icon

Rozdiely medzi chlapcom a dievčaťom vo veku 9 rokov

rebcav
2. mar 2025

Prirodoveda domáca úloha
prosím Vás dcérka má na DU napísať 5 rozdielov medzi chlapcom a divčaťom vo veku 9 rokov. No ja že, výška, sila, živší /aj keď v ich triede sú dievčatá vyššie ako chalani a niektoré aj silnejšie/ čo by ste tam prosím dali? ďakujem

Strana
z3
loliki
3. mar 2025

@rebcav Je tu veľa zbytočných tém. Ale témy o domácich úlohách mi vadia. Tie majú riešiť deti. Super, že sa venuješ deťom a učíš sa s nimi, ale pýtať sa na DÚ pre 9 ročné dieťa na MK... Nonsens. Niečo nevieš, tak si to vygoogli, použi umelú inteligenciu. Naozaj nedokážete sami nájsť odpoveď na tú otázku z DÚ ??? Zamyslela si sa nad tým, ako to vyriešili spolužiaci a ich mamičky? Čo tak komunikovať so spolužiakmi cez edupage alebo cez mobil? Naučiť sa riešiť problémy v živote... K čomu učíš svoje dieťa? Viacerých tu vytáča tá lenivosť alebo fakt neschopnosť, jedine dokážete napísať na MK a potom sa urážaš za uštipačné odpovede.
Odpoveď na otázku si dostala. Tému si už dávno mohla zmazať, dať zavrieť. Maj sa krásne.

rebcav
autor
4. mar 2025

@loliki ty tu stalo komentujes, urazas non-stop, je mi ta dost luto.. tolko zla aby bolo v jednej zene. Co tebe vadi mi je uplne fuk.... Zrejme som komunikovala s najmudrejsou, vsetko vie, vsade bola.... a pritom nikde nic, ziadna normalna odpoved.

Strana
z3