icon

Pomoc s úlohou z matematiky

veronikadamianko
23. okt 2023

Mamulky viete mi poradit s touto ulohou ? Dakujeem moc

Pomoc s úlohou z matematiky
Strana
z2
veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@pietra presne ako pisete

veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@lonely66 doteraz neviem ake riesenie mu mam vysvetlit aby tam napisal 🤷🙈

pietra
23. okt 2023

@veronikadamianko ak to odfotené riešenie je to, čo robili ostatné deti s učiteľkou v škole, napísala by som to isté. S vysvetlením, že žralok je tiež ryba a tie schované ryby boli stále ukryté v zátoke

ciernysokol
23. okt 2023

@gejb 🙂))))) presne tak.ako to ma druhak vypocitat,ved to je dvojnasobny chytak 🙂)) no mne to vobec nedoslo

veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@pietra neviem ,ci to robili s učitelkou neodpisala mi ta mamina nato 🤷 ale aj keby robili mne to zmysel nedava ten žralok pod cislom 1 lebo viem ,ze by to tam moj maly nedal neprisiel by nato..takze pojdeme proti a dame tam nase riesenie a uvidim ci to škrtne 🙈

erikavesela
23. okt 2023

@veronikadamianko ja len pozeram, co za blba tuto knihu pisal...na jednej strane maju deti vediet, ze koraly su v zatoke (hoci nikde to nie je presne napisane) a druhej autor nevie, ze zralok nie je ryba...ako naozaj genius, co to pisal

gejb
23. okt 2023

@erikavesela je to tam napísané.

veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@erikavesela ved toto !! A ze uloha pre druhakov ked ja sama si nad tym lamem hlavu

veronikadamianko
autor
23. okt 2023

Každopadne vam všetkym moc moc dakujem za pomoooc 🙏❤️

erikavesela
23. okt 2023

@gejb ok...mas pravdu
Ale zralok ryba nie je..a to mal autor vediet

erikavesela
23. okt 2023

@veronikadamianko ja som raz takto riesila tiez ulohu...jablk bolo 8, hrusiek 5, sliviek 7, cervavych jablk 3, kolko bolo spolu ovocia?...otazka je..tie cervave jablka boli z tych 8 jablk alebo to bola dalsia kategoria?...dalsi genius

pietra
23. okt 2023

@erikavesela len to riesenie nie je mozno riesenie autorov, ale konkretnej ucitelky

erikavesela
23. okt 2023

@pietra to vobec nevadi...dolezite je napisat precizne zadanie..potom by nemuseli vznikat dohady, ako co riesit

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@erikavesela tak to tiez uloha na nobelovku

lonely66
Odpoveď bola odstránená
veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@lonely66 boli by ste spravna ucitelka❤️ ..21:00 a uz sme to s malym uzavreli aj celu matematiku a dali u vas odpoved cislo C toto mi prislo ako pre nas logicke a aj malemu vysvetlila a najlepsie to pochopil a je mi to jedno ci mu to škrtne

veronikadamianko
autor
23. okt 2023

@lonely66 kiezby bolo viac takych ucitelov ❤️ lebo fakt rodic ma niekedy co robit s tymi ulohami nie to este dieta a hlavne ked su podane tak dvojzmyselne ani sama neviem ake slovo by som pri tych ulohach pouzila

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. okt 2023

ja by som do too jedneho dala iba ze vpravo je 14gastanov a hotovo. Nemoze si predsa vymysliet, kolko je vo vreci. A tie predosle ulohy tiez nepisu kolko je vo vreci, porovnavaju vrecia a porovnavaju ks gastanov. Ako fakt taketo kraviny riesit.. ja som rada ze to mame za sebou uz :DD alebo vravo je o vrece menej a 14gastanov viac :DDD alebo co ja viem co...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. okt 2023

@lonely66 v zadani sa mi to posledne slovo podoba na gastany;)

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2