icon

Rastúci písací stôl z Lídla

laila22
13. aug 2013

Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Rastúci písací stôl z Lídla
matrix44
26. aug 2015

tak už som ho našiel, ale veľmi som si nepomohol, nikde ho nemajú http://www.lidl.de/de/united-office-hoehenverst...

Obrovská škoda, lebo za tie peniaze bol neskutočný :(

lucia99
27. aug 2015

@nelinka2009 zatial mam len toto foto, ideme prerabat izbu tak svoje miesto stolik este nema 🙂

jasminet
27. aug 2015

@lucia99 krasny, skoda, ze ho uz nemali.... 😅

matrix44
27. aug 2015

Vyzerá pekne, ale ja som niekde na nete videl propagačnú foto aj s školáčkou. Pracovného miesta tam bolo teda minimálne vďaka tomu šuflíku. Myslím si, že je stolík celkovo úplne zle navrhnutý. Šuflík nepustí a natlačí dieťa do ľavej časti stolíka a plus ešte veľmi zle riešené spevňujúce priečniky mu nedovolia sa poriadnu zasunúť pod stolík, takže o pohodlnom sedení nemôže byť ani reči. Pracovná plocha sa dá síce nadvihnúť, ale potom ju bude mať vysoko :( Skúšali ste ho už?

Nakoľko som už tú fotku s dievčatkom nenašiel, tak prikladám foto zo stoličkou pre lepšiu predstavivosť o pracovnom priestore.

luliu
28. aug 2015

@jasminet Ahoj, moja aktivna svokra kupila dany stol a tiez sme ho kupili i my, takze mane 2 ☹. Ak by si mala zaujem posuniem ti ho. Mam stol a aj tie sufliky k nemu. Som tiez z Petrzalky.

jasminet
28. aug 2015

@matrix44
@luliu a tie priecinky tam musia byt namontovane? inak, mne tiez s tym suplikom napadlo ci nezavadzia. uz ste ho skusali?
ozaj a to su tam 2x ruzove a 2x sive tie ornamenty a mozem si vybrat ktore dam? ci ako?

luliu
28. aug 2015

@jasminet Este sme ho nevybalili, ale na letaku bolo napisane, ze ruzova a seda aplikacia je sucastou balenia

lilly
28. aug 2015

@matrix44 mam na predaj rastuci stol z lidla, nebol by zaujem? pouzivany minimalne, nehodi sa nam do detskej.. kupila som ho dcere dopredu a len teraz ide do skoly, no preriadili sme izby a nepasuje nam tam uz.. 59€. som z moldavy n/b, najlepsie by bol osobny odber..

kamka277
28. aug 2015

@lilly Ahoj ja by som mala záujem ale som z PO, cez kuriéra by sa to dalo poslať ani by sa nemusel rozmontovat 🙂

matrix44
28. aug 2015

@jasminet - dnes sme ho videli a skúšali v Kike a naozaj tam nie je veľa miesta. Priečníky sa nedajú len tak odmontovať bez nejakej doplňujúcej spevňujúcej náhrady lebo by sa mohol rozpadnúť.

@lilly - písal som ti cez IP.

Aké stoličky máte pre deti k písaciemu stolu? Otočné? Lebo, keď našého posadíme na otočnú stoličku, tak 80% energie bude venovať točeniu, hojdaniu a posúvaniu sa :( Asi by som mu radšej kúpil nejakú ergonomickú ale s klasickými nôžkami. Neporadíte? Ďakujem Vám 🙂

lilly
28. aug 2015

@kamka277 uz je rezervovany 😉

lilly
28. aug 2015

@matrix44 stolicku sme my tiez vyberali dlho, no nakoniec sme predsa len kupili otacaciu v kike.. ale v uzsom vybere som mala aj take ako skolske stolicky, su rozne dizajny a aj calunene, su vyskovo nastavitelne, celkom sympaticke a hlavne neujdu pod dietatom ako tie na kolieskach 😀
napr:
http://obchod.skola.sk/80593-stolicka-ziacka-ml...

matrix44
29. aug 2015

@lilly - ešte keby mala ergonomické operadlo a bola čalúnená, tak by bola super 🙂

katkatt
29. aug 2015

@matrix44 robia aj calunene, su o cca. 15€ drahsie, pozri stranku skolex, my sme si ju prave objednali tento tyzden, dodanie ale az o mesiac...

luliu
29. aug 2015

Dnes som bola v Kike. Ten stol z Kauflandu za 50 eur tam predavaju za 110 Eur (zlacneny zo 150 !!!) - ten isty

vrn
31. aug 2015

@luliu dakujem, prave si mi usetrila cestu 😀

luliu
31. aug 2015

@vrn ja ho mam na predaj ak mas zaujem. Mam 2 z Kauflandu 😉

luliu
31. aug 2015

este original zabaleny
@vrn

vrn
31. aug 2015

@luliu dakujem, my sme ho v Kauflande kupili tiez, posledny kus, ale nie sme velmi spokojni s kvalitou ani velkostou. Objednala som prave masiv za 196 Eur, ked sa osvedci kupim taky aj druhy mladsej dcere a tento z Kauflandu potom tiez predam 🙂

vrn
31. aug 2015

@matrix44 môj tip - http://www.witekshop.sk/Rastuca-stolicka-Drewma.... Maju ju aj v predajniach Domestav ale za 120 Eur/kus v akcii.....
alebo potom takto https://www.babytrend.sk/kategoria/detsky-nabyt... daju sa tam kolieska vymenit za pevne klzaky takze sa nebude vozit.... s tocenim holt uz neporadim

luliu
31. aug 2015

@vrn nevies nahodou ci sa daju niekde v predajni vidiet fieto mayer stolicky?

vrn
31. aug 2015

@luliu V Ruzomberku Babytrend urcite ano, skus sa im tam ozvat

avaja
31. aug 2015

Mám na predaj spomínaný písací stolík z Lidla, je fakt super, ale presťahovali sme sa kde má dcérka menšiu izbičku, takže to plus, že má veľkú písaciu a nastavovaciu pracovnú plochu strácame. Mám k nemu obe farebné doplnky. Predám ho za 50,-€ Som z Bratislavy - Mierová kolónia.

tinceska9
24. sep 2015

nemá ešte niekto náhodou na predaj ten stolík z lidla?

nataliasarron
28. sep 2015

ahojte, nevie mi niekto povedať ako často mávajú v lidli tie stolíky??? 🙂

kakatka81
30. sep 2015

@avaja ahoj mas este ten stol na predaj?

susanne6
1. okt 2015

ahojte, ja som našla niečo podobné na nete...ale aveľa lacnejšie .....má ho niekto???
http://pisacie-stoly.heureka.sk/mayer-pisaci-st...

katkatt
2. okt 2015

@susanne6 ale to je len vysuvny organizer za tu cenu https://www.babytrend.sk/kategoria/detsky-nabyt... 😀 mayer su praveze z tych drahsich...

susanne6
2. okt 2015

@katkatt no ano, už ked vojdem do obchodu, tak je jasné, že ide len o ten organizer 😀 ale ked klikneš na tu moju skopirovanu adresu fakt to vyzerá že ide o ten stol, že? 😉

zm79
2. okt 2015

@susanne6 ahoj. ja som rastuce stoly dlho vyberala, a mayer som videla nazivo. Pravdu povediac, mala som pocit, ze o 2 tyzdne by bolo po nom. na obrazku vyzeral super, ale v obchode taky drahy cinsky plastovy odpad. my mame doma rastuci stoly od amadeus (cesky predajca) a sme veeelmi spokojni. a hlavne deti su spokojne 😉