icon

Učia sa niekde deti kvôli zime v triedach v bundách?

interneta
20. jan 2023

Ahojte, ucia sa niekde decka na zakladnych skolach v bundach, pripadne sa stazuju na zimu v triedach, pretoze skoly setria kvoli vysokych fakturam za energie?

Strana
z2
veronikaszabova
20. jan 2023

@interneta u nas nie. Normalne im kuria,decka su v kratkych rukavoch.

kvetinka75
20. jan 2023

u nás nie a v okolí tiež nepoznám nikoho

nika23t
20. jan 2023

@interneta aj ja som sa mojich viackrát pytala, či nemajú zimu, ale zatial majú teplo. Predpokladám, že to tak aj ostane.

pribinak
20. jan 2023

U nás nie. Nirmalne kúria

ifava
20. jan 2023

Zatial som nieco take nepostrehla a co tak viem, tak sa snazia na skolach kurit normalne

jamabe
20. jan 2023

Nie.. Dcéra tvrdi, ze jej je v triede hrooozne teplo 😅.. Ona je skor taka otuzila..

7miriam77
20. jan 2023

U nas nie. Normálne kuria. Martin

zooeynka
20. jan 2023

Kuria.

suzitok
20. jan 2023

Aj u nás sa kúri, dokonca az prekuruje, okná majú vkuse otvorene, Nové Zámky

scila
20. jan 2023

@interneta jeden deň sa im pokazil kotol takže len v ten jeden deň boli v bundách. Inak sa normálne kúri. Prečo? U vás nie?

viestta
20. jan 2023

U nas sa normalne kuri. Na moj vkus az prekuruje

att123
Odpoveď bola odstránená
viestta
20. jan 2023

@att123 vystihla si to. Aj teto debata mi pride len ako zamienka na rozduchanie vasni. Ale, zda sa, nevydalo 😅

interneta
autor
20. jan 2023

@viestta ziadne rozduchavanie vasni za tym nie je

kvetinka75
20. jan 2023

@interneta ja nevidím zmysel v tejto téme.

lkoll
20. jan 2023

keď nastúpili po prázdninách tak veru boli v bundach ale iba jeden deň. teraz kúria ale nie tak moc takže majú mikiny a vankúše na stoličkách.

januska12323
20. jan 2023

Zima bola len kým sa po prázdninách rozkurilo, teraz je príliš teplo.

refly
20. jan 2023

Citam to tu a tusim lem my sme mali tak debilnu skolu... Na strednej (cca 10 rokov dozadu) to bol boj kazdu zimu. Zima jak v prdeli a ucitelky nam este nadavali, ked sme si dalu bundy.
Ocividne to teda neni standart, ale kludne by som verila ze volakde budu lakomi aj kurit.

kvetinka75
20. jan 2023

@lkoll pamätám si, že vankúše sme mávali pod zadkom aj my ešte pred xx rokmi

kristiii
20. jan 2023

@interneta akurát som sa v týždni pýtala syna, či mu nebýva v škole zima, ale vraj nie, že niekedy je len v tričku, niekedy aj v mikine, ale bundu teda chvalabohu nespomínal.

patka06
20. jan 2023

žiadne šetrenie na kúrení som nepostrehla, školáčka v triede tričko krátky rukáv,občas chodím do škôlky tam totálne prekúrené.

sandyan
20. jan 2023

@refly jeeej to ako u nas na strednej🤣..tiez sme sedavali v bundach a ucitelky zato pindali,,ale u nas bola chyba kotla,niekedy sme mali kvoli tomu aj volne dni😀

interneta
autor
20. jan 2023

dakujem vam, zeny

mija199
20. jan 2023

U nas prekúrenie vraj nie je, hlavne popoludni, ale bundu nemal. V triede si nechá mikinu i pančuchy.

zlomika
20. jan 2023

ako neverim, ze by sa bolo nejak prekurovalo, no su normy, podla ktorych kurit musia a nepocula som teda este od nikadial, ze by sa v triedach nekurilo a deti by tam boli v mrazoch

markus1
Odpoveď bola odstránená
martinka13
20. jan 2023

Nie. A ani nikoho nepoznám kto by sa takto učil.

martul
20. jan 2023

@interneta aj nám napíšeš, prečo ťa takáto otázka napadla?
Syn sedí v krátkom tričku, žiak na ZŠ, dcéra vysokoškoláčka hovorí že v škole majú teplo, musí vláčiť vetrovku v rukách po prednáškach.

20erika07
20. jan 2023

@interneta u nas kuria na 19st, na chodbach je chladnejsie ale zato v triedach hrozne teplo aj tak, uč maju pootvarane okna, neda sa tam ani dychat, mali sme minule DOD a po 15min som isla odpadnut co sa tam dychat nedalo poriadne

veronika65
21. jan 2023

@refly presne tak aj na našej strednej 😂 jednak nekúrili, ešte sme mali staré hliníkové okná, ktoré nešli ani zavrieť, bežne sme prišli do triedy a tam sneh, ľad 😂😂😂😂 nakoniec nám to utesnili pur penou, ale odstrániť ju neprišli a keď už bolo vonku teplejšie mohli sme tam aj pokapať 😂😂

Strana
z2