Školská taška pre nižšie dievčatko
Nejaký typ na prvácku tašku pre dievča, s výškou (aktuálne) cca 106cm?
Postava normlana, nie je útla, len nízka.
Váha tašky nie je podstatná.
Topgal aj Baagl a podobne značky sú obrovské 🫣
@annm81 presne takéto niečo som myslela. Ďakujem, túto určite pozrieme, aj je pekná dokonca
naša je tiež drobnučka aj chudučká..a sadla jej frii of norway expand...maximálna spokojnosť
My sme mali St.Right
Moji malí Belmil Sturdy
@majkatarajka tuto mám tiež v zozname, ďakujem🙂
My sme pri podobnej slečne zvolili ergobag, v užšom vybere bol ak beckmann. Vyberali sme aj kvôli hmotnosti. A ten ergobag aj v treťom ročníku stále ako nový, sme spokojní.
Baby ja pozerám tie rozmery a plus mínus na papieri sú rovnako všetky.
Ale teda topgal aj beckmann sme skúšali a sú na nej obrovské, asi má krátky trup lebo tieto má pod zadok čo boli tie prvacke. Aj ten belmil sturdy má kamarátka doma a tiež jej je veľká.
Ešte ma pol roka, možno niečo dorastie, ale teda tie ostatné som zvedavá či jej budú pasovať.
My sme toto Riesili minuly rok. Bola trosku vyssia ako tvoja ale nie vela. Akkurat, ze o rok mladsia. No a skusali sme vsetko mozne v dvoch krajinach. Nakoniec jej super Sadla Bellmil ale aky Model uz neviem. Tiez je „Rastuca“ a Ma popruhy aj cez prsia aj bedrovy. Od druheho skolskeho tyzdna chodi do skoly autobusom a vsetko v pohode unesie.
podarilo sa Vam nieco najst? priapadnw vylucit. Ja mam dvojicky a su este mensie. Jedna je uplne okrem toho ze je nizka 104cm je aj utla v ramenach, celkovo je stihla (v pase jej sedi velkost 98 ;) ) ma 18kg. Druha je trosilinku vyssia 108cm ale postavou je ina. Nieje taka utla…. Ako tiez je drobna oproti rovesnikom ale oproti sestre je rozdiel…..
No boli sme dnes skúšať..
Vybrala si frii od Norway. Ale teda má ju pod zadok. Nekúpila som ju, ale zo skúšaných ani jedna jej nesadla.
Ale jediná frii je taká užšia, ostatné sú na šírku obrovské. Na výšku tiež, ale tá šírka je absurdná, a to moja nie je nijak super štíhle ani útle dieťa.
baagl, beckmann, belmil, Ergobag absolútne vôbec.
A teda tie bedrové pásy má dcéra vlastne cez zadok, čiže z toho ju išlo rozdrapit.
Takže zatiaľ sme ostali pri Tom, že počkáme ešte tie tri mesiace a potom uvidíme.
Z tých čo tu padli v diskusii, sme nemali len st.right, ten sme nenašli zatiaľ, ale teda očividne aj ten bude veľký, lebo ten je z tých širších.

My sme mali drobného prváčika a krásne mu sadla Ergobag. Kvalitou je skvelá, dobre sa udržuje, má nastaviteľný chrbtový systém, teda "rastie" s dieťaťom. Obrovské plus oproti iným značkám, je bedrový popruh.