Školáci od septembra 2013
Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
@titkovamiriam noooooooooooo moja má od princezny dosť ďaleko, síce by sa parádila-aj mladšia, ale správanie má ako Mauglí.... a bars si z mojej strany podpory takých tých serepetičiek na fintenie neužijú 😝
@titkovamiriam no tie vlasky.... kazde rano pocuvat to pistanie pri cesani, toto by som aspon obcas menila s tebou.... verim tomu, ze hned zajtra rano pri cesani si pomyslim na teba 😉 Tej ruzovej je u nas az moc, ja to mam 3x vratane seba, len som zvedava, dokedy to vydrzi. Ja som bola ako dieta na ruzovu az alergicka 😀 Ale jasne, kvetinky a ine paradicky su mi blizsie ako vyberat traktoriky ci auticka
@titkovamiriam no paráda že má sám stolík .. moje sa budú mať jeden spoločný
@titkovamiriam aj Kubko už má svoj kútik, a mladšiemu sme tiež museli kúpiť stolík, takže teraz máme v malej detskej izbe 2 stolíky 😝
@titkovamiriam krásne. harry potter šach si pomaly skladáme aj mi
aj naši maju každý svoj stolík. ked sa mi tam podarí upratať nafotím
Kocky, tak uz aj mi mame novu tasku, nakoniec sme vsetko nakupili v Daffere, nakoniec mame tuto: http://www.skolske-tasky.sk/21934-Skolni-batoh-....... Je to smart - teda najmensia verzia zo zn. Herlitz, ale v skutocnosti je ovela ovela krajsia, lebo nie je fialova ale skoro cyklamenova, velmi pekna farba Je dost vyrazna, takze ju budu soferi z daleka vidiet 😀. No co vam poviem, mala vyhlasila - dnes je najlepsi den v mojom zivote 🙂 a ja som spokojna tiez - taska+dosky+peracnik+vrecko na ubor+kapsicka+zastera na VV (asi aj zbytocne ale cert ho ber) to vsetko za nieco vyse 60€... na nete by ma to stalo urcite viac, tak tiez sa pridavam k nazoru, ze skolske tasky su vyhodnejsie v kamennych predajniach.
Zienky, este sa chcem spytat, chystate prvacikom aj klasicky ubor - teraz nemyslim pod klasikou cervene a modre trenky ako za nasich cias 😀 😀 😀. Teda kupujete teplakovku ako komplet? Nestacili by nejake leginky a tricko? Mne sa to teda zda pohodlnejsie. Ak ste kupovali teplakovu supravu, kde ste kupili?
filip mal tričko,kraťasy,tepláky,plátenky v zime tričko s dlhým rukávom alebo tenšiu mikinu. klasicku telákovú súpravu nemal. tamarka bude mať na teplé dni tričko 3/4 legíny,cvičky a na zimu tepláky a tenku mikinu alebo tiež tričko s DR.
@evaka ta taška je fakt pekna my sme kupili tuto http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... tak si velmi dobre nakupila 🙂
@hasleerka aj my sme ju kupili 🙂
zienky, kupujete detom aj tie cislice a abecedu na kartickach? vsade to vidim v obchodoch, ked som bola uz co to pokupit, bude to treba?? vdaka 🙂
Ahojte,pridavam foto tašky čo ma kamaratka,krasna srdiečkova,ružova je tej istej znacky čo mame my aj s plnou vybavou len dievčenska.
Co sa tyka telesnej tak do telocvicne cvicky,tricko,kratasy a na von tenisky a ked nebude uz teplo tak dlhe teplaky.
@bubatinko nie nekupujem 😉
Ja zatial nekupujem z pomocok nic,na zapise nam vraveli,ze vacsinu veci zakupi skola,aby sme pockali a ak bude nieco treba,dokupime potom 😅
@barla5
@andrea.m
@titkovamiriam ok, vdaka, tak kupim aj ja len tenisky a ostatne najdeme doma 🙂 . Baby maju super, ze maju leginky - ono je to vyhoda nielen na telesnej, ale v podstate aj v triede - ked maju cely den sediet v rifliach, leginky mi pridu daleko pohodlnejsie. Inak skolske pomocky tiez nekupujeme, ja si fandim, ze nam bude treba len zo 5 obalov 😀
Inak vznikla aj skupina o buducivh pracikoch 🙂
- ahojte
- tak my sme sa dozvedeli, že naši na TV musia mať tepláky dlhé, tričko, mikinu, tenisky, ale aj cvičky a kraťasy modré /všetci povinne/ 😀 😉
- číslice ani abecedu kupovať nebudem 😉
@evaka ja budem kupovať sadu obalov, neviem koľko ich je, ale píšu, že sú to obaly na 1.stupeň, tak hádam budú dosť 😀
som našla zoznam čo sme dostali na Tamarkinom zápise
Potreby pre prváka
Telesná výchova- tričko, krátke nohavice, teplákova súprava (nebudem kupovať), ponožky, tenisky, malá loptička ( to sa 1 deň spýtam akú konkrétne myslia) švihadlo. všetko označené menom,vložiť do zaťahovacieho vrecúška (máme kabelu-nerieším)
Výtvarna výchova: nožnice, pracovný pláštik (stará košeľa,alebo tričko) nádoba na vodu, noviny na lavicu (kupim gumovy obrus,noviny mi prídu jednorázovky). všetko označiť menom a odovzdať triednej. to sa riež spýtam či nemôžem dať do krabice 😕
Prezúvky: pevná obuv bez čiernej podrážky vložená do zaťahovacieho vrecúška,označené menom. nie botasky a vsuvky. bude mať crocsy, videla som že maju aj prváci a kedže je druhorodená mam veľa veci odkukaných od filipka len uvidím čo triedna. ak dostane tú čo mal filip nerieším nič.
všetky ostatne pomôcky zakúpi triedna treba len doniesť 35€+predplatne detského časopisu

@evaka
@andrea.m
@yukki jaj baby vy sa mozte pri svojich malých princeznach tak vyblaznit 😀 ja mať babuľku tak len češem vlásky,kupujem šaty a žijeme babikami a ružová veľa ružovej 😀