Pomoc z hudobnej
Dobrý deň. Prosím Vás viete mi poradiť s týmto?Ďakujem

@18lucy11 štvrtý riadok tretia bublina, tam pridajte ešte jednu notu so zastavkou
@eriksonka1234 aj v druhom riadku v druhej bubline je chyba a 4.riadok prvé dva takty nesedia😉
Polová nota s bodkou sa počíta na 3 doby, preto stačí v druhom riadku druhá bublina pridať 1 štvrťovú notu. Spolu musí byť v bubline toľko nôt, aby Vám vyšlo zadanie. Buď 4/4 takt(4 doby) alebo 2/4 takt(2 doby).
@hostacka áno mate pravdu, zabudla som, predsa som už dlho von zo školy 🙈
@18lucy11 zo zusky som uz 30 rokov ale teda skusim. Sklada sa to ako napr.zlomky 2 polovice je jedna cela, 4 stvrtiny tiez, 1 polovica a 2 stvrtiny su tiez cela. A takto to vyskladate aj v tej ulohe. Najlepsie najst si noty a pomlcky a zoradit podla dlzky, potom si ku kazdemu taktu pozriet kolko ma trvat a mozete skladat tak aby vam noty a pomlcky v kazdej bubline davali dlzku taktu (2/4 dve doby, 4/4 styri doby) . Nieco som vyplnila (pomlcky sa mi nechceli hladat)...baby kto ste hudobne vzdelane mrknite ci tam nemam chybu

to dostali len toto? To je nejaké divné, tomu nerozumiem ani ja, že čo tam treba robiť a to som chodila do ZUŠky celé roky a hranie a noty ma bavia do dnes :D