Prváčik ťažko znáša začiatok školy
Ahojte mamičky a oteckovia, potrebujem poradiť ☹ . Môj syn ťažko znáša začiatok školy, zvracia, hnackuje, neje, už som z toho dosť na nervy. V škole dáva pozor, aj úlohy píše v pohode, ale ráno katastrofa a poobede ešte horšia . Prosím poraďte, ako na neho, čo zaberá
@lentilkapb ďakujem krásne za podporu a z príspevku usudzujem, že si učiteľka a hovoríš z vlastných skúseností.... 🙂
@monika131 viem ako sa cítiš, on sa s tým vzije a príde na ten režim čo a ako, len potrebuje viac času. Veľmi ho nestresuj keby dostal horšiu známku aj do úloh ho byť pomalšie, prvý polrok bude ťažký, úlohy s viacerými prestávkami a ver mi ze niekedy aj 2 hodiny, boli sme na nervy a keď bola chorá to dohananie a potom stres či to všetko vie ale mali veľmi dobrú učiteľku a ta to pochopila ze je chorlavejsia a zároveň vedela že to s ňou dobehnem. Zvládnete to, bude to fajn.
Malo tam byt nut pomalšie. 🙂

@katkuz ďakujem za podporu a rady, dnes som jeho správanie konzultovala aj s vychovávateľkou v družine, tak tá ma upokojila, že mu treba dať iba trocha viac času 🙂 , že on to zvládne, tak ma potešila....a hádam budúci týždeň pôjdeme do školy s úsmevom na perách 😉