Pomoc s úlohou z matematiky
Mamulky viete mi poradit s touto ulohou ? Dakujeem moc

@lonely66 doteraz neviem ake riesenie mu mam vysvetlit aby tam napisal 🤷🙈
@veronikadamianko ak to odfotené riešenie je to, čo robili ostatné deti s učiteľkou v škole, napísala by som to isté. S vysvetlením, že žralok je tiež ryba a tie schované ryby boli stále ukryté v zátoke
@gejb 🙂))))) presne tak.ako to ma druhak vypocitat,ved to je dvojnasobny chytak 🙂)) no mne to vobec nedoslo
@pietra neviem ,ci to robili s učitelkou neodpisala mi ta mamina nato 🤷 ale aj keby robili mne to zmysel nedava ten žralok pod cislom 1 lebo viem ,ze by to tam moj maly nedal neprisiel by nato..takze pojdeme proti a dame tam nase riesenie a uvidim ci to škrtne 🙈
@veronikadamianko ja len pozeram, co za blba tuto knihu pisal...na jednej strane maju deti vediet, ze koraly su v zatoke (hoci nikde to nie je presne napisane) a druhej autor nevie, ze zralok nie je ryba...ako naozaj genius, co to pisal
@erikavesela je to tam napísané.
@erikavesela ved toto !! A ze uloha pre druhakov ked ja sama si nad tym lamem hlavu
Každopadne vam všetkym moc moc dakujem za pomoooc 🙏❤️
@gejb ok...mas pravdu
Ale zralok ryba nie je..a to mal autor vediet
@veronikadamianko ja som raz takto riesila tiez ulohu...jablk bolo 8, hrusiek 5, sliviek 7, cervavych jablk 3, kolko bolo spolu ovocia?...otazka je..tie cervave jablka boli z tych 8 jablk alebo to bola dalsia kategoria?...dalsi genius
@erikavesela len to riesenie nie je mozno riesenie autorov, ale konkretnej ucitelky
@pietra to vobec nevadi...dolezite je napisat precizne zadanie..potom by nemuseli vznikat dohady, ako co riesit
@erikavesela tak to tiez uloha na nobelovku
@lonely66 boli by ste spravna ucitelka❤️ ..21:00 a uz sme to s malym uzavreli aj celu matematiku a dali u vas odpoved cislo C toto mi prislo ako pre nas logicke a aj malemu vysvetlila a najlepsie to pochopil a je mi to jedno ci mu to škrtne
@lonely66 kiezby bolo viac takych ucitelov ❤️ lebo fakt rodic ma niekedy co robit s tymi ulohami nie to este dieta a hlavne ked su podane tak dvojzmyselne ani sama neviem ake slovo by som pri tych ulohach pouzila
ja by som do too jedneho dala iba ze vpravo je 14gastanov a hotovo. Nemoze si predsa vymysliet, kolko je vo vreci. A tie predosle ulohy tiez nepisu kolko je vo vreci, porovnavaju vrecia a porovnavaju ks gastanov. Ako fakt taketo kraviny riesit.. ja som rada ze to mame za sebou uz :DD alebo vravo je o vrece menej a 14gastanov viac :DDD alebo co ja viem co...
@lonely66 v zadani sa mi to posledne slovo podoba na gastany;)

@pietra presne ako pisete