icon

Školáci od septembra 2013

andrea.m
15. okt 2012

Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.

gretkab
31. máj 2014

@arama Ja netusim, ja sa standardne o pisomkach dozviem az zo ziackej knizky od mojho dietata 😉. (Akoze az ked prinesie znamku.)

matisekc
1. jún 2014

nasi idu teraz do skoly prirody, tak predpokladam ze ked sa vratia a trochu znormalizuju tak pride na rad vazna tema-pisomky

arama
2. jún 2014

Jáj...lebo mňa čakajú zajtra štátnice...tak hádam ešte nepísali a nejak to spolu po štátniciach zopakujeme, nech má dobré známky... 😉

evakva
5. jún 2014

Malý písal včera matiku a dnes slovenčinu a diktát. Mal 100% z oboch a nula chýb v diktáte. Som na neho nesmierne hrdá. Doma sa nič spolu naučíme, nepíšeme ani nerátame nič navyše. Je to šikula. A to ešte stíha šach, stolný tenis, výtvarku a dva krát do týždňa futbal (všetko si to vybral sám, do ničoho sme ho nenútili).

kulinan
5. jún 2014

Tak my máme takýto oznam...10teho - SJL,diktát už písali, 13 teho- Matika a 16teho PVD...uvidíme,ale ide mu to normálne,tak nejako nestresujem...snád nezazmetkuje 🙂

gretkab
6. jún 2014

Tak moje dieta netusi, ci uz pisali zaverecne pisomky alebo len budu pisat a ak, tak kedy 😉.

andrea.m
autor
6. jún 2014

naši písali koncoročnu zo SJL včera. na výlet idu 17. júna

dalea
6. jún 2014

@gretkab U nás je to tak isto 😝 Vobec netuším,či už niečo koncoročné písali,v žiackej zatiaľ nič 😠

sojana
9. jún 2014

Tak ja netusim,kedy alebo ci uz nieco pisali,nasi maju casto pisomky,stale nosi papiere na podpis,ale buduci tyzden maju branne cvicenie a potom ich ucitelka berie na zaverecnu opekacku do prirody a zajtra idu do planetaria, takze je to uz take predprazdninove.

andrea.m
autor
10. jún 2014

tak všetky výstupne testy za jedna 😝

sojana
10. jún 2014

Dnes doniesla dalsi test na podpis,a jedna z uloh bolo doplnit pismeno v slove SVETE_ ,a moja dala C 😀 ,ako ju to napadlo...no pobavila ma.

andrea.m
autor
11. jún 2014

tak mi sme mali včera rodičovske s pojené s vystúpeník k dňu matiek a otcov. bolo to veľmi milé 🙂 pani učiteľka je s nimi ako s triedou spokojná a všetci postupujú do 2. ročníka 😀 mali sme možnosť nahliadnúť do testov ale kedže máme jednotky tak som ju nevyužila. tlačila sa tam kopa rodičov ktorých detí mali 2 a 3 ☹

matisekc
14. jún 2014

tak aj my mame uz za sebou vystupne pisomky SJ, Mat. a diktat zo vsetkeho za 1 😉

andrea.m
autor
19. jún 2014

naši sa ešte zajtra učia. dnes sa neučili (cirkevný sviatok ) ale zajtra naplno aj úlohy ešte nejaké písala. 2 stupeň má branné takže filip sa neučia 🙂

sojana
19. jún 2014

Nasi mali v pondelok opekacku len s ucitelkou a zajtra ma skola cvicenie v prirode a od pondelka si môzu doniest hracky uz sa učit nebudu.dnes posledny diktát a matem.previerka,takze prazdnini sa pomaly rozbiehaju. 😎

yesno22
20. jún 2014

fíha ... tak ja som alebo totálne mimo alebo moje dieťa žiadne výstupné písomky nepísalo 😕 😅 nič nespomínal a ani triedna sa o nich nezmienila.... no a oni sa neučia v podstate od stredy, to dostávali druhácke knihy, včera boli spoločne v Aide na "rozlúčkovej" zmrzke so spolužiakom, ktorý odchádza žiť mimo SR a dnes majú didaktické hry v prírode....od pondelka si môžu nosiť hračky, v utorok idú na výlet /ešte nevieme či ZOO alebo Botanická/ ... Jakub sa učí dobre, učiteľka ho na rodičovskom vždy chválila, tak sa moc nevypytujem...v žiackej má len jednotky, v zošite aj jednu dvojku z odpisu - písal ho s krstnou, za trest sa s ním musela učiť básničku 😀 ja som s prvým rokom v škole maximálne spokojná a Jakub vraj tiež 😉

gretkab
20. jún 2014

Tak nasi pisali koncorocny diktat, pisomnu zo slovenciny a pisomnku z matematiky. Na rodicku ucitelka v pondelok hovorila, ze sa budu ucit az do konca roka (aj ked napr. hravou formou), ze vzdy je dost veci, co si este mozu precvicovat 🙂. A druhacke ucebnice dostanu az na zaciatku roka. Ale inak tiez furt nieco maju, minuly tyzden branne, tento tyzden vylet. Ale uz je to take volnejsie, znamky su asi jasne, len ulohy mame my stale kazdy den az do konca roka 😉.

titkovamiriam
20. jún 2014

Naši už maju klud druhý tyzden,znamky uzavrete,testy dopisané 🙂 🙂 veľmi to uletelo...a už budu druhaci...

andrea.m
autor
22. jún 2014

naši už idú zajtra bez kníh. pravdepodobne dostanú druhácke 😉

yukki
22. jún 2014

No, my sme sa ešte dnes trápili, doslova trápili (bo kika odmieta) s čítaním hodinu........čo mali na D.Ú.

andrea.m
autor
23. jún 2014

naši si zajtra majú doniesť spoločenskú hru a šlabikár. dnes už dostávali druhácke učebnice (slovensky jazyk, čítanku, matematiku a vlastivedu) ostatné neviem kedy dostanú 😉 . minulý týždeň som im obidvom kúpila malé pracačiky prázdninová škola tak si každý deň vypracujú jednú stranu a môžu behať po vonku. 😎

dalea
24. jún 2014

Nasi dostanu druhacke ucebnice zajtra,stvrtok maju branne,piatok vysvedcenie.Zbehlo to akosi velmi rychlo 😕

moniack
25. jún 2014

Ahojte
- tak nasi vcera dostali druhacke knihy, ale teda Citanka je cela polepena, celkovo tie knihy su v hroznom stave a popritom ich mali pred nim 1 - 2 deti 😕
- uz sme dostali zoznam do druhej triedy🙂
- aj vy sa tesite na prazdniny tak ako ja🙂 konecne nebudem rozmyslat co na desiatu 😝

andrea.m
autor
25. jún 2014

@moniack my sme zase dostali upozornenie že nemáme do 2.ročníka nič kupovať. všetko im bude zakúpené z triedného fondu 😝 veľmi sa tomu teším lebo takto som mala na starosti iba aby bol plný a zastrúhaný perečník. neznášam tupé ceruzy a farbičky takže toho sme mali veľkú spotrebu 😀 za ktorú z časti môžem aj ja 😀 😀

moniack
25. jún 2014

@andrea.m aj my sme vela ceruziek minuly, stale sme dokupovali a lamali sa, takze sme mali take mrnave 😒

arama
19. aug 2014

Ahojte, píšete, rátate, a čítate každý deň cez prázdniny, či? len oddychujete? 😉

kulinan
19. aug 2014

@arama číta kade chodíme,aj v TV...aj noviny čo nájde....všetko...ale počítanie a písanie....oddych...uvidíme čo bude 🙂

andrea.m
autor
20. aug 2014

@arama mi sme dostali prázdninový zošit kde treba každý týždeň napísať diktát, vyrátať desať príkladov na plus a mínus a nakresliť zážitok z daného týžňa. diktáty a príklady sme napísali na jednu šupu a kreslenie nás čaká po návrate z dovolenky v podstate celé prázdniny oddychujeme 😉 ved aj tie deti musia vypnúť. september síce bude o hubu ale nech

hasleerka
20. aug 2014

no my tiež čítame tak kde čo vidí a chce a teraz sme začali aj počítať, lebo furt ráta koľko má postavičiek z lidla 😀 😀 😀

matisekc
20. aug 2014

@arama no nas cita vsetko co chce a teraz sme zaali trochu pisat a ide mu to, som sa bala ze zabudne pismenka ale v pohode a matiku tiez len formou hry najma v aute, ale ta mu isla dobre tak to neriesim