Uz som sa rozhodla pre tuto znacku len je ich tolko ze som z toho magor. Poradte ktoru si vybrat?
Na 1 fotke herlitz compact najlacnejsie co som nasla za 30 eur (sirka 34 cm vyska: 39 cm hlbka: 22 cm vaha: 850g, 11l)
Na 2 fotke herlitz smart najlacnejsie co som nasla za 35 eur (sirka 30 cm vyska: 38 cm hlbka: 21 cm vaha: 860g, 13 l)
Na 3 fotke herlitz midi najlacnejsie co som nasla za 46 eur (sirka 32 cm vyska: 38 cm hlbka: 22 cm vaha: 1000g, 13 l)
Prosim poradte len typ, a nie uz som vzor, u nas to budu motýliky, ine ani nechce vidiet. Je ich este viac ale to sa mi zdaju uz velmi drahe. Potrebujem do 1-2 rocnika.
Dcérka má Herlitz flexi set už tretí rok a sme veľmi spokojní, kupovali sme herlitz, lebo dcérka je menšia a iné typy jej boli priveľké, no tento rok potrebujem chlapčenskú a aj synček je drobnučký, ale Herlitz nemá nejaké pekné chlapčenské motívy, tak rozmýšľame nad iným typom, nemáte niekto skúsenosti s taškami Hama, vybral si túto: http://www.skolske-tasky.sk/23179-Skolni-batoh-...
len neviem, či mu nebude priveľká, neviete, kde v BA ich predávajú.
@edyta my máme presne tú červenú a sme maximálne spokojný. Dcérka je druháčka a okrem školských vecí tam napchá toho ešte veľa (aj veľkú knihu, ďalší peračník s farbičkami a fixkami a aj veľký box na desiatu). Fľašu nosí v bočnom vrecku a to má ešte to druhé prázdne a aj to predné vrecko, lebo tam má len pršiplášť, čo som jej dokúpila, ale zatiaľ bol veľký lejak len 2x, tak ho moc nevyužila. Určite jej vydrží do 4. ročníka
@diorka ahoj prosim ta kde v bb si videla tasky topgal?dakujem
@roxi ahoj, chcela by som tuto tasku, no dcerka je drobnejsia, nevies, prosim, poradit? dakujem...
http://www.skolske-tasky.sk/skolska-taska-herli...
Ahoj, my sme mali herlitz smart, lebo dcerka, ked isla do 1. rocnika bola dost drobna. Absolutna spokojnost, dokonca nam postacovala aj na zaciatku 3 triedy. Na ucebnice v pohode, len ked uz mala kruzky, tasku sme zavierali na fest. Kvoli velkosti sme presli na Topgal - ono sa to nezda, ale je ovela tazsia, a co vadi aj dcerke, nestoji stabilne, ked ju polozi na zem. O tom, ze musi otvarat zipsy a nema vsetko hned poruke ako v aktovke ani nehovorim. Pre nas su to detaily, ale detom to hodne zjednodusi zivot Pre prvakov je Herlitz je urcite lepsia volba.
@21
@maruska261
@evaka ono to je asi o zvyku nasa mala od zaciatku topgalku a super, len sa jej ju podarilo zatrhnut tak si vymyslela samsonite (presne co pises vsetko videla ked ju otvorila, stala stabilne) ale bola s nou strasne nespokojna vadil jej ten tvrdy spodok, ze ked si to hodila na plece zakazdym ju to svaclo do chrbta takze sme ju predali a vratili sa k topgal
Ja len poávam hlásenie z praxe, že máme herlitz compact a zatial v tretej triede stačí
My mame Herlitz Midi a ide do tretej a nejdeme kupovat inu, zatial staci, vyzera stale ako nova a aj sa jej do nej vsetko poprace
Pripajam sa, mali sme 1. variantu, spokojnost nado vsetko. Su neznicitelne, perfektne sedia, lahke, pevne, ziadnu udrzbu nepotrebuju a ani jedna nitka z neho neuvolnila. Ja by som ho najradsej nechala, lebo fakt super sedi, vela sa zmesti, ale teraz na 2. stupni uz chce nieco viac in a teen A ani v 1. triede nevyzerala na nej obrovsky.Takze za mna odporucam 1.
@najjulinka kde ste kupili tuto tasku? Chcela by som na Vianoce pre synovca kupit. Neterke sme kupili pred 5 rokmi taku istu ale s dievcenskym motívom a nosila ju 4 roky a nic na nej nebolo vidno.
@marrad fialovu sme vyhrali... ale teda je to herlitz.. takže maju kade tade.. aj v tescu.. len v tescu prišerne drahu....
@marrad aha mc. neil sme kupili tu na konikovi v bazari..ale novu... normalne s dokladom.... a nakoniec ju vobec nepouživa.... nosil ju týžden... chodil do špecky a tam chceli malý vačik, nie škol. tašku.
mamičky viem že je to už staršia tema ale co hovorite na tuto https://www.mall.sk/skolske-batohy-aktovky/herl... naša buduca prvacka je malinka
My mame Herlitz Smart, je mala, spratna, ozaj kvalitna, ja by som do inej znacky nesla. Rovnako mala Smart-ku aj starsia dcera a v pohode jej vydrzala do polovice 3 rocnika. (Problem nebol s nedostatkom priestoru na knihy, ale nosila vela veci na kruzky, tak sme menili len preto.) Inak ja keby som vyberala teraz, tak idem do modernejsieho dizajnu Loop: https://www.egrade.sk/skolske-tasky/22897-herli...
@najjulinka dobrý deň, kde ste kúpili tu fialovú? Mam záujem
@mamba232 tú som vyhrala
@lelask prosím a z akej stránky ste objednávali? ďakujem