Som staromódna?
Mám 12 ročnú dcéru, s ktorú mám krásny vzťah. Minule chcela, aby som ju vzala na nehty, lebo jej spolužiačky chodievajú na nechty a ja som bola v miernom šoku, lebo si nemyslím, že je v takom veku. Ja síce chodievam, ale jej vysvetľujem, že jej stačí si nechty udrzať čisté a dovolím max.perleťový lak. Jej kamarátky sa už aj začínajú maľovať, mne je to však proti srsti, aby som jej toto dovolila. Som “za opicami” či v dnešnej dobe je to už normálne? Ďakujem za názory
@viktoriakrajnakova hlavne, ze ty vies, konzumna nekomnzumna, vyber si aj ty podla seba a inym daj pokoj
@viktoriakrajnakova
v prvom rade je rozdiel fyzická vyspelosť, psychická vyspelosť a emočná vyspelosť..
Po druhé, každý je zodpovedný za svoj život a nezvaľuje svoje problémy na druhých..
Po tretie, to ze sa ľudia prispôsobujú tlakom vacsiny je ich neschopnosť žiť svoj život podla vlastných noriem..
Tieto veci sa kedysi učili vrámci etiky a dnes je uplne bežné otvárať si ústa a urážať ludi spoza komentárov, ale zoči voči uz toľko hustých ludi nie je..
A na záver, každá generácia nieco zanecha, aj ta tvoja..co si potom s tou úctou, pokorou a priznaním chyb celej generácie pripíšeš určite vyslovene na seba..
Kto nevie argumentovať, uráža a paušalizuje
@viktoriakrajnakova väčšina ľudí vie čítať a písať, ale asi velmi malo s pochopením 🤷🏼♀️