icon

Školáci od septembra 2013

andrea.m
15. okt 2012

Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.

andrea.m
autor
4. mar 2013

@dalea mi nevrav že existuje možnosť že sa to ani nenaučí 😕 😀 lebo ako topánky má 39 a tie lepakove nejako sa miňaju take čo by sa nám páčili 😅

dalea
5. mar 2013

No nauci,ale moj ani neskusi 😠 Mal take botasky a kazdu chvilu sa mu rozviazavali,co si ich nevedel poriadne na pevno zaviazat 🤐 Ale v jeho velkosti uz su pomali vsetky snurovacie,tak bude nuteny sa to poriadne naucit 😝

andrea.m
autor
5. mar 2013

@dalea no snaha nebude ani u nás

jarka160
8. mar 2013

aj my sa pridavame k prvakom 🙂 moja dcerka Kristinka chodi do rovnakej skolky ako Andrejkina Tami 🙂 svet je maly

andrea.m
autor
10. mar 2013

🙂 🙂 🙂 vitaj moja 😉 😉 😉 😉

lejla77
13. mar 2013

@fajcakymad ahoj, uz vam prislo vyrozumenie zo skoly? Nevies, kedy to budu posielat? My este nic nemame.

fajcakymad
13. mar 2013

ahoj ani nam ešte nič neprišlo neviem kedy to budu posielat tiež sa nevieme dočkat.

fajcakymad
13. mar 2013

@lejla77 ahoj ani nam ešte nič neprišlo už sa nevieme dočkat.neviem kedy to budu posielat.

lejla77
14. mar 2013

@fajcakymad no ved to, ja sa tiez uz neviem dockat. Nech sme si istí, aby sme sa vedeli zariadit. 😉 Daj vediet, keby ti to prislo. Ja tiez dam vediet.

fajcakymad
14. mar 2013

@lejla77 jasne určite sa ozvem.

moniack
15. mar 2013

nám dnes prišlo vyrozumenie zo školy o prijatí Kubka 😵 😵 😵 , strašne sa tešíme:D , veľa detí nezobrali 😒

tatolu
15. mar 2013

@moniack a prečo nezobrali? Pre nedostatok miesta? A ináč, teším sa s Tebou 🙂

moniack
15. mar 2013

žienky ďakujeme 😉

andrea.m
autor
18. mar 2013

@moniack prečo nezobrali? mali málo miesta a neboli z obvodu? v tom to štáte už je všetko na hlavu. školská dochádzka povinná ale dieťa nevezmu do školy

zebricka23
19. mar 2013

tak nam uz dnes prisiel papier a synatora vzali do skoly 🙂

petusko
27. mar 2013

ahojte baby, tak "prijímačky" máme za sebou, ja by som rada tu uvítala tipy na rozlúčku so školkou. Nejaké inšpirácie, básničky, príhovory, nápady na darčeky pre učiteľky... 🙂

andrea.m
autor
28. mar 2013

@petusko tiež sa trápim s niečím podobným. akurát že ja riešim iba darčeky pre učiteľky a hostinu pre deti. program nacvičia s deťmi učiteľky. škôlka zabezpečí koncoročné fotenie a tablo 🙂 a ten program. rodičia hostinu, no a niečo učkám ako podakovanie nech tam nie sme ako trúby. 😝 po VN organizujem rodičko. učkám chceme nejaku drobnosť tak cca v hodnote 10€ + kvety v črepníku, riaditeľke kyticu, upratovačkám po čokoládke, do kuchyne dáme taký tanierik koláčikov podľa toho čo bude v ponuke. a deťom chceme každemu dať upiecť marcipanovu tortičku s menom. jedna tortička vyjde na 2€ takže ktorý rodič nedá aspoň tie 2€ dieťa bude bez torty. na pozornosť pre učiteľky chcem vyzberať po 4€.

andrea.m
autor
28. mar 2013

ozaj a všetkým vám prajem krásne a príjemné prežitie sviatkov 🙂

darinapetr
28. mar 2013

tak aj náš chlapec ide do školy.Hurá všetci sa tešíme.Bolo to už teraz zaujímavé:najskôr pani psychologička,samozrejme všetko ok,potom zápis,vtedy som si uvedomila,že náš Sebík je veľmi živý a hned 20eur na pomôcky,a teraz už sme oficiálne žiak 1 triedy.Už nám chýba iba tá taška a tu nám obstará naša naj krsná mama,ktorá mu ju kupi na narodeniny,ktoré má 30 jula.Prajem všetkým príjemné prežitie sviatkov

tessa
28. mar 2013

ahojte, pripájame sa, aj náš Maťo bude od sept. 2013, prváčik...my sme mali však odklad, tak bude Maťo starší ako ostatné deti.. Prijatý je, testy zrelosti nás ešte len čakajú síce, ale verím, že to je zmena oproti minulému roku a dopadne to dobre.. Strach mám...asi ako každá matka 😉

yukki
28. mar 2013

@darinapetr
@tessa ta vitajte! 🙂

jarka160
28. mar 2013

@andrea.m vidim, ze uz si vsetko naplanovala 😀 takze ja si nemusim lamat hlavu co pre ucitelky :D

sevi
28. mar 2013

Aj ja sa pripajam môj Sebastiánko tiež bude prváčik. Na jednu školu ho neprijali tak sme museli vybaviť druhu, o niečo slabšiu základnú školu ale čo narobím. Bez auta sa ďaleko nepohnem...ešte nás čakajú druhé psychológ.testy a som zvedavá ci dajú Sebkovi odklad alebo nie.ale aj keď navrhnú odklad tak ho dám do nultej triedy v zš.bude to pre neho lepšie ako ďalší rok v školke.

andrea.m
autor
28. mar 2013

@jarka160 moja ty si pekne nachystaj 6 evri a horu napadov ako a kde zohnať ničo pekne na pamiatku 😉

jarka160
30. mar 2013

@andrea.m jaj ta ja som myslela, ze uz mas aj napady 😀

andrea.m
autor
30. mar 2013

@jarka160 napady mám len či budu aj odklepnuté 😀 po veľkej noci bude rodičko a potom uvidíš že alebo bude každy mudry alebo to bude všetkým jedno 😀 😀 😀 😀

jarka160
31. mar 2013

@andrea.m no stat sa moze aj aj 😀 😀 😀 no ked bude to nieco normalne, ja nebudem proti 😉

andrea.m
autor
31. mar 2013

@jarka160 ved toto. pre každého je normálne niečo iné 😀 . napadlo ma pero s menom, fotorámček, uterák s vyšitým menom, kľúčenka....... hrnčeky dostali takto 4 roky dozadu. tak neviem. 😒 ako spiklenca mam adelkinu mamku aby nenadavali iba na mňa 😀 😀 😀 😀 😀

jarka160
31. mar 2013

@andrea.m jaj tak ja nenavrhujem radsej nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja budem tisko sediet

andrea.m
autor
1. apr 2013

@jarka160 som sa trošku stratila 😒 prečo radšej nič? každy nápad je dobrý