@alex1212 ja by som sa chcela spýtať a nieje vyhodnotenie až neskôr? Nam poslali domov kód a 18.12 si mame pozrieť výsledok. Alebo som to nesprávne pochopila? Syn je prvak . Ďakujem
@alex1212 tak jedine ze mu rodicia pomozu. Moji aj ked bol covid a robili z domu, tak robili sami, nikdy som im nepomahala v sutaziach. To je na svedomi kazdeho rodica.
@alex1212 naša štvrtáčka 19 správne a všetky stihla prejsť. Ja som spokojná lebo po minulé roky to bolo horšie a aj niektoré nestihla. Aspoň získajú skúsenosti ako to chodí na súťažoach.
@alex1212 vašim dávali hárok domov? Naša je druháčka a nedostala nič, tak budeme ešte asi čakať na výsledky. Dcéra hovorila že to bolo tento rok ľahké, tak som zvedavá
@majusik25 tiež pekne.. naša si pri troch zle prečítala otázku.. Mala by mať 170 bodov. Inak super súťaž... Dá sa z toho aj veľa naučiť . Sú aj online testy, prejdeme si to na Vianoce
@alex1212 ja by som sa chcela spýtať a nieje vyhodnotenie až neskôr? Nam poslali domov kód a 18.12 si mame pozrieť výsledok. Alebo som to nesprávne pochopila? Syn je prvak . Ďakujem