Povinné prechádzanie počas prestávky v školách
Rodičia školákov, stretli ste už s niečím takým? Žiaci sa počas veľkej prestávky musia prechádzať dookola po chodbe. Počula som,že za socíku to takto fungovalo. Myslim, že doteraz to takto funguje v base. Ako je to vo Vašich školách? Čo si o tom myslíte? Ďakujem
Tiež sme sa museli, neznášala som to.
my sme sa neprechadzali, ale museli sme byt vonku z tried a ak to bola trieda s vybehom tak v tom vonkajsom vybehu(vecne sme skakali gumu)... a dcera tiez nemaju prikazane kruzit niekde, ale maju otvorene telocvicne a dostanu lopty ...v teplych mesiacoch pustaju aj na dvor ....ale viem, ze kopec mojich kamosiek kruzilo pocas prestavok ...ja som aj za ak to nemaju ako inak vyriesit trocha pohybu nezaskodi
Toto sa ešte deje? 😀 Spomenula som si ako sme sa my museli chodiť prechádzať von cez veľkú prestávku. Len týždenník mohol zostať v triede a strážiť veci. Haha, nostalgia. Ani mi nenapadlo, že tento zvyk v školách ešte zostal. 😀
Áno chodi sa tak a aj ja som chodila..
Je to dobre, pohyb a prekyslicenie je dôležité. Deťom to neuškodí, my sme mali ešte pritom dychové cvičenia počas chodenia dookola.
Rada na to spomínam.

Noa co riešiš. Si len ďalšia matka co ma nedotknutelne dieťa. Keby si vedela ako vystrajaju deti cez prestávky...takto ich majú pod kontrolou..