Skoro 8-ročný syn nevie byť v kľude
Zienky poprosim oradu
S lekarkou som to riesila niekolko x zakazdym mi povedal ,ze je to normalne tak sa pytam vas ci mate aj vy take deti
Syn skoro 8 rokov nevydrzi byt v klude vobec...stale poskakuje,beha ...aby isiel normalne krokov to nie on este aj pri sedacke musi skakat preskocit ju,.. Sme v obchode skace tancuje ...vymysla mame este 2.5rocnu a mysli si,ze ju to zabava 🙈ale on je od malicka taky hyperaktivny. A takto ide od rana do vecera ked mu poviem aby prestal tak prsstane na asi 5 minut ...nevie posluchnut na 1x vzdy to na neho musim az zakricat inak nezareaguje... snazime sa s muxom po dobrom ale kolko x to nejde a mala potom po nom opakuje 🙈 m
@pribinak aj mne to tak pride..len co lieky do neho aj tak davat nechcem... kruzky maju v skole tento rok fakt o nicom a mimo skoly mame kruzky daleko...len cesta do najblizsieho mesta kde nejake sportove su nam trva cca 45-60min...takze po skole by to nestihal zial...doma sme nonstop vonku snazim sa a by sa vyblaznil tam ale ja nechapem kde sa v nom berie ta energie...uz ako 2 rocny nespal cez den a vydrzal v pohode az do vecera🙈
Lieky pokial je dieťa zvládnuteľné a nie je agresívne, tak určite netreba. To fakt nie.
Ak je naozaj veľmi živý a temperamentný, tak by som hľadala nejaký krúžok aj za cenu cestovania
@pribinak chodi na atleticky co maju v skole..hlavne tam behaju bavi ho to uz druhy rok..maju ho 1x za tyzden vo stvrtok od 14tej do 15'30.ked pride domov sa uci skoro do 18tej a to majuz atiala ko druhaci len ulohy bez toho aby sa ucili naspamat...neviem si predstavit ked pride este neskor ze sa s nim bude ucit dajme tomu do 19-20 kedze mam este mladsiu... on totiz cim neskor pride zo skoly tym horsie sa mu uci🙈ale asi nieco pohladam a opytam sa v susednej dedine v skole ci by nemohol ist na nejaky futbal alebo nieco lebo teda v dedine kde chodi do skoly nic neni..minuly rok mali aj 10kruzkov na vyber a teraz len chabe 2 kruzky pre deti z toho jeden rucne prace pre dievcata..
dieta moze byt len zive, ako zvlada skolu? ak tam je ok tak to pravdepodobne nebude hyperaktivita (adhd)
@kacena4 tam v pohode nemaju s nim ziadny problem len teda ze stale sa vrti a obcas bedava pozor ale nevyrusuje
Jeden krat za tyzden je dost malo. Nasi su tiez zive striebra a vyriesili to bojove sporty.
Je to aj o zvyku. Syn dlho robil športovú gymnastiku tréning mal 4x tyzdenne. Naučil sa, že musí byt koncentrovaný aby rýchlo urobil ulohy
ak by som mohla odporucit, skuste si precitat o JIAS - sluchovom treningu a urcite by som to odporucila. Skuste sa nakontaktovat na terapeuta vo Vasom okoli. Je to urcene aj pre taketo deticky,zivsie...
Ide o pocuvanie hudby pred zaspavanim dietatka a mnohym detom to pomohlo.
Čo je zle na tom ,že sa hýbe,ja som tak fungovala vždy,môj muž tiež a keby si ma videla aj teraz, proste ma rád pohyb
takze ak to v skole je ok, kde ma rezim treba poriesit rezim doma asi ho nema spravne nastaveny, inak poskakovanie, tanovanie a pod. by som nejak neriesila proste je zivy urcite to nebude na lieky. proste ma rad pohyb, treba to tak prijat a stanovit si hranice co si moze dovolit a co nie drzim palceky
@labocca zdravím,mate s touto metodou aj osobnú skúsenosť? Nam to odporúča logopedicka velmi to chvalila ale ...pocut od obyčajného človeka ze to funguje je ine ...nie je to mala suma dokopy za cely proces ..zatial som nenatrafila na recenzie .dakujem
@dominika53 dobry den,ja pracujem s detickami s tazkostami ucenia,s hyperaktivitou a pod. Viem,ze rodicia niektori skusili danu metodu,boli velmi spokojni a u deti bolo vidiet zlepsenie. Momentalne som aj ja absolvovala dany kurz/dlho som sa na to chystala...a poviem uprimne som velmi rada,ze som sa mohla zucastnit daneho skolenia. Testovanie som si vyskusala "na vlastnej koži"
Tohto casu idem aplikovat metodu u svojho synceka, cakame kym sa nam zasle hudba vytvorena pre neho...
Verim,ze aj nam pomoze.
Takze tak🙂.
@labocca dakujem krasne za rychlu a povzbudivu odpoveď 😊 ja som k tomu bola naklonena že aspoň vyskúšať a uvidíme...ale chybalo mi take uistenie 😁 tak dakujem 😊

Možno je naozaj hyperaktívny