Strach 10 ročnej dcérky
Pokusim sa vam to opisat. Dcérka ma 10 rokov a mám pocit, ze je asi na nás az prílis navyazaná alebo ma strach...nechápeme jej správanie... Bojí sa spat sama v izbe aj ked ma zapalenu lampu. Taktiez sa bojí chodit sama do skoly na autobuse, place, ze ona autobusom íst nechce. Ked sa jej spytame, ze coho sa bojí, tak sa snazí nahodit inú tému a neodpovedá. Stále sa chce túlit a ospravedlnuje sa vkuse...naozaj často a to aj vtedy, keď nic zle nespravila. Dam priklad- manzel pozerá tv a ona príde ,, Prepac mi ocko." on sa spyta, že kvoli comu a ona odpoveda ,,len tak." alebo ,,neviem." Z niecoho má strach, ale fakt nechápeme z coho... Podla vas sa boji toho, ze ju opustime alebo nieco podobne? Mal to niekto podobne? Rozmyslali sme aj na psychologom, ale to neviem.....
@gabika99 My tiez nemame cas ju stále nosit, kedze do prace musim dochadzat pol hodinu a obcas som zvykla meskat takych 5 minut, ked ju nesiem do skoly tak aj 15min....
@katkamatka7 tiež mi toto napadlo.
dobrý deň, chcela by som sa informovať ako to dopadlo s vašou dcérou.....prežívame niečo podobné. Ďakujempekne.

Má psíka, miluje ho. Moja podľa nás nemá žiadny problém, skôr si myslím, že sa spolieha na to, že veď nemusí ísť autobusom, keď aj ja idem autom. Len ja potom chodím neskôr do práce a zase poobede ona čaká mňa v cvc, kde na kamarátov.