icon

Sopľavé deti v škole

laura0107
17. sep 2020

Aj u vas je to tak,pustaju aj soplave deti pocas tychto opatreni do skoly.dcerka je prvacka.ma v triede minimalne dve deti so soplikom.vravela ze im merali teplotu aj ale nemali.

Strana
z6
maciatkolulu
19. sep 2020

@budemmamca popracujte na imunite, moje tri deti nemali v škôlke žiadne skolkarske sople ani choroby.

budemmamca
19. sep 2020

@maciatkolulu vau ako je to možné?poprosím nejaké rady 😊

maciatkolulu
19. sep 2020

@budemmamca základ je nerobiť paniku pri soploch, ďalej až na jedno dieťa išli všetci až 5 rocni do skolky

budemmamca
19. sep 2020

@maciatkolulu A potom neboli chorlavi až v škole?

maciatkolulu
19. sep 2020
budemmamca
19. sep 2020

@maciatkolulu no potom fajne

nelinka2009
1. okt 2020

na alergiuvtreba dat rano skolakom zirtec, zodac, alebo claritine

sono2
1. okt 2020

@maciatkolulu A sa doma stýkali s nejakými chorobami? Lebo to je rozdiel mat dieťa doma do 5 rokov a od 2 už v kolektíve ja som bola napríklad už od 8 mesiacov. Moje dcéry neboli poriadne choré mladšia max tri nadchy a staršia je v škôlke od 2,5 roka a nemala žiadnu škol chorobu. Doteraz nikdy nebola doma kvôli chorobe. Ale aj my s mužom máme veľmi dobrú imunitu. Sú ale deti nástup do kolektívu a sú viac doma ako v škôlke. Takže myslím, že keď tvoje deti boli izolované do 5 rokov tak ťažko povedať že či by boli bez problému v škôlke od toho 2,5 roka. A ako konkrétne pracuješ na imunite?
Lebo ja nijako. Maximálne dcéry nejako neobliekam a sladké veľmi málo. Vitamíny žiadne

sono2
1. okt 2020

Jedine také extra že som dlho prvú dojčila do dvoch rokov a mladšia 16 m je stále plné dojčena

maciatkolulu
1. okt 2020

@sono2 ako myslíš izolované? Váhali sme kadetade, aqua parky, kútiky, dovolenky, múzeá, veľké múzea vo veľkých európskych mestách. Nesedeli sme doma. Práve naopak, najviac aktívne sme boli v tom čase. A prvá kojenia nebola skorovo vôbec a zvyšné dva kusy dlhodobo. Takže na kojenie to nevidím. Skôr na prirodzene dozrievanie imunitného systému

sono2
1. okt 2020

@maciatkolulu tak je podľa mňa iné chodiť denne do zariadenia a byť do piatich rokov doma. Kútik, a také nerátam. Ale tak, je možné že ani tvoje deti by neboli choré.

sono2
1. okt 2020

Ešte ma zaujímalo ohľadom tej imunity či si niečo konkrétne myslela ze aktívne pracovať na imunite

maciatkolulu
1. okt 2020

@sono2 moje skúsenosti si také, že kútik doobeda =plny deti soolavych a chrchlajucich co do škôlky nezobrali😎

Strana
z6