icon

Prečo sú dnešné deti stále viac arogantnejšie?

28. okt 2025

Ahoj.
Mozno taky vykrik do tmy a mozno podnet na uvahu....
Denne chodim do skoly pre dieta, to co predvadzaju soplavi tretiaci, štvrtaci je normalne nonsens.
Co slovo to vulgarne nadavky,same skarede hresenia. Revu jak besní, drzé to je...úcta k starsim ziadna....jak telata,ani bú ani mú...rodicia tiez niektori ako z divociny...
Nielen chlapci ale aj niektore dievky. Zoberie drevenu palicu a mlati spoluziaka po hlave, trepe rukami,kope....mysliac si ze som zaujimava..atd.
Ako je možne, ze z deti rastie taketo nieco?
Aj ja mam deti.... ale toto nedokazuju. Ja sa snazim aby z mojich toto nevyrastlo, zatial uspesne.
Chyba vo vychove? Venujete sa svojim detom dostatocne?

Strana
z6
martin96321
9. nov 2025
@anonym_2d74d4

@evkatk moj brat hral hry na pc do rana. Dnes je uspesny, oblubeny advokat, skvely otec. Ked mal cca 12r, prisli pc, mobily, nintenda.mali sme vsetko. A nie su z nas asociali...

@anonym_2d74d4 Zalezi od kazdeho zvlast. Aku mas povahu,osobnost,ako si nastavis priority. Nie kazdy kto popijal v mladosti musi byt alkoholik. Ale bohuzial vela z takych ostali alkacmi

anonym_a48028
9. nov 2025

Cely svet sa zmenil, nielen deti. Smutne je, ze k horsiemu. Sama nenavist, zavist . Vsade same JA, JA, JA..... Vytraca sa respekt medzi ludmi a to presne kopiruju aj deti. Niet sa comu cudovat. Tych slusnych je stale menej a menej, preto nas toto spravanie vacsiny tak prekvapuje

anonym_fae12a
9. nov 2025
@martin96321

@anonym_fae12a Svojimi rodicni. Nemame na nic cas,ani na vlastne deti. Maju v ruke mobily cele dni,pozeraju voloviny,vyzvy a potom nevedia rozlisit realitu od hry

@martin96321 takze dnešní rodicia boli vychovávaní tak, aby sa nevenovali vlastným deťom, aby mali cely deň v rukách mobily, aby pozerali voloviny, aby nevedeli rozlíšiť realitu od hry? To sa mi nechce uveriť. Veď vtedy mobily ešte neboli tak rozšírené, hry ako ktoré.

anonym_fae12a
9. nov 2025
@martin96321

@anonym_fae12a Svojimi rodicni. Nemame na nic cas,ani na vlastne deti. Maju v ruke mobily cele dni,pozeraju voloviny,vyzvy a potom nevedia rozlisit realitu od hry

@martin96321 to preto volajú rodičia do školy kvôli všetkému, preto si chránia svoje deti a nedaju na ne dopustiť? Kvôli tomu, že nemajú na me čas, trávia dni s mobilom? Tam sú výzvy, aby vždy kvôli všetkému zavolali do školy?

anonym_fae12a
9. nov 2025
@anonym_a48028

Cely svet sa zmenil, nielen deti. Smutne je, ze k horsiemu. Sama nenavist, zavist . Vsade same JA, JA, JA..... Vytraca sa respekt medzi ludmi a to presne kopiruju aj deti. Niet sa comu cudovat. Tych slusnych je stale menej a menej, preto nas toto spravanie vacsiny tak prekvapuje

@anonym_a48028 kvôli comu sú ľudia taki egoisticki, sebeckí a nemajú voci druhým respekt? Kopiruju svojich rodičov?

majka2
9. nov 2025

@anonym_autor smola dnes je výchova za všetko hladkať nedaj boh capnut dieťa po riti to hned potom treba psychológa volať atď. Proste otrasná výchova. Ale stým nikto nič neurobí.

anonym_a48028
9. nov 2025
@anonym_fae12a

@anonym_a48028 kvôli comu sú ľudia taki egoisticki, sebeckí a nemajú voci druhým respekt? Kopiruju svojich rodičov?

@anonym_fae12a neda sa povedat, ze len rodicov, formuje ich nalada spolocnosti ako takej

anonym_fae12a
9. nov 2025
@anonym_a48028

@anonym_fae12a neda sa povedat, ze len rodicov, formuje ich nalada spolocnosti ako takej

@anonym_a48028 čiže ani deti su tiež iba odrazom nálady v spoločnosti? Prečo je nepriateľská a čo sa stalo s tými slušnými ľudmi?

martin96321
10. nov 2025
@anonym_fae12a

@martin96321 takze dnešní rodicia boli vychovávaní tak, aby sa nevenovali vlastným deťom, aby mali cely deň v rukách mobily, aby pozerali voloviny, aby nevedeli rozlíšiť realitu od hry? To sa mi nechce uveriť. Veď vtedy mobily ešte neboli tak rozšírené, hry ako ktoré.

@anonym_fae12a Nie,nepochopili sme sa. Česť vynimkam,ale dnesne deti su rozmaznavane. Dostavaju veci nezasluzene,su odmenovane za nic. Dieta pride zo skoly,urobi si ulohy,dajme tomu mu pomozes ak nevie a potom ma volno. Co robi? Cita knihy,alebo si sklada lego,alebo ma mobil v ruke? Ide si lahnut dajme tomu o osmej vecer,zatvori za sebou dvere a do kolkej cumi na ten mobil? Aj mačka uci svoje mlade od mala lovit,aby prezili,ale clovek do 30-ky pomaly vodi dieta za rucicku. Ano vyvolavaju rodicia do skoly,buzeruju a sikanuju ucitelov. Lebo sa ich potomkovi stala krivda nejaka. Rodic nema pravo vstupovat na podu skoky a ucitel ma pravo ho nechat vyviest. Ak rodic nevie kde je jeho miesto ako to nauci dieta?

anonym_a48028
10. nov 2025
@anonym_fae12a

@anonym_a48028 čiže ani deti su tiež iba odrazom nálady v spoločnosti? Prečo je nepriateľská a čo sa stalo s tými slušnými ľudmi?

@anonym_fae12a zda sa mi, ze slovaci si zle vysvetlili slovo demokracia a potom sa to nabaluje na vsetkych "frontoch", ale to uz je o inom, nie do tejto diskusie

Strana
z6