Sopľavé deti v škole
Aj u vas je to tak,pustaju aj soplave deti pocas tychto opatreni do skoly.dcerka je prvacka.ma v triede minimalne dve deti so soplikom.vravela ze im merali teplotu aj ale nemali.
@maciatkolulu vau ako je to možné?poprosím nejaké rady 😊
@budemmamca základ je nerobiť paniku pri soploch, ďalej až na jedno dieťa išli všetci až 5 rocni do skolky
@maciatkolulu A potom neboli chorlavi až v škole?
@budemmamca nie
@maciatkolulu no potom fajne
na alergiuvtreba dat rano skolakom zirtec, zodac, alebo claritine
@maciatkolulu A sa doma stýkali s nejakými chorobami? Lebo to je rozdiel mat dieťa doma do 5 rokov a od 2 už v kolektíve ja som bola napríklad už od 8 mesiacov. Moje dcéry neboli poriadne choré mladšia max tri nadchy a staršia je v škôlke od 2,5 roka a nemala žiadnu škol chorobu. Doteraz nikdy nebola doma kvôli chorobe. Ale aj my s mužom máme veľmi dobrú imunitu. Sú ale deti nástup do kolektívu a sú viac doma ako v škôlke. Takže myslím, že keď tvoje deti boli izolované do 5 rokov tak ťažko povedať že či by boli bez problému v škôlke od toho 2,5 roka. A ako konkrétne pracuješ na imunite?
Lebo ja nijako. Maximálne dcéry nejako neobliekam a sladké veľmi málo. Vitamíny žiadne
Jedine také extra že som dlho prvú dojčila do dvoch rokov a mladšia 16 m je stále plné dojčena
@sono2 ako myslíš izolované? Váhali sme kadetade, aqua parky, kútiky, dovolenky, múzeá, veľké múzea vo veľkých európskych mestách. Nesedeli sme doma. Práve naopak, najviac aktívne sme boli v tom čase. A prvá kojenia nebola skorovo vôbec a zvyšné dva kusy dlhodobo. Takže na kojenie to nevidím. Skôr na prirodzene dozrievanie imunitného systému
@maciatkolulu tak je podľa mňa iné chodiť denne do zariadenia a byť do piatich rokov doma. Kútik, a také nerátam. Ale tak, je možné že ani tvoje deti by neboli choré.
Ešte ma zaujímalo ohľadom tej imunity či si niečo konkrétne myslela ze aktívne pracovať na imunite
@sono2 moje skúsenosti si také, že kútik doobeda =plny deti soolavych a chrchlajucich co do škôlky nezobrali😎

@budemmamca popracujte na imunite, moje tri deti nemali v škôlke žiadne skolkarske sople ani choroby.