icon

Preloženie dieťaťa na inú základnú školu

krisztinas84
24. máj 2014

Dobrý deň mamičky, prosím poraďte tí čo ste prekladali dieťa z jednej ZŠ na inú (prvý stupeň) v Trnave- dôvody, následky,priebeh. Chcem preložiť syna kvôli neadekvatnému prístupu, ide o budúceho štvrtáka,možno niekto vie poradiť so svojej skúsenosti, ďakujem.

ellca123
24. máj 2014

my sme prelozili a nikto sa nepytal preco
na novej skole sme sa pytali ci maju miesto a na starej skole sme oznamili ze dieta nastupuje inde
nic viac
je dobre informovat skolu
zmenu sme urobili k septembru,ked sla dcera do 4 rocnika
ale vybavovali sme na konci školskeho roka aby bez problemov mohla nastupit

dadadd
24. máj 2014

My sme dceru prelozili pocas skolskeho roku v 5 triede. Opytali sme sa v novej skole ci ju vezmu,vypisali sme papiere a v starej skole sme to len ohlasili a na druhy den uz isla do novej.Trvalo to len jeden den a bolo vsetko vybavene.

zuzanocka
24. máj 2014

@krisztinas84 ahoj. Mozem sa spytat, o ktoru skolu islo? Ja prave od sept.zvazujem prestup do TT, tak zbietam recenzie.. dakujem

krisztinas84
autor
25. máj 2014

@zuzanocka rozmyslame o prelozenie z vancurovej, ale je to velmi individualne - nemozem povedat ze ta skola je zla, len my tam mame urcite problemy ktore sa dlhodobo neriesia. vzdy je to o komunikacii a vztahu ucitela k dietatu a naopak, nie kazdy ma stastie...mozno sa to este poriesi, ale nemam na to velke nadeje.

lajocka
29. máj 2014

ahojte ,ak niekto chcete dat dieta na Dudova tak to nerobte ,v pripade problemou s dietatom velmi zly pristup ......moje dieta ma adhd ,ked nastupilo na skolu nastali problemi nevedelo sa sustredit nezvladalo skolu ,tak som ja poziadala o vysetrenie v pedagogicko psychologickom centre ,kde mu zistili adhd .V druhom polroku sa syn zmenil ale nalepka mu ostala. Pani ucitelka mala velmi zle reakcie ,ako kazda matka aj ja vela veci vycitim a a jej reakcie neboli vhodne pedagoga.Uz sa mi stalo ,ze mi mi povedala ked mali ist do divadielka prve dve hodiny sa mali ucit a potom ist,aby som si dieta nechala doma a nedavala ho vobec do skoly. Neviem ale mam pocit .ze pedagog by mal pracovat s detmi ktore ma v triede a nie si vyberat ktore bude ucit a ktore nie ,ako to ma potom brat dieta ?

celasapremenim
30. máj 2014

my chceme prelozit, len ho chcu aj preskusat.....tak som zvedava, ako to prebehne, tiez z podobnych dovodov ako kristinas