icon

Školáci od septembra 2013

andrea.m
15. okt 2012

Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.

jarka160
1. apr 2013

@andrea.m aby na mna nenadavali 😀 , hrnceky je onicom , akoze nie onicom, ale toto budu ocakavat, tak treba nieco ine 😉 a preco kvety v kvetinaci? preco nie kytice?

andrea.m
autor
2. apr 2013

@jarka160 kvety v kvetináči výjdu lacnejšie a vydržia dlhšie. a môj návrh číslo 1 budu ručne pletene košíky. vyrába ich moja kolegyňa takže bude aj originalita aj cena ľudová.

jarka160
2. apr 2013

@andrea.m moze byt 😀 😉 ja sa priklonim, rucne vyrabane veci ja rada

andrea.m
autor
2. apr 2013

@jarka160 oki 😀 😉

danka_ba
3. apr 2013

Tak a my to mame iste ze nastupujeme na ZS Kosicku 🙂

jarka160
3. apr 2013

@andrea.m ma nejaku stranku s tymi vecami, alebo fotky? vies aby sa lepsie vyberalo

petusko
3. apr 2013

@andrea.m a mne budeš hovoriť, že som mama aktivistka 😀 😀

ja som našla akurát jednu básničku, ktorú by sa deti mohli naučiť ako prekvapko učiteľkám... Toť zatiaľ všetko z mojej aktivity.

andrea.m
autor
3. apr 2013

@jarka160 zatiaľ nemá ale prepošle mi svoje výtvory mailom. zase nechcem nič zložité a konečný efekt by som nechala na ňu akurát si vyberieme nejaký tip. 😉

@petusko mne to nejak vyplynulo s funkcie triednej dôverníčky 😝

@danka_ba srdečne blahoželám 🙂

jarka160
3. apr 2013

@andrea.m ty si aj synovi robila dovernicku v triede?

danka_ba
3. apr 2013

@andrea.m ďakujem
a čo to tu preberáte? ake dary? komu?

andrea.m
autor
3. apr 2013

@jarka160 nie a pravdu povediac ani neviem kto bol triedná dôverníčka. absolútne o nič sa nestarala takže hádaj kto 4 roky dozadu organizoval rozlúčkovu 😉
@danka_ba naše deti budú mať v MŠ rozlúčkový večierok. organizuje to škôlka. nacvičia s nimi nejaký program, pozvú rodičov, deti dostanú niečo na pamiatku (zvyknú to byť knihy) tak si myslím že by bolo milé aby sme spravili ako rodičia deťom nejaku hostinu a kúpili niečo učiteľkám na pamiatku a niekoľkými slovami sa im podakovali. akurát ja tých pár slov nepoviem lebo budem revať.

jarka160
3. apr 2013

@andrea.m fakt tie ucitelky ako druhe mamy 😀 neviem preco Kristínku museli detom zobrat. mala bola smutna. ale zvykla si aj na Heniku. nasa ani domov nechce chodit zo skolky.

danka_ba
3. apr 2013

@andrea.m jaj. To ti verim ze budes plakat, ja som taka ista. Pri kazdom vystupeni mam slzy na krajicku.
My v škôlke tiež máme rozlúčkovú party, ale zatiaľ ešte neviem kedy ... 😉

andrea.m
autor
3. apr 2013

@jarka160 tak mne Helenka učí dieťa 8 rok v kuse. Filipko bol v tej istej triede. len sa s Tami vymenili. on v juni odišiel, Tami v septembri prišla. ja som už teraz hotová ☹
@danka_ba ja ešte vystupka ako tak prehltnem ale rozlúčkovu nemám šancu ☹

jarka160
3. apr 2013

@andrea.m no ja som zvedava co to bude v skole 😀 tam uz nemoze len tak ostat doma kedy chce, tam uz je iny rezim. Kika sa tesi, ale dufam, ze ju to neprejde.

danka_ba
3. apr 2013

@andrea.m počkaj ked bude 1 deň v škole 😉

andrea.m
autor
3. apr 2013

@jarka160 ved práve 😀 Tamarka aj dnes má dovolenku, lebo Filipko majú riaditeľské voľno 😀 😀 😀

andrea.m
autor
3. apr 2013

@danka_ba to budem revať jak tur. to mi je jasné 😀

danka_ba
3. apr 2013

@andrea.m ja tiež 😀

jarka160
3. apr 2013

@andrea.m
@danka_ba
no dievcata mne je uz teraz do placu 😀

danka_ba
3. apr 2013

@jarka160 ja som mala slzy na krajicku pri zapise a aj ked nam prislo ze je prijata. Kokso kedy to stihla? Ved len pred par dnami sme boli v pôrodnici ...

jarka160
4. apr 2013

@danka_ba tie deti tak rychlo rastu, ze ani nestiham vnimat ☹ tiez ked spominame na dni kedy sme boli v porodnici a ze uz idu do skoly. pamatam na prvy den v skolke. ja vacsi stres ako mala. cely cas som myslela, ze ako sa ma, nepoznala som ucitelky, zrazu medzi cudzimi detmi 😀 mala v pohode, ziaden plac.

danka_ba
4. apr 2013

@jarka160 ja som prvy den plakala ze som krkavcia matka, ze dieta davam do škôlky 😀

andrea.m
autor
4. apr 2013

@jarka160 staršia ti nechodila na kežmarsku škôlku?

jarka160
5. apr 2013

@andrea.m nie starsia chodila na park mladeze, byvali sme na Bete.

xlucia
9. apr 2013

dievcata, ktore vase deti chodia na alexiu v BA?

gretkab
10. apr 2013

Ahojte, mozem sa aj ja pridat? Nas Marek pojde tiez od septembra do skoly. Mal odklad (je predcasne narodeny a prapovodne by bol byval julovy - teraz je aprilovy 2006 😉) a vlani mal skolu uplne na haku. Teraz je uz taky naozajstny predskolak, aj sa tesi, aj sa obava (a ja s nim). Sikovny az moc, ale on by potreboval ist rovno na piatacky zemepis bez potreby naucit sa pisat a citat 😉. Plus teda robit len aktivity, ktore sa jemu pacia, najlepsie, ktore on sam vymyslel 🙂. Kreslenie ho nezaujima vobec (ale je to o dost lepsie ako vlani) + cvicime logopediu (uz cca 3 roky a uz nam chyba "len" R). Tasku uz mame - marek si vybral tuto: http://www.hamashop.sk/xkonto/eshop/5-1-Skolske... (som si povedala, ze nech ma taku, ako sa mu paci, aj tak ju budem na zaciatku nosit len ja 😉). A darcek do skolky na rozlucku - ja chystam pre ucitelky fotoknihu zo skolkarskych fotiek odkedy tam zacal chodit az po najnovsie. Ale on chodil do skolky 5 rokov (kedze zacal ako 2-rocny a mal odklad 😉).

jarka160
11. apr 2013

@andrea.m ahoj, ako je Tamarke?

andrea.m
autor
11. apr 2013

@jarka160 už dobre. večer sa vyvrackala a rano šla normálne do škôlky. asi mala z očí 😖

andrea.m
autor
11. apr 2013

@jarka160 ozaj a ty odkiaľ vieš že jej bolo zle? teraz pozerám že som tu o tom nepísala 😉