icon

Školská taška pre prváčku

miirkka1
1. aug 2023

Ahojky, prosím Vás aká značka je dobra pre prvacku?120cm 23kg? V obchode sme skúšali Top Gal,no bola jej dosť veľká.Beckmann jej bola super ale 170eur už je pre nás dosť.Co hovoríte na Bagmaster?Je tiež taka obrovská?

simkids
1. aug 2023

@miirkka1 skus pozriet belmil este

jance333
1. aug 2023

My sme skusali topgal, ale take mensie, uzsie modely. mali v klasickom papiernictve. dcerka je tintitko, ma 110cm a 16kg. v podstate jej sedela celkom pekne, jasne, ze vyzera trochu velka, ale do Beckmannu sa mi tiez nechcelo investovat. coskoro zacnu nosit bundy, vetrovky, nebude to uz posobit tak divne.
zase si treba zvazit, aby sa do aktovky voslo vsetko, co treba. uz len peracnik, doska na ucebnice (niekto vyzaduje aj malu dosku na zosity), box na desiatu zaberaju dost miesta, aby to tam sama vedela v priebehu dna natrepat.

pribinak
1. aug 2023

Musíš počítať aj s tým že deti sa zvyknú počas 1. rocnika veľmi vysvihnut do výšky.

maminkadeticiek
1. aug 2023

Topgal,ale nie vaky,ale aktovku pre drobnejsie dievcatka.Na webe je vacsi vyber ako v obchode.Tento styl https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-bebe-20...

karinka223
Odpoveď bola odstránená
drakvak
1. aug 2023

Ja nedám dopustiť na Topgal tašky, moji obaja vynosili celý prvý stupeň a aj po 4 rokoch vyzerali super tie tašky. Vybrali sme taký neutrálny motív, nie veľmi detský, aby boli na viac rokov. Sú praktické a cenovo dostupné. Nie je nutné nosiť tie obrovské boxy na zošity, malý aj veľký, pokladám to za zbytočnosť. Ak, tak len taký tenší obal na gumičku a hneď bude náklad ľahší aj pre drobnú školáčku 😊

miirkka1
autor
1. aug 2023

@karinka223 prosím ta a je o niečo optický menšia ako topgal?Lebo moja v tom Topgal vyzerala zvlastne

patka06
1. aug 2023

Popozeraj Stil aktovky, my sme boli veľmi spokojné - dcéra aj ja

jance333
1. aug 2023

@drakvak tiez nie som za tie obaly, ale niektori ucitelia to vyzaduju. resp.niektore deti maju bez nich zosity a ucebnice v neskutocnom stave. kupovali sme dnes velky obal a je lahucky, tak vela rozdielu vo vahe nenarobi.

jance333
1. aug 2023

@miirkka1 a davali vam skusat vacsi aj mensi topgal model?

3009
1. aug 2023

@miirkka1 nezabudni, že prváčka počas roka rýchlo podrastie, to neznamená, že bude rovnako veľká ako prvý deň v škole. Pre nás Topgal bola super taška.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
karinka223
Odpoveď bola odstránená
drakvak
1. aug 2023

@jance333 My sme po 1.ročníku prešli na tento skladný plastový typ, majú jednofarebné aj s obrázkami… tie veľké boxy zaberajú veľa miesta v taške, deti to tam často nevedia napchať, ja to nevyžadujem (som učiteľka), moji veľa zošitov nechávajú v škole v šanone, takže to majú poloprázdne, ale zase chápem, že deti lákajú tie obrázky 😉

jance333
1. aug 2023

@drakvak dakujem za tip. uvidime, kolko toho budu nosit a poriesime priebezne.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
miirkka1
autor
1. aug 2023

@karinka223 ďakujem ti krásne, pomohla si mi

nikaluk
1. aug 2023

@miirkka1 skus pozriet step by step grade. Nas ma 125 & 20 kil a pekne sadla. Len no investicia ale verim ze vydrzi par rokov

gwendolyn
2. aug 2023

Moja je tiež drobná a najlepšie jej sadol tento model, čo tu dávala aj mamina vyššie, ostatné jej odstávali https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-bebe-20...

ninah1486
22. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som dcére objednávala školskú tašku do prvej triedy z BAAGL, majú ľahké školské tašky a dosť veľa motívov na výber

beahavala
23. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja keď som kupovala deťom školské tašky do prvého ročníka tak som ani tak nepozerala na značky ale na to aby tie tašky boli ľahké a dobre tvarované

3009
23. aug 2023

@miirkka1 ja ponúkam Topgal pre dievčatko za 25 eur - nosené len v prvej triede. Ak by ste mala záujem pošlem vám foto.

miirkka1
autor
24. aug 2023

@3009 Dakujem,už som jej kupila