Školáci od septembra 2013
Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
Tak a my to mame iste ze nastupujeme na ZS Kosicku 🙂
@jarka160 nie a pravdu povediac ani neviem kto bol triedná dôverníčka. absolútne o nič sa nestarala takže hádaj kto 4 roky dozadu organizoval rozlúčkovu 😉
@danka_ba naše deti budú mať v MŠ rozlúčkový večierok. organizuje to škôlka. nacvičia s nimi nejaký program, pozvú rodičov, deti dostanú niečo na pamiatku (zvyknú to byť knihy) tak si myslím že by bolo milé aby sme spravili ako rodičia deťom nejaku hostinu a kúpili niečo učiteľkám na pamiatku a niekoľkými slovami sa im podakovali. akurát ja tých pár slov nepoviem lebo budem revať.
@danka_ba tie deti tak rychlo rastu, ze ani nestiham vnimat ☹ tiez ked spominame na dni kedy sme boli v porodnici a ze uz idu do skoly. pamatam na prvy den v skolke. ja vacsi stres ako mala. cely cas som myslela, ze ako sa ma, nepoznala som ucitelky, zrazu medzi cudzimi detmi 😀 mala v pohode, ziaden plac.
dievcata, ktore vase deti chodia na alexiu v BA?
Ahojte, mozem sa aj ja pridat? Nas Marek pojde tiez od septembra do skoly. Mal odklad (je predcasne narodeny a prapovodne by bol byval julovy - teraz je aprilovy 2006 😉) a vlani mal skolu uplne na haku. Teraz je uz taky naozajstny predskolak, aj sa tesi, aj sa obava (a ja s nim). Sikovny az moc, ale on by potreboval ist rovno na piatacky zemepis bez potreby naucit sa pisat a citat 😉. Plus teda robit len aktivity, ktore sa jemu pacia, najlepsie, ktore on sam vymyslel 🙂. Kreslenie ho nezaujima vobec (ale je to o dost lepsie ako vlani) + cvicime logopediu (uz cca 3 roky a uz nam chyba "len" R). Tasku uz mame - marek si vybral tuto: http://www.hamashop.sk/xkonto/eshop/5-1-Skolske... (som si povedala, ze nech ma taku, ako sa mu paci, aj tak ju budem na zaciatku nosit len ja 😉). A darcek do skolky na rozlucku - ja chystam pre ucitelky fotoknihu zo skolkarskych fotiek odkedy tam zacal chodit az po najnovsie. Ale on chodil do skolky 5 rokov (kedze zacal ako 2-rocny a mal odklad 😉).

@andrea.m aby na mna nenadavali 😀 , hrnceky je onicom , akoze nie onicom, ale toto budu ocakavat, tak treba nieco ine 😉 a preco kvety v kvetinaci? preco nie kytice?