Školská taška pre prváčku
Ahojky, prosím Vás aká značka je dobra pre prvacku?120cm 23kg? V obchode sme skúšali Top Gal,no bola jej dosť veľká.Beckmann jej bola super ale 170eur už je pre nás dosť.Co hovoríte na Bagmaster?Je tiež taka obrovská?
My sme skusali topgal, ale take mensie, uzsie modely. mali v klasickom papiernictve. dcerka je tintitko, ma 110cm a 16kg. v podstate jej sedela celkom pekne, jasne, ze vyzera trochu velka, ale do Beckmannu sa mi tiez nechcelo investovat. coskoro zacnu nosit bundy, vetrovky, nebude to uz posobit tak divne.
zase si treba zvazit, aby sa do aktovky voslo vsetko, co treba. uz len peracnik, doska na ucebnice (niekto vyzaduje aj malu dosku na zosity), box na desiatu zaberaju dost miesta, aby to tam sama vedela v priebehu dna natrepat.
Musíš počítať aj s tým že deti sa zvyknú počas 1. rocnika veľmi vysvihnut do výšky.
Topgal,ale nie vaky,ale aktovku pre drobnejsie dievcatka.Na webe je vacsi vyber ako v obchode.Tento styl https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-bebe-20...
Ja nedám dopustiť na Topgal tašky, moji obaja vynosili celý prvý stupeň a aj po 4 rokoch vyzerali super tie tašky. Vybrali sme taký neutrálny motív, nie veľmi detský, aby boli na viac rokov. Sú praktické a cenovo dostupné. Nie je nutné nosiť tie obrovské boxy na zošity, malý aj veľký, pokladám to za zbytočnosť. Ak, tak len taký tenší obal na gumičku a hneď bude náklad ľahší aj pre drobnú školáčku 😊
@karinka223 prosím ta a je o niečo optický menšia ako topgal?Lebo moja v tom Topgal vyzerala zvlastne
Popozeraj Stil aktovky, my sme boli veľmi spokojné - dcéra aj ja
@jance333 My sme po 1.ročníku prešli na tento skladný plastový typ, majú jednofarebné aj s obrázkami… tie veľké boxy zaberajú veľa miesta v taške, deti to tam často nevedia napchať, ja to nevyžadujem (som učiteľka), moji veľa zošitov nechávajú v škole v šanone, takže to majú poloprázdne, ale zase chápem, že deti lákajú tie obrázky 😉
@karinka223 ďakujem ti krásne, pomohla si mi
Moja je tiež drobná a najlepšie jej sadol tento model, čo tu dávala aj mamina vyššie, ostatné jej odstávali https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-bebe-20...
ja som dcére objednávala školskú tašku do prvej triedy z BAAGL, majú ľahké školské tašky a dosť veľa motívov na výber
ja keď som kupovala deťom školské tašky do prvého ročníka tak som ani tak nepozerala na značky ale na to aby tie tašky boli ľahké a dobre tvarované

@miirkka1 skus pozriet belmil este