom neposlali a potom ze teda ja mam nieco vybrat, (ja by som vybrala najdrahsie a najlepsie..) ale poslem im zopar tipov od vas a snad sa 40 ludi na niecom zhodne (20 deti ma 2 rodicov, niektori rozvedeni ked maju prispiet maju kazdy ini nazor)

luccija
9. feb 2023

@denkatn nevyhovies všetkým.Kup dcére aké chces a ostatní nech sa zariadia.Volakedy mali také kruhové penové v IKEA a dali sa umývať.Preco sa musia umývať veď to sú už veľké deti nezaspinia to.Este môžeš pozrieť v Decathlone na stanovanie sa používajú také veľké alu karimatky.
Ideál by bolo to velke penové puzzle

simca06022011
9. feb 2023

Tak u nás hry sa kupujú prvému stúpnu z fondu, nakupuje to vychovávateľka🙂 my sme dali peniaze a ona nakúpila, ak. Ale veľa vecí už mali po predošlých triedach... proste ako v škôlke :D hry, knihy, hračky tam boli. Veci na výtvarnú, kreslenie tiež..

luccija
9. feb 2023

@denkatn takéto len väčší rozmer

dadis
9. feb 2023

@denkatn A preco by nemohli sediet na zemi? 🤔 Ved to nie su babatka.

denkatn
autor
9. feb 2023

@dadis lebo v skole maju beton a na tom linoleum. kym doma mame plavajucu podlahu pod ktorou je izolacna podlozka co je rozdiel. sediet na betone urcite nie je zdrave, neskor mozu mat problem s mocovymi cestami..

dadis
9. feb 2023

@denkatn Keby mam deti v tej istej triede, tak isto sa nebudem na nieco take skladat. Ved to nie su skolkari, chvilku na linoleu vydrzia. Zbytocna zataz na planetu, pritom sa tie deti vedia hrat za stolom, nemusia sediet na zemi. (podla mna aj malokedy sedia, vacsinou klacia pri hre) a to tu chvilku vydrzia, skor ich zacnu ominat kolena a sadnu su za lavicu.

rakywanda
9. feb 2023

V MŠ máme tieto kvietky. Sú spratné, umývateľné.

dadis
9. feb 2023

@denkatn A ta podlaha je tam 40 rokov v tej skole minimalne - vies kolko generacii ludi trpiacich na mocovy mechur by musela sposobit? Nesposobila. To iba ty takej nepodstatnej veci prikladas vysoku dolezitost.

denkatn
autor
9. feb 2023

@dadis sak ti pisem, ze niet dost stolov v triede, su tam poobede 2 triedy... tak polko sedi na zemi...ale neries to, nebola to otazka, ty by si nekupila a ja zase chcem kupit.

denkatn
autor
9. feb 2023

@dadis vies co, aj mi to pride drze ze ma sudis, kazdy je iny, ja polozim otazku a ty sa nemusis zapojit ked nesuhlasis.

nwnw
9. feb 2023

@denkatn karimatku alebo taku tu joga podlozku. No toto by som riesila s skolou. To ked si pisu ulohy a kreslia, musia na zemi???

loliki
Autor odpoveď zmazal
pietra
9. feb 2023

nech kupis/kupite cokolvek, z casu na cas to bude treba cistit. Ak je problem v nedostatku upratovaciek, kto bude cistit tie podlozky?
Navyse by som to riesila so skolou. Ak nevedia zabezpecit miesto na sedenie pre vsetky deti, tak tie triedy nemaju spajat. A ak inu moznost nemaju, nech skola zakupi nieco, na com mozu deti sediet, napr. koberec a k tomu vysavac. Ja sa aj cudujem, ze skola nema vysavac.

simca06022011
9. feb 2023

Tiez by som to riesila so skolou, preco spajaju triedy, ked nemaju priestor pre tie deti...? a vyhovorka ze to nema kto povysavat... uplne chore.

Strana
z3