Recenzie školskej tašky Frii of Norway pre prváčku

6. apr 2025

Dobrý deň aké máte skúsenosti s touto značkou? Rozmýšľam pre prvacku... pripadne kde v okoli v NR by si ju vedela dcera vyskúšať? Ďakujem za odpovrd

zznmsk
6. apr 2025

Tiež som ju chcela pre dcérku, keď nastupovala do prvej triedy. Chcela som ľahkú tašku a aby sa dala zopnúť aj na hrudi aby jej popruhy nepadali z pliec. No keď prišla bola som veľmi sklamaná. Materiál nič moc, celkovo taká odfláknutá mi prišla. Vrátila som ju a kupila som Beckmann tu najlahsiu.

6. apr 2025

A môžem sa opýtať ktorá to bola dcérke sa ľúbi tato

6. apr 2025

Ja som ju tiež bola pozrieť, zdala sa mi malá. Kúpila som Beckmann, ktorá sa dá rozšíriť.

6. apr 2025

@kristina2412 prosím ktorá sa dá rozšíriť... dcer pozerala ešte túto.. len ta cena 🙈

A ešte tato

6. apr 2025

Tuším sa volá Air FLX a cena dosť vysoká, ja som kupovala v Ševte a využila zľavu ISIC staršej dcéry.

@kristina2412 myslíte takto že sa dá dat ta druha taska

janulik2008

Ano da sa tak dat ten maly batoh. Mame Beckmann batoh 😀

@janulik2008 tak to také zvláštne dva batohy na sebe 😄

janulik2008
7. apr 2025

Je to fajn ked dieta ma napr kruzok tak supne batoh na velku tasku a je to. My to nepouzivame ale da sa to. 🙂 my sme spokojni s batohom uz 3. rok ho mala ma 🥰

@janulik2008 ďakujem pekne už len ísť vyskúšať 🙂

7. apr 2025

Nie,ja som druhý batoh nekupovala, ta taška má po obvode zips ,keď sa rozopne je väčšia

adonish
Autor odpoveď zmazal
adonish
7. apr 2025

Ten set Beckmann Max ruzovy sme kupovali dcere na narodeniny, nelutujem ani euro. Krasna, premakana, vela vreciek. Zatial skusana len na necisto, do školy nastupuje v septembri.
Najlepšie poskusat ako taska sedi. Mne napriklad ten mensi Beckmann prisiel maly, Airflex jej nesedel na chrbte ani ked sme to ponastavovali... Verzia max je pre vyssie deti (od 120cm), sedel jej vsak najlepšie a už ma aj "pozadovanu" vysku

7. apr 2025

@adonish moja dcéra má už teraz 122cm.. nastupuje v septembri .. ona bude mať v novembri 7 rokov. Je vysoká a chudá.. áno budeme musieť skúšať..

bebina23
7. apr 2025

Na Pesej v Nitre je papiernictvo, takmer hned na zaciatku a tam maju Frii aj Beckman tasku. Tiez som isla po nej, ale dcere sa dizajnovo pacila Beckman tak sme vzali tu. Samotna taska bola okolo 130€.

bebina23
7. apr 2025

Este ma napadol Sevt v Mlynoch, tam mali tiez Beckman. Pooripade je aj Knihkupectvo Viera, aj tam maju nejake tasky. Ake znacky neviem.

7. apr 2025

@bebina23 v tom papiernictvo som bola frii už nemajú zameraný sú na beckmann a myslím ze ešte aj topgal mali